ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022

Από τους 156 βουλευτές της ΝΔ ούτε ένας;; Εισαγγελέας κανείς;;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Οι υποκλοπές που αποδεδειγμένα έγιναν δεν είναι ένα “θεματάκι” της καθημερινότητας. Εγώ δεν θα παίξω την κολοκυθιά ήξερε δεν ήξερε ο Κυριάκος.ΗΞΕΡΕ. Κι αυτός ήξερε και η Μαρέβα ήξερε (που ως γνωστόν είναι η αόρατη χειρ του Μαξίμου) και ο Δημητριάδης και ο Κοντολέων.
 
Όπως το ήξεραν και ελάχιστοι “μεγάλοι χορηγοί”, χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες της ΕΥΠ για δικούς τους λόγους…Το σενάριο “εγώ δεν ήξερα, αυτό το παλιόπαιδο ο Δημητριάδης”, παίζει μόνο ως επιθεώρηση στο Δελφινάριο.
 
Όσοι υποτιμάτε τον Κυριάκο Μητσοτάκη θεωρώντας ότι είναι πρωθυπουργός ελέω οικογένειας, καλά κάνετε και τον υποτιμάτε σε αυτό το σκέλος, κακώς τον υποτιμάτε όμως στο μέχρι που είναι ικανός να φτάσει προκειμένου να επιβεβαιώσει την “καθρεπτομανια” του. Ο Κυριάκος είναι ο “μπροστινός” μιας ομάδας ανθρώπων που με κάποιον τρόπο συνδέονται με κάθε λογής μεγάλα οικονομικά συμφέροντα.
 
Και μόνο ότι κολλητός της οικογένειας είναι ο (όποια πέτρα κι αν σηκώσεις) Παπασταύρου, είναι αρκετό για να καταλάβει κάποιος που οδηγεί όλο αυτό. Όπως όλα δείχνουν, ο “στρατηγικός σχεδιασμός” ξεκίνησε αμέσως μετά το blackout στις αλήστου μνήμης εσωκομματικές της ΝΔ που ανέδειξαν ένα μόνο μέρος των ικανοτήτων του “kyriakos team”, στέλνοντας για τσάι τον Μεϊμαράκη.
 
Ο έλεγχος του τύπου και γενικότερα των ΜΜΕ, ήταν δεδομένος πολύ πριν τις εκλογές του 2019.
Ο Μαρινάκης σάρωνε οτιδήποτε υπήρχε στην “έγκριτη πιάτσα” συμπληρώνοντας τους ήδη ταγμένους Αλαφούζο και Βαρδινογιάννη.Ο Σαββίδης αποδείχθηκε εύκολη υπόθεση, με κάποια μικρά κομματάκια της πίτας, ενώ η λίστα Πέτσα, μπούκωσε και μερικά άλλα παραπονεμένα στόματα μικρότερου βεληνεκούς.
 
Η πρώτη πρωθυπουργική απόφαση για υπαγωγή της ΕΥΠ στον ίδιο τον Κυριάκο και η απροκάλυπτη μεθόδευση για να μπει εκεί ως επικεφαλής ο αυτοφωράκιας Κοντολέων, μαρτυράει την δεύτερη στρατηγική κίνηση του team. Είναι απείρως φθηνότερο να εκβιάζεις την εύνοια ή την σιωπή κάποιου απειλώντας με τα “άπλυτα” του, παρά να τον χρηματίζεις.(άσε που μπορεί κάποιοι να ζητάνε πολλά).
 
Το παραμάγαζο που στήθηκε και παρακολουθούσε πολιτικούς, δημοσιογράφους, επιχειρηματίες, δικαστικούς, στρατιωτικούς, ακόμα και κομμωτές επωνύμων, δεν στήθηκε για την “εθνική ασφάλεια”.
Όλοι όσοι δεν έχουν υποστεί λοβοτομή καταλαβαίνουν τι γίνεται.Προσωπικά με κατατρώνε δύο ερωτήματα. 
 
Από τους 156 βουλευτές της ΝΔ ούτε ένας;; Εισαγγελέας κανείς;;
 
Κάνοντας έναν επίλογο, θα καταλήξω με την απορία “η αντιπολίτευση τι κάνει” και θα προσπαθήσω να το πω όσο πιο ήπια μου μπορώ… ΜΑΛΑΚΙΖΕΤΑΙ. Συνεχίζει να κουνάει τα ζάρια ενώ ο απέναντι αναποδογύρισε το τάβλι.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τόμπρας-Γρυλλάκης- Λαβράνοs.
Μιλάμε για συνέχεια του κράτους, όχι μπούρδες.
Οι βολευτές παίρνουν περισσότερα απ'ότι οι άλλοι της λίστας Πέτσα,μ@λ@κες είναι να μιλήσουν;
Η Μαρέγκα ήταν όντως το δεξί χέρι του τραπεζίτη της Μπούντεσμπανκ πρίν γίνει εικαστικός;;
Ο Παπασταύρου στη λίστα που τον έκανε γνωστό στο πόπολο ήταν συνεταιράκι με τον Σάμπι Μιονί και άλλες επενδυτικές δυνάμεις κοινής φυλετικής καταγωγής
Όσο για τον ΠΣΚούλη, εκ γονιδίων και ανατροφής είναι μοβόρος από φυσικού του. Αν δε πουστέψουμε και τις φήμες για την ερωτική του ζωή, ως γνωστόν οι "χαρούμενες" αν τα πάρουν είναι χειρότερες από τις ανταγωνίστριες τους όταν οι τελευταίες έχουν περίοδο.
και τυέλος για τους δικαστές.....Πρέπει να δούμε με τι ασχολιόταν ο αντιπρόεδρος του ΣΤΕ πριν τον πιάσουν με ανήλικα κοκάκια (όχι τα γλυκά, ούτε τα κάρβουνα,τα Κολομβιανά)
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ