ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022

Ουδείς θα γλυτώσει από τον Φυσικό Συμπαντικό Νόμο.!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ:

Έφυγε λέει από τη ζωή ο πρώην πάπας Βενέδικτος σε ηλικία 95 ετών, κοινώς τα τίναξε.!! Ο πρώην Πάπας Βενέδικτος, ήταν ο πρώτος ποντίφικας εδώ και 600 χρόνια που παραιτήθηκε, το 2013. O Πάπας ο οποίος ήταν έγκλειστος σε ειδικό στρατόπεδο στην Αυστρία για κρατούμενους των SS.!!

Το Βατικανό είπε ότι η σορός του θα βρίσκεται από τη Δευτέρα στη Βασιλική του Αγίου Πέτρου. Το Βατικανό έχει επίπονα περίτεχνα τελετουργικά για το τι συμβαίνει μετά τον θάνατο ενός πάπα, αλλά δεν υπάρχουν δημόσια γνωστά για έναν πρώην Πάπα που παραιτήθηκε.

Για σχεδόν 25 χρόνια, ως Καρδινάλιος Τζόζεφ Ράτζινγκερ, ο Βενέδικτος ήταν ο ισχυρός επικεφαλής του δογματικού γραφείου του Βατικανού, τότε γνωστό ως Congregation for the Doctrine of the Faith (CDF).Οι συντηρητικοί στην Εκκλησία θεωρούσαν τον πρώην Πάπα ως σημαιοφόρο τους και ορισμένοι υπερ-παραδοσιακοί αρνήθηκαν ακόμη και να αναγνωρίσουν τον Φραγκίσκο ως νόμιμο ποντίφικα.

Τον Βενέδικτο τον ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ να παραιτηθεί, υπέρ του δαιμονικού Φραγκίσκου. Όπως έγραψε ο Malachi Martin στο τελευταίο του βιβλίο, "Windswept House", ένα κλιμάκιο από σκοτεινά πνευματικά πλάσματα φωλιάζει αυτή τη στιγμή στο Βατικανό.Οπότε η υποχώρηση του Βενέδικτου τους άνοιξε τον δρόμο. Η παραίτηση του Πάπα Βενέδικτου είναι πολύ περίπλοκη και μπορεί να μην μάθουμε ποτέ την πλήρη ιστορία.Υπάρχουν ορισμένοι Καθολικοί ειδήμονες που λένε ότι ο Βενέδικτος προσπάθησε και τόλμησε να αγγίξει τη διαφθορά στην Τράπεζα του Βατικανού και αυτό οδήγησε στην αναγκαστική παραίτησή του. Λοιπόν, σίγουρα αυτή η δράση οδήγησε και στη δολοφονία του Πάπα Ιωάννη Παύλου Α'. Η μαφία της FAG τον κατέβασε. Η μαφία των fag χρειάζεται
έναν δεύτερο πάπα για να προωθήσει τη μακροπρόθεσμη στρατηγική της.

Κάποιοι εξακολουθούν να μην αντιλαμβάνονται το γεγονός ότι η ρωμαϊκή αυτοκρατορία κατέστρεψε ολοσχερώς τον «χριστιανισμό» το 300 μ.Χ. Διαβάστε την Καθολική Εγκυκλοπαίδεια όπου περιγράφει τους πάπες να πηγαίνουν σε όργια με τις κόρες τους. Αυτές είναι οι σατανικές ρίζες από όπου κατάγεται όλος ο σύγχρονος Χριστιανισμός. Αυτό που διδάσκεται ως Χριστιανισμός σήμερα είναι ένα άρρωστο διεστραμμένο αστείο. Ο Φυσικός Συμπαντικός Νόμος έχει αντικατασταθεί από τον ανθρώπινο νόμο ως η υψηλότερη δύναμη στον σύγχρονο διεστραμμένο Χριστιανισμό.


Δεν υπάρχουν σχόλια: