ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2022

Εκεί στην Αθήνα όλα καλά;;; Τα καλύτερα έρχονται.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Εκεί στην Αθήνα όλα καλά ;;;

Τα παιδιά από την επαρχία σας χαιρετάμε και σας λέμε να προσέχετε . Σταματήστε να είστε στην κοσμάρα σας και "αφουγκραστείτε" το περιβάλλον γύρω σας και ετοιμαστείτε. 

Εδώ να θυμίσω τι γράφαμε το 2015, σε άλλα ιστολόγια, ότι: ..."Όσο αφορά την Ελλάδα... Το Ν.Α.Τ.Ο. θα χρησιμοποιήσει τον Ε.Σ. εναντίων των Ρώσων, αλλά όταν οι Ρώσοι θα έχουν εισβάλει στην Τουρκία... αυτό έχει τα αρνητικά του, αλλά έχει και τα θετικά του, όπως κάθε κατάσταση. Θα ήταν καλό για τους ερευνητές, αλλά και σοβαρά ενδιαφερόμενους, να μη κοιτάνε μόνο το τι συμβαίνει στην Μέση Ανατολή, αλλά και στα βόρεια σύνορα μας, όπως και στις Βαλτικές χώρες μέχρι την Ουκρανία"....

Αυτά... τα λέγαμε μόνο από το 2015... τα καλύτερα όμως έρχονται και δεν γράφονται παραπάνω. Όπως και να έχει, ο γράφων δίνει την πληροφορία στο πεδίο και ουδένα βάρος, η φόβο έχει.

Την καλημέρα μου σε όλα τα επαρχιωτόπαιδα.

5 σχόλια:

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Καλημερα βρε καυλιαρηδες ακουστε τι λεει ο Λυκ χεστε τα φαντεζυ μπλουζακια παρτε καμια παραλλαγη χεστε τα ωραια μποτακια παρτε καμια αρβυλα και κυριως χεστε τις καλες συμπεριφορες ερχονται τα τζιχαντια με τονους χαπακια.
Παρτε και καμια καραμπινα μη βλεπετε πολλα εργα που υποτιθεται ολα και κατι θα γινει τελευταια στιγμη οπου παντα σωνεται ο καλος χωρις προετημασια
και οι ψεκασμεδνοι σε εισαγωγικα παιθαινουν η πραγματικοτητα εσωσε τους ψεκασμενους τελικα.
Καλημερα ερχονται κοσμοιστορικα γεγονοτα.

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα σε όλους , όπως λένε και οι φίλοι από πάνω πιθανόν το πάσχα να έχουμε τις 2πλες εκλογές και το προγραμματισμένο χάος . Για αυτό αδειάζουν τις αποθήκες του στρατού και κωλυσιεργούν στις αγορές εξοπλισμού που θα κάνουν την διαφορά . Μόνο των φρονίμων τα παιδιά θα τους την χαλάσουν . Πήγα χθες ένα θέατρο εδώ με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου , τα σχόλια που άκουγα γύρω από τα καθίσματα ήταν απογοητευτικά , δεν θα ξυπνήσουν ποτέ κ ούτε τους ενδιαφέρει η επικαιρότητα . Το ίδιο φοβάμαι και πολλοί φίλοι που ζουν στην Αθήνα θα ξυπνήσουν πολύ αργά με τις ορδές στην πόρτα τους . Το πόσοι έχουν γίνει και εδώ μόνο η πάρτη τους είναι απογοητευτικό . Όπως λέει και ο Λύκαστρος μόνο η επαρχία κρατά και μακριά από τις μεγάλες πόλεις . Οι υπόλοιποι υιοθετούν το δήθεν μόνο .

κακος04

Μμ2 είπε...


ΠΑΜΕ ΑΘΗΝΑ

Φόρεσα την καμπαρτίνα
πήρα και μια καραμπίνα
κι αμολάω για την Αθήνα.

Μα η Αθήνα έχει πουστίτιδα,
η Βουλή κωλίτιδα
και η ληστοδημοκρατία μας
τουρκοΝουΔουλίτιδα.


Υ.Γ.
Και με φειδώ τα πυρομαχικά μας,
υπ' όψιν, φίλοι επαρχιώτες,
γιατί πολλοί οι κοτσαμπάσηδες προδότες.

Ανώνυμος είπε...

πότε κ.Λύκαστρε, Χρόνια Πολλά κατ'αρχήν, και για 3η φορά να ρωτήσω.Θα μπορούσατε να προτείνετε μια καραμπίνα ;Η Μάσμπεργκ είναι φτηνή, και τη θυμάμαι από τον 2ο ΠΠ ως όνομα.
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ ξενοδόχε ο οικοδεσπότης ξέρει καλύτερα για τα πρακτικά θέματα από εμάς . Εδώ πέρα από τους κυνηγούς έχουν πωληθεί αρκετές χράπα χρούπα benelli που χρησιμοποιούν οι πεζοναύτες για κοντινή εκκαθάριση . Και ένα σοβαρο κατάστημα θα σε ενημερώσει . Και εγώ έχω πάρει μονόβολα - εννιάβολα - και με πιο πολλά σφαιρίδια για πλήθος . Στο διαδίκτυο έχω δει ερασιτέχνες στην Αμερική που βουτάνε , δεν θυμάμαι βέβαια καλά τα μονόβολα σε κερί ή ρητίνη κτλ τα οποία μετά διαπερνούν τα αλεξίσφαιρα γιλέκα άνετα . Αν θυμηθώ το βίντεο θα το βάλω. Πάρε και μια βαλίστρα για ήσυχες βραδιές . Θα σε ενημερώσουν οι πιο ειδικοί .

κακός04