ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022

Ο Ζελένσκυ είναι στις Η.Π.Α

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ο Ζελένσκυ είναι στις Η.Π.Α

Από τις 5:56 μ.μ. ανατολική ώρα ΗΠΑ  Τρίτη και 20 Δεκεμβρίου 2022, ο Πρόεδρος των ΝΑΖΙ της Ουκρανίας Volodomyr Zelenski βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες και αναμένεται να μιλήσει σε κοινή σύνοδο του Κογκρέσου των ΗΠΑ αυτή την εβδομάδα. Είναι μια ευκαιρία για κάποιον εκεί στις ΗΠΑ να τερματίσει τον πόλεμο στην Ουκρανία και να μας σώσει όλους από τον πυρηνικό Αρμαγεδδώνα εξαιτίας αυτής της βρωμιάς των ΝΑΖΙ. Ο κόσμος πρέπει να κατέβει στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ σε μαζική διαμαρτυρία.

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΖΕΛΕΝΣΚΥ στην Ουάσιγκτον κρατήθηκε τόσο πολύ μυστικό που πολύ, ΠΟΛΥ λίγοι άνθρωποι στο Καπιτώλιο γνώριζαν ότι θα πήγαινε.

Δείτε πώς ανακοινώθηκε (στην φώτο άνωθεν)  ΑΛΛΑ το ΑΠΟΚΡΥΨΕ η Νάνι Πελόζι. Ίσως πρόκειται για μια παράδοση με "πλυμένα" δολάρια ΗΠΑ;; (Τώρα που το FTX δεν λειτουργεί, κάποιος πρέπει να πάρει από τους πολιτικούς τα λεφτά τους!)


 Υ.Γ Είναι άραγε σύμπτωση που ο Ζελένσκυ πήγε εκεί τώρα που έχουμε Χειμερινό Ηλιοστάσιο;; Πόρνη Βαβυλώνα ΔΕΝ θα ισιώσεις ποτέ.!!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

https://www.bankingnews.gr/diethni/articles/657046/megalomanis-ithopoios-pou-pairnei-kokaini-o-zelensky-kai-i-dysi-axtarmas-anoiton-i-rosia-synthlivei-tin-oukrania

https://www.bankingnews.gr/diethni/articles/657419/eidikoi-komantos-synelavan-tous-dyo-aksiomatikoys-tis-80is-oukranikis-taksiarxias-pou-ektelesan-tous-rosous-aixmalotous-polemou

ξενοδόχωφ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Σχετικά με το δεύτερο λίνκ που έστειλες Ξενοδόχε...θυμάσαι τι λέγαμε εδώ;;

https://zeys-elaynon.blogspot.com/2022/11/blog-post_65.html

Είναι σίγουρο ότι θα κυνηγηθούν και θα μεταφερθούν στην Ρωσία.

Ανώνυμος είπε...

κ.Λύκαστρε, το δεύτερο το ανέρτησα ακριβώς γιατί θυμόμουν το άρθρο σας. Ωστόσο, λέει ότι δεν έχει γίνει επίσημη ανακοίνωση. Θα'χει πλάκα να τους στείλουν στη Χάγη να τους δικάσουν ως εγκληματίες πολέμου,να περιμένουν να τους αθωώσουν να εκθέσουν την έκθετη δύση.
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ