ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2022

Αν είσαι Ιταλός προφανώς και επιθυμείς την αποδυνάμωση του αιγυπτιακού ναυτικού, δηλαδή του βασικού σου ανταγωνιστή στην περιοχή.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Να πούμε εδώ και με αφορμή το σεισμό που προκάλεσε η είδηση περί απόκτησης Μίμη από την Αίγυπτο να διευκρινίσουμε ότι η Κλεοπάτρα ήταν Ελληνίδα Βασίλισσα της μακεδονικής δυναστείας των Πτολεμαίων και ως εκ τούτου ορθώς αναπαρίσταται από την Λιζ Τέιλορ (λευκή γάρ) και όχι από κάποια μελαμψή βεδουίνα.

Αν είσαι Ιταλός προφανώς και επιθυμείς την αποδυνάμωση του αιγυπτιακού ναυτικού, δηλαδή του βασικού σου ανταγωνιστή στην περιοχή. Και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από την αποδυνάμωση δια της "ενισχύσεως". 

Το λέω γιατί υπάρχουν και κάποιοι που μιλάνε για επίδειξη σημαίας στο Ιόνιο, λες και κινδυνεύουμε απ' το ανύπαρκτο ναυτικό της Αλβανίας. Εάν δεν εννοούμε αυτό, τότε ποιο εννοούμε;; Μα φυσικά το ιταλικό.! Το ιταλικό είναι το καλύτερο ναυτικό της περιοχής και εάν έχουμε αμφιβολίες για τις προθέσεις της Ιταλίας, τότε αυτές δεν μπορούν να ξεπεραστούν με LCS, αλλά με σοβαρά προγράμματα ναυπήγησης.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: