ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2022

Δεύτερο 1922 δεν θα ξανά υπάρξει.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Διαβάζουμε :  Τί σημαίνει το “πάγωμα” της προμήθειας των SPIKE NLOS;

Όταν προτεραιότητα είναι τα AAV7 και τα whidbey, λογικό είναι να αποτυγχάνουμε στα ουσιώδη. Πλώρες της προκοπής δεν έχουμε, link 16 στη πλειοψηφία των αεροπλάνων δεν έχουμε, spice, rampage, harpoon, jassm στα f16 δεν έχουμε και κάποιοι ονειρεύονται αποβάσεις Νορμανδίας.

Εάν μας αφήσει η Αμερική και το ΝΑΤΟ, η Τουρκία θα ματώσει. Θα ματώσουμε κι εμείς βέβαια, αλλά δεν έχει σημασία. Πρέπει να ανακόψουμε την δυναμική μια χώρας με 80 mil πληθυσμό. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι να τους τελειώσουμε αεροπορία και ναυτικό, μαζί με κάποια χτυπήματα σε πολεμικές βιομηχανίες. Δεν χρειαζόμαστε ούτε αποβάσεις, ούτε άλλα τέτοια σενάρια. 

Μετά θα πάνε σε εμφύλιο πόλεμο και αφού εξαντληθούν και αλληλοσκοτωθούν, τότε θα παρέμβουμε και θα πάρουμε εδάφη, διατηρώντας τον νατοϊκό έλεγχο ταυτόχρονα. Δεύτερο 1922 δεν θα ξανά υπάρξει. Δεν θα τους κυνηγήσουμε ξανά στα βάθη της Ασίας. Αυτή τη φορά θα τους αφήσουμε να σφαχτούν μόνοι τους, επιρρίπτοντας ο ένας στον άλλο ευθύνες για την ήττα. Δεν θα τους δοθεί ούτε ένας λόγος να συσπειρωθούν και να ξεχάσουν τις μεταξύ τους έχθρες.

Στην άνωθεν φώτο βλέπετε τα χριστουγεννιάτικα "δωράκια" για τους απέναντι...λείπουν οι HAMMER δυστυχώς ελπίζω κάποια στιγμή να διορθωθεί αυτό το λάθος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: