ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022

Στείλτε το λογαριασμό του πολέμου στην Victoria Nuland. Ήταν στο Κίεβο αυτή την εβδομάδα λίγο πριν τα drones μπουν βαθιά μέσα στο ρωσικό έδαφος και χτυπήσουν στις ρωσικές αεροπορικές βάσεις.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Η πρώην καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ παραδέχτηκε χθες ότι η συμμετοχή της στις Συμφωνίες του Μινσκ μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας το 2014 και το 2015 ήταν σκόπιμη εξαπάτηση. Σχεδιάστηκε μόνο για να «αγοράσει χρόνο» στην Ουκρανία για να φτιάξει τον στρατό της για πόλεμο με τη Ρωσία. Ένας πόλεμος που διεξάγεται τώρα.

Όλα αυτά ήταν ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ . . .

Παραδέχτηκε επίσης ότι εκείνη την εποχή «το ΝΑΤΟ δεν ήταν σε θέση να παράσχει στρατιωτική υποστήριξη στο καθεστώς του Κιέβου στον βαθμό που το κάνει σήμερα».

Λάβετε υπόψη ότι οι Συμφωνίες του Μινσκ ολοκληρώθηκαν κατά τη διάρκεια των περιγραφόμενων «μαραθώνιων διαπραγματεύσεων» σε μια περίπτωση, που διήρκεσαν ασταμάτητα δεκαεννέα ώρες, μεταξύ του τότε προέδρου της Ουκρανίας Πέτρο Ποροσένκο, της Γερμανίδας Καγκελαρίου Μέρκελ, του Γάλλου Προέδρου Φρανσουά Ολάντ, και του Ρώσου πρόεδρου Βλαντιμίρ Πούτιν. 

Ήταν μόλις τον περασμένο Ιούνιο του 2022, όταν ο κόσμος ανακάλυψε ότι ο πρώην πρόεδρος της Ουκρανίας Πέτρο Ποροσένκο παραδέχτηκε δημόσια ότι έλεγε εσκεμμένα ψέματα στις συμφωνίες του Μινσκ, συμμετέχοντας σε αυτές, παρόλο που ήξερε ήδη ότι δεν είχε καμία πρόθεση να τις εφαρμόσει.

Σε συνέντευξή του στη γερμανική τηλεόραση Deutche Welle, ο Ποροσένκο είπε ότι  οι συμφωνίες του Μινσκ «δεν σήμαιναν τίποτα» και διεκδίκησε τα εύσημα που έδωσε στο Κίεβο αρκετό χρόνο για να στρατιωτικοποιηθεί. Ο Πέτρο Ποροσένκο παραδέχτηκε ότι η εκεχειρία του 2015 στο Ντονμπάς, την οποία διαπραγματεύτηκε με τη Ρωσία, τη Γαλλία και τη Γερμανία ως πρόεδρος της Ουκρανίας, ήταν απλώς ένας αντιπερισπασμός που είχε σκοπό να κερδίσει χρόνο στο Κίεβο για να ανοικοδομήσει τον στρατό του.

«Είχαμε πετύχει όλα όσα θέλαμε»  , είπε για την ειρηνευτική συμφωνία. «Στόχος μας ήταν πρώτα να σταματήσουμε την απειλή ή τουλάχιστον να καθυστερήσουμε τον πόλεμο – να εξασφαλίσουμε οκτώ χρόνια για να αποκαταστήσουμε την οικονομική ανάπτυξη και να δημιουργήσουμε ισχυρές ένοπλες δυνάμεις ».

Ανέφερε τα τεχνάσματα του Σουν Τζου ως έμπνευση για την εξαπάτηση. Η νίκη σε έναν πόλεμο δεν απαιτεί απαραιτήτως να κερδίσεις στρατιωτικές εμπλοκές, είπε ο Ποροσένκο, αποκαλώντας τη συμφωνία που έκανε νίκη για την Ουκρανία από αυτή την άποψη. Τώρα, με τα σχόλια που έκανε η πρώην καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρεκελ, ο κόσμος διαπιστώνει ότι και αυτή ήταν «μέσα σε αυτό το κόλπο». ΓΝΩΡΙΖΕ ότι ολόκληρες οι συναντήσεις της Συμφωνίας του Μινσκ δεν ήταν τίποτα άλλο από μια φάρσα, ωστόσο συμμετείχε σε αυτές τις συναντήσεις, πρόσωπο με πρόσωπο με τον Πρόεδρο της Ρωσίας, και σκόπιμα, εσκεμμένα, είπε ψέματα κατάματα.

Ο άλλος συμμετέχων στις Συμφωνίες του Μινσκ, ο Francois Holland της Γαλλίας, δεν είπε αν γνώριζε επίσης ότι η προσπάθεια ήταν φάρσα, αλλά επειδή τόσο η Γαλλία όσο και η Γερμανία είναι μέλη και σύμμαχοι του ΝΑΤΟ, φαίνεται λογικό να πιστεύουμε ότι ο Πρόεδρος Holland το γνώριζε άρα το ήξερε και η Γαλλία.

Το σημαντικότερο «προϊόν» από όλα αυτά είναι η απλή πραγματικότητα ότι ο σημερινός πόλεμος Ουκρανίας-Ρωσίας σχεδιάστηκε. . . ήδη από το έτος 2014. Η Ουκρανία ΣΚΟΠΕΥΕ να κάνει πόλεμο. Ωστόσο, τώρα που πήραν αυτό που σχεδίασαν, ΕΜΕΙΣ στην Ε.Ε και στο ΝΑΤΟ, αναμένεται να δώσουμε δεκάδες δισεκατομμύρια δολάρια σε μετρητά και όπλα, για να τους «βοηθήσουμε». 

Υποφέρουμε όλοι από αυτό το αυξημένο κόστος εξαιτίας ενός πολέμου που σχεδίαζαν. Ας το πληρώσουν ΑΥΤΟΙ. Στείλτε το λογαριασμό στην Victoria Nuland. Συμμετέχει άμεσα σε όλο αυτό ,και στο πραξικόπημα του Μαϊντάν το 2014. Ήταν επίσης στο Κίεβο αυτή την εβδομάδα λίγο πριν τα drones μπουν βαθιά μέσα στο ρωσικό έδαφος και χτυπήσουν στις ρωσικές αεροπορικές βάσεις.

Ποιο θα είναι το επόμενο στάδιο;; Δεν είναι τόσο δύσκολο να μαντέψει κανείς. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας θα πάρει αυτό που του αξίζει. Οι Δημοκρατικοί Τυφώνιοι Γάιδαροι κάνουν εξαιρετική δουλειά στην καταστροφή των Ηνωμένων Πολιτειών. Και ποιος ωφελείται από όλο αυτό;; Μα φυσικά η Κίνα.!!

Υ.Γ Το ίδιο ακριβώς συνέβη μεταξύ Ρήγκαν και Γκορμπατσόφ με αφορμή τη συνθήκη INF (Intermediate-Range Nuclear Forces Treaty) που υπογράφηκε στην Ουάσιγκτον στις 8 Δεκεμβρίου 1987 (ακριβώς πριν από 35 χρόνια). Ο Ρήγκαν, υπακούοντας στους Σιωνιστές Δασκάλους του, τους αληθινούς ηγεμόνες της Αμερικής, υπέγραψε σκόπιμα τη συνθήκη γνωρίζοντας ότι ο ίδιος και οι διάδοχοί του δεν θα την τηρούσαν ποτέ. Αυτή η ψευδής συμφωνία επέτρεψε στις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ να «αγοράσουν» έναν μεγάλο αριθμό κρατών του πρώην Συμφώνου της Βαρσοβίας και να ξεκινήσουν την περικύκλωση της Ρωσίας. Χωρίς αυτήν την πρώτη εξαπάτηση, η Δύση δεν θα μπορούσε ποτέ να είχε ξεκινήσει την επιχείρηση ακόμη και νωρίτερα, εμπνευσμένη και σχεδιασμένη από τον Zbigniew Brzezinski.

Υ.Γ1 Θέλω να βγουν στην φόρα τα ονόματα όλων αυτών των "φωστήρων" που το σχεδίασαν όλο αυτό για να τους στείλω τον λογαριασμό του φαγητού μου που ανέβηκε 200% επάνω σε αξία, τον λογαριασμό της ΔΕΗ, τον λογαριασμό για όλες τις δαπάνες μου που ΑΝΕΒΗΚΑΝ σε διπλάσιο κόστος...ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ. Το πιο σοβαρό μέρος αυτής της εξαπάτησης, είναι ότι αφού ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ξεκάθαρα τον πόλεμο Ουκρανίας-Ρωσίας, τότε ήξεραν ξεκάθαρα ότι όλες αυτές οι οικονομικές δυσκολίες θα έρθουν με αυτόν τον πόλεμο - και το έκαναν ούτως ή άλλως.

1 σχόλιο:

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φυσικά και ΟΛΑ αυτά γίνονται ερήμην των Ευρωπαίων και της Ε.Ε. Όμως και οι Ευρωπαίοι έχασαν τουλάχιστον τέσσερις φορές την ευκαιρία για να ανατρέψουν την κατάσταση ΥΠΕΡ τους, εντάσσοντας και την Ρωσία στον σχεδιασμό του "ευρωπαϊκού οικοδομήματος" τους, διορθώνοντας έτσι και εκείνη την εκ γενετής αδυναμία τους, που τους ταλαιπωρεί. Τώρα εμμονικά και με ουτοπικά "πράσινες" ονειρώξεις..

Η πρώτη ευκαιρία δόθηκε το 1995, όταν η σχετική πρόταση του Μπλερ περί ενσωμάτωσης της Ρωσίας στο σύστημα"Ευρώπη" απορρίφτηκε ως ανώριμη. "Να φτιάξουμε πρώτα το ευρώ και μετά βλέπουμε" είπαν. Άσε που ήταν ακόμα ανώριμες και ανεκπαίδευτες στα δυτικά ήθη και έθιμα οι "ρωσικές ελίτ" για να παίξουν τον ρόλο τούς κατά τας δυτικας γραφάς.

Η ίδια πρόταση επαναλήφθηκε ξανά επίσημα από τον Μπερλουσκόνι το 2000, για άλλους λόγους. Αυτον τον καθάρισαν με συνοπτικές διαδικασίες, βομβαρδίζοντας σταδιακά από το 86 μέχρι το 2011 τις εγκαταστάσεις του συνεταίρου του στην Λιβύη Καντάφι, στερώντας από την προσωπική αυτοκρατορία του Ιταλού την βασική πηγή πλουτισμού του.

Βαριέμαι να γράψω τα υπόλοιπα....