ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022

Υπόμνημα DARPA για Covid: ". . . Αμερικανικής κατασκευής ...."

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Παραπάνω είναι μια εικόνα ενός υπομνήματος από τον Διοικητή του Σώματος Πεζοναυτών (Fellow) προς τον Γενικό Επιθεωρητή των ΗΠΑ, που περιγράφει ότι ο SARS-CoV-2 είναι "... αμερικανικής κατασκευής"  και ότι τα έγγραφα προέλευσής του έχουν "κρυφτεί", ότι οι μάσκες και το mRNA «δεν λειτουργούν πολύ καλά» και ότι οι «θεραπευτικές» πρώιμες θεραπείες, κρατήθηκαν μυστικές.

Κάποιοι τα γνωρίζουν όλα αυτά. Βρισκόμαστε στα μισά του Τρίτου Παγκοσμίου πολέμου, η δημιουργία ενός ιού και η εξάπλωση του δεν είναι παρά ένα μικρό μέρος αυτού. Γιατί νομίζετε η Α-μερική χτυπιέται με τυφώνες τεχνητού χιονιού και πολικού κρύου αυτές τις μέρες;; Η μία πλευρά δημιουργεί ιούς και βιολογικά όπλα, και η άλλη πλευρά τους χτυπά με καιρικά όπλα.

Πολεμική βιοτεχνολογία λέγεται αυτό όλο. Η σημερινή πρόοδος στην βιοτεχνολογία και στην γενετική μηχανική έχουν συναρπαστικές εφαρμογές στην ιατρική - αλλά και ανησυχητικές επιπτώσεις, συμπεριλαμβανομένων των στρατιωτικών υποθέσεων. Η βιοτεχνολογία θα γίνει το νέο «στρατηγικό διοικητικό ύφος» της εθνικής άμυνας, από τα βιοϋλικά μέχρι τα όπλα ελέγχου του εγκεφάλου.

Η σύγχρονη ανάπτυξη της βιοτεχνολογίας θα εμφανίζει σταδιακά έντονα σημάδια που χαρακτηρίζουν μια επίθεση ικανότητα ", συμπεριλαμβανομένης της πιθανότητας να χρησιμοποιηθούν" ειδικές εθνοτικές γενετικές επιθέσεις. Θα μπορούν δηλαδή ΜΑΖΙΚΑ να εξοντώσουν ολόκληρα έθνη.

Υ.Γ  Θέλουν απλώς να ταΐσουν τον «θεό» τους με τη συντριπτική πλειοψηφία της ανθρωπότητας και στη συνέχεια να κυριαρχήσουν στους λίγους εναπομείναντες ανθρώπους σε συνθήκες που θα έκαναν μια εμπορική φάρμα κοτόπουλου να φαίνεται ανθρώπινη και φιλική προς το περιβάλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: