ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022

Σε μια σκεπτόμενη και ανήσυχη κοινωνία κάτι τέτοιοι λούληδες δεν θα είχαν όχι απλά δημόσια θέση αλλά ούτε τόπο να σταθούν.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Έτσι σας θέλω Βρασίδες και Λιτσάκια μου...
 
Να νιώθετε ευτυχισμένοι και χαρούμενοι στην τοποθεσία Politia Tennis Club να χαίρεται και ο Αδωνις που επιτέλους ο λαός χαμογελά και απολαμβάνει την ανάπτυξη. O Άδωνις είναι ο μόνος που σας υπενθυμίζει καθημερινά και με τέτοιο ευθύ και άκομψο τρόπο, πόσο πραγματικά "γατάκια" είσαστε.
 
Ο Αδωνις σε μια σκεπτόμενη και ανήσυχη κοινωνία που βρίσκεται σε ύπνωση θα μπορούσε να αποτελέσει εφαλτήριο αφύπνισης της. Σε μα σκεπτόμενη και ανήσυχη κοινωνία βεβαίως βεβαίως .Διαχρονικά το αυτιστικό πολιτικό προσωπικό της χώρας ψηφίζεται από τους κατοίκους της. Ο κάθε εκλεγμένος πολιτικός, είναι ο πολιτικός μας καθρέπτης, είμαστε εμείς οι ίδιοι, είναι το πολιτικό αποτύπωμα της κοινωνίας μας!
 
Η σχέση μεταξύ πολίτη και πολιτικού είναι ερωτική λόγο της Πάνδημου Αφροδίτης, και βασίζεται στο συμφέρον και στα ψέματα… δεν φτάνει μόνο να θέλει ο άλλος να σε κοροϊδέψει, πρέπει και εσύ να θέλεις οπωσδήποτε να σου πουν ψέματα, να σε πιάσουν κορόιδο! Να ζήσεις το παραμυθώδες ψέμα σου, έστω και για μια στιγμή. Και όπως συμβαίνει πάντα στις ερωτικές καταστάσεις δεν φταις εσύ… αλλά μόνο ο άλλος! Όσοι είναι σώφρονες ποτέ δεν μπαίνουν ενδιάμεσα στα ερωτευμένα ζευγάρια, έτσι δεν πρέπει να μπαίνουν ανάμεσα στον πολίτη και στον πολιτικό… τους αφήνεις στα ιδιοτελή ψέματα τους… και τους εύχεσαι εκ βάθους ψυχής, καλά γαμήσια! 

1 σχόλιο:

Μμ είπε...



Πολύ σωστά. Στα ιδρύματα της πολιτικής ανταλλάσσομε ψεύδη με τους πολιτικούς μας και στα ιδρύματα του θεού ψεύδη με τους ιερείς. Κατόπιν αλληλοσυγχωρούμεθα και πανευτυχείς πάμε γι' άλλα.

Όσο για τον κοκοροτηλεπωλητή πολιτικάντη είναι η εμβληματική αντιπροσωπευτική παρακμιακή φιγούρα του homo graeculus metapolitefticus.