ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022

Αφού αυτή η δήλωση της Μέρκελ βλάπτει την Γερμανία και ωφελεί τον Πούτιν γιατί την έκανε τώρα;; Αν ήμουν Ρώσος θα αναρωτιόμουν για ποιον δουλεύει ο Πούτιν;;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Θυμάστε ΕΔΩ που γράφαμε ότι η πρώην καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ παραδέχτηκε ότι η συμμετοχή της στις Συμφωνίες του Μινσκ μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας το 2014 και το 2015 ήταν σκόπιμη εξαπάτηση. Σχεδιάστηκε μόνο για να «αγοράσει χρόνο» στην Ουκρανία για να φτιάξει τον στρατό της για πόλεμο με τη Ρωσία. Ένας πόλεμος που διεξάγεται τώρα.

Όσο το σκέφτομαι...τόσο κάτι δεν μου κάθεται καλά. Κάτι δεν μου κολλάει στην υπόθεση και είναι γνωστό ότι το διαστροφικό μου μυαλό σκέφτεται περίεργα. Για παράδειγμα σκέφτομαι ότι αφού αυτή η δήλωση της Μέρκελ ΒΛΑΠΤΕΙ την Γερμανία και ΩΦΕΛΕΙ τον Πούτιν και την Ρωσία ΓΙΑΤΙ έκανε αυτήν την δήλωση ΤΩΡΑ;;; !!!

Μήπως γιατί έτσι βοηθάει τον Πούτιν να πείσει τους Ρώσους  για την αναγκαιότητα / αναπόφευκτο του Μεγάλου Πολέμου... Με αυτή την δήλωση  η Μέρκελ απεικονίζει τη Γερμανία ως συν-υποκινητή του πολέμου Ρωσίας-Ουκρανίας, που φυσικά χρησιμοποιήθηκε αμέσως από τη ρωσική πλευρά για προπαγανδιστικούς σκοπούς στο συρτάρι της επανάληψης του μεγάλου πατρικού πολέμου.Η Μέρκελ προκάλεσε έτσι σημαντική ζημιά στη Γερμανία και έδωσε στη Ρωσία αφορμή για πόλεμο χωρίς ανάγκη.

Υ.Γ Αν βλάπτει τη Γερμανία και είναι χρήσιμο στον Πούτιν, γιατί το είπε τώρα;;; Τι προσπαθεί να πετύχει με αυτήν την κίνηση η Μέρκελ και αυτοί που βρίσκονται πίσω από αυτήν;; Είναι σαν κάποιος να φτιάχνει ένα  PsyOp για κάποιο λόγο. Συχνά πρόκειται για τη συγκάλυψη ενός άλλου μηνύματος. Εφόσον η Μέρκελ δεν πάσχει από γεροντική άνοια, πρέπει να έγινε επίτηδες. Αυτό έχει νόημα μόνο εάν όλοι οι Πρόεδροι του WEF βοηθούν ο ένας τον άλλον στη «δημιουργία» (την παροχή δικαιολογητικών αιτίων πολέμου) αυτού του πολέμου...

Υ.Γ 1  Αν ξεκινήσει κανείς από την υπόθεση ότι αυτά τα πράγματα όπως ο πόλεμος και η ειρήνη έχουν προγραμματιστεί πολύ εκ των προτέρων, τότε ακόμη και τέτοιες μικρές καταθέσεις/δηλώσεις όπως της Μέρκελ θα ακολουθήσουν το σχέδιο. Αυτός ο πόλεμος ήταν προβλέψιμος από το 2014 λόγω των ψεύτικων συμφωνιών στο Μινσκ / δηλαδή προγραμματισμένος (σύμφωνα με τη Μέρκελ). Στη συνέχεια θα προγραμματιστεί και η επέκταση του.

Παρεμπιπτόντως, η δικαιολογία της Μέρκελ για την απάτη του Μινσκ είναι ότι αν οι Ρώσοι είχαν ήδη εισβάλει το 2014, η Ουκρανία θα είχε απλώς πέσει. Αν ήταν έτσι, τότε ο Πούτιν πρέπει να το ήξερε και αυτό. Αυτό φυσικά θέτει το ερώτημα, γιατί δεν το έκανε τότε, γιατί έδωσε στην Ουκρανία και στο ΝΑΤΟ 8 χρόνια πολεμικής προετοιμασίας;; Αν ήμουν Ρώσος θα αναρωτιόμουν για ποιον δουλεύει ο Πούτιν;;  

Αν η Μέρκελ ήξερε ήδη το 2014 ότι θα γινόταν πόλεμος, γιατί δεν αντέστρεψε αμέσως την κατάργηση της στρατιωτικής θητείας του ψεύδους βαρώνου Karl-Theodor Maria Nikolaus Johann Jacob Philipp Franz Joseph Sylvester Buhl-Freiherr von und zu Guttenberg . Αυτό ήταν μόλις πριν από 3 χρόνια, το 2014 - θα μπορούσε να το είχε καταφέρει χωρίς μεγάλα προβλήματα (θα μπορούσε να ξεπεράσει όλα τα άλλα). Για ποιον εργαζόταν η Μέρκελ όταν, παρά τη γνώση ότι ερχόταν ο πόλεμος, επέτρεψε ότι ήταν αποθηκευμένο στις αποθήκες της Bundeswehr να συνεχίσει να πωλείται σε όλο τον κόσμο μετά το 2014;;

Ο Liar Baron ήταν φίλος του Henry Kissinger. Ο Πούτιν είναι φίλος του Χένρι Κίσινγκερ. Ο Klaus Schwab σπούδασε με τον Κίσινγκερ. Ο Kissinger φτιάχτηκε από τον Fritz Kraemer. Ο Fritz Kraemer προστάτευε επίσης πολλούς Straussians. Ο «Kissi» συνέχισε το δίκτυο Fritz Kraemer. Ο Klaus Schwab συνεχίζει εκείνα που ήδη διαχειρίζονταν οι Kraemer και Kissinger. Ο ψεύτης βαρόνος ήταν επίσης ο νεαρός παγκόσμιος ηγέτης της γέφυρας του Ατλαντικού του Κίσσι, ο οποίος κατέστρεψε εσκεμμένα τη γερμανική εθνική άμυνα.  

Θα έχει ενδιαφέρον γιατί όλοι συνδέονται μέσω του Leo Strauss, του Fritz Kraemer ή του Kissi, και επομένως αποτελούν μέρος του καβαλιστικού σχεδίου του μεσσιανικού κινήματος... 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Θα έχει ενδιαφέρον γιατί όλοι συνδέονται μέσω του Leo Strauss, του Fritz Kraemer ή του Kissi, και επομένως αποτελούν μέρος του καβαλιστικού σχεδίου του μεσσιανικού κινήματος..."

Η κατακλείδα σου αδελφέ, Ε Ξ Α Ι Σ Ι Α!
Συμπύκνωση όλης τη διαστροφής που έχει υποστεί η αρχαία έριδα νομιναλισμού- ρεαλισμού! Ο νεοκαντιανός Strauss και τα απο/παρα- παίδια του από τη μια πλευρά και οι νεομαρξιστές της Φρανκφούρτης από την άλλη! Neo-cons, neo-liberals και ποπερικοί κανσελιστές, κι ο ερμαφροδιτισμός του Πανεπιστημίου του Σικάγο: κοινή σιωνιστική μήτρα και εσωτεριστικές αψιμαχίες για το ποιό από τα δυο πρόσωπα του Ιανού θα έχει το πάνω χέρι στην επερχόμενη τάξη του Παγκόσμιου Μεσσία!
"Δεν υπάρχει τίποτα εκτός κειμένου" είπε ένας δικός τους μπροστάρης πράκτωρ, που αποδήμησε (αφού αποδόμησε το σύμπαν) το 2004. Είπε και μια αλήθεια! Ό,τι ζούμε έχει (και πολύ περισσότερο "έχουμε") προ-γραφεί στα γνωστικιστικά/σοφιστικά τους κατάστιχα...
Θα το πιούμε όλο το πικρό ποτήρι, μέχρι τέλους!
Καλό ξημέρωμα (κυριολεκτικώς!)
Ν.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" κοινή σιωνιστική μήτρα και εσωτεριστικές αψιμαχίες για το ποιό από τα δυο πρόσωπα του Ιανού θα έχει το πάνω χέρι στην επερχόμενη τάξη του Παγκόσμιου Μεσσία! "

Καλημέρα φίλε Ν. Πολύ ορθά αυτά που γράφεις, έτσι είναι. Αυτά τα δύο πρόσωπα του Ιανού* είναι τα δύο Βασιλικά Σεληνιακά Ιερατεία που προσπαθούν το καθένα για λογαριασμό του να πάρει το πάνω χέρι στον πλανήτη. Και τα δύο βγήκαν από την ίδια "Κιβωτό". Από την Σελήνη....έχουν κοινή καταγωγή και γραμμή αίματος.

Όλα είναι μέσα στο σχέδιο τους, ο πόλεμος στην Ουκρανία, τα "εμβόλια", η ομοφυλοφιλία και το κίνημα των LGBTάτων που ακόμα και η πολύχρωμη πατσαβούρα τους η σημαία του ουράνιου τόξου που έχουν είναι η σημαία του Μεσσιανικού κινήματος.

Παρατήρησε στενά το κίνημα LGBTQ+ από τη δεκαετία του '70 μέσω της τρέχουσας πραγματικότητας στην εποχή μας. Ιστορικά δεν υπήρξε ποτέ πιο παρακμιακή επίδειξη διαστροφής, παιδεραστίας, τρανσέξουαλ, σαδομαζοχισμού και τώρα, ακόμη και της κτηνωδίας να βαδίζει στους δρόμους σε όλες τις χώρες του πλανήτη. Υπάρχει ένα πανό που κυματίζει πάνω από αυτή την σαπίλα και την παρακμή είναι το πανό της κραυγαλέας λατρείας του Βάαλ, της Ιεζάβελ. Ορισμένοι το αποκαλούν τη «σημαία του ουράνιου τόξου».