ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022

Αμερικάνικα στρατεύματα στην Ουκρανία έχουν χαθεί και ζητάνε χάρτη από ρωσόφωνο πολίτη;;;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Εμφανίστηκε ένα βίντεο από το εσωτερικό της Ουκρανίας που δείχνει ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ στρατεύματα, που χάθηκαν, να πηγαίνουν στο σπίτι ενός ρωσόφωνου ομιλούντα πολίτη , ζητώντας του "χάρτη" για να πάνε να σκοτώσουν ...Ρώσσους.!! Το βίντεο κάτωθεν .Και εδώ αρχίζουν οι ερωτήσεις :

Ερώτηση 1: Γιατί οι Αμερικάνοι φέρουν όπλα στην Ουκρανία;; Αφού είναι φίλια χώρα.

Σκέφτηκα ότι ήταν παράνομο για ιδιώτες Αμερικανούς πολίτες να πάρουν τα όπλα για λογαριασμό άλλης χώρας. Νόμιζα ότι ένας Αμερικανός ΕΧΑΣΕ την υπηκοότητά του γι' αυτό.

Ερώτηση 2: Γιατί αυτά τα «στρατεύματα» δεν μπορούν να λάβουν υποστήριξη από την Ουκρανία;;

Αν πολεμούν για λογαριασμό της Ουκρανίας, πού είναι η υποστήριξη;; Πού είναι τα logistics; Πού είναι οι επικοινωνίες;;

Ερώτηση 3: Πόσο καιρό θα ανέχεται η Ρωσία να σκοτώνουν οι Αμερικάνοι Ρώσους στρατιώτες, προτού η Ρωσία αρχίσει να επιτίθεται στις ΗΠΑ για τον πόλεμο τους εντός της Ουκρανίας;;

Οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ μπορούν μόνο να προσποιούνται ότι «δεν παίρνουν μέρος στη σύγκρουση» για τόσο καιρό. Σαφώς, τόσο οι ΗΠΑ όσο και το ΝΑΤΟ είναι, στην πραγματικότητα, μέσα στη σύγκρουση. Αυτό το βίντεο είναι η απόδειξη.


Εφόσον το Κογκρέσο δεν έχει κηρύξει πόλεμο, ούτε καν έχει εγκρίνει τη χρήση στρατιωτικής βίας, βάσει ποιας εξουσίας αυτοί οι Αμερικανοί διεξάγουν πόλεμο σε ένα ξένο έθνος (στο όνομά των αμερικανών πολιτών παρεμπιπτόντως);

Πόσο καιρό πιστεύετε ότι η Ρωσία θα κάθεται και δεν θα κάνει τίποτα, ενώ τα αμερικανικά στρατεύματα σκοτώνουν Ρώσους στρατιώτες;

 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

λέτε να'ναι αυτοί που πήγαιναν Σαλλονίκη - Κόσσοβο, και τους έδωσαν λάθος εντολές οι ΚΚΕδες στο λιμάνι;
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Καλημερα Λυκαστρε και παρεα.
Αυτα τα βιντεο τα γουσταρω πολυ.
Να τα βλεπουμε να παιρνουμε θαρρος η Ουκρανια δεν ειναι Αφγανισταν,οι Ρωσσοι εχουν επειδειξει υψηλη στρατηγικη και κατι που παρατηρω και γω ο ασχετος μεγαλη προσαρμοστηκοτητα σε νεες συνθηκες.
Φανταστειτε πως θα ειναι οι απεναντι οταν επαγγελματιες Αμερικανοι χανονται ενα βημα πριν το στομα του λυκου.
Θα τους λιανισουμε τα κοκκαλα αλλα και μεις πρεπει να προετοιμαζομαστε χεστε το κρατος δεν υπαρχει εμεις οι πολιτες πρεπει να γινουμε οπλιτες.
Πολυ καλα ειπες Λυκαστρε σε καποιο αλλο αρθρο θα πληρωσουμε απο την τσεπη μας για εξοπλισμο οπως οι ιπποτες το μαισαιωνα η οπως οι Αθηναιοι την πανοπλια τους.
Υ.Γ.Οι Σερβοι ετοιμαζονται, φουσκωσαν τα μυαλα των Αλβανων και με αυτους θα πλακωθουμε ποιο επικινδυνοι απο τους Τουρκους