ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020

ΔΙΑΣΠΕΙΡΟΥΝ ΔΟΜΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ την ώρα που καλούν τον κόσμο να μείνει στο σπίτι.

ΔΙΑΣΠΕΙΡΟΥΝ ΔΟΜΕΣ=ΠΟΛΕΙΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ την ώρα που καλούν τον κόσμο να μείνει στο σπίτι.
Σε χθεσινό ΦΕΚ (Τεύχος Β 1016/24-3-2020) ορίστηκαν οι δομές Προσωρινής Υποδοχής Πολιτών Τρίτων Χωρών ή ανιθαγενών, οι οποίοι έχουν αιτηθεί διεθνή προστασία, ως Περιφερειακές Υπηρεσίες της Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης.
Οι 28 δομές:
1. Δομή "ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ", στο στρατόπεδο "ΤΧΜ (ΜΧ) Γ. ΠΕΛΑΓΟΥ" του Δήμου Αλεξανδρείας.
2. Δομή "ΒΑΓΙΟΧΩΡΙΟΥ", στην Τοπική Κοινότητας Νυμφόπετρας του Δήμου Βόλβης.
3. Δομή "ΛΟΥΤΡΑ ΒΑΓΙΟΧΩΡΙΟΥ", σε ξενοδοχεία του Δήμου Βόλβης.
4. Δομή "ΒΕΡΟΙΑΣ", στο στρατόπεδο "ΑΡΜΑΤΟΛΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ" του Δήμου Βέροιας.
5. Δομή "ΒΟΛΟΥ", στις εγκαταστάσεις "ΜΟΖΑΣ" του Δήμου Βόλου.
6. Δομή "ΔΟΛΙΑΝΩΝ", στην Εθνική Οδό Καλπακίου- Συνόρων του Δήμου Πωγωνίου.
7. Δομή "ΔΡΑΜΑΣ", στην Αποθήκη Νο 3 της Βιομηχανικής Περιοχής του Δήμου Δράμας.
8. Δομή "ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ", στη Σχολή Εμπορικού Ναυτικού του Δήμου Ελευσίνας.
9. Δομή "ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ", στην Τοπική Κοινότητα Θερμοπυλών του Δήμου Λαμιέων.
10. Δομή "ΘΗΒΑΣ", στη θέση "ΚΛΩΣΤΗΡΙΟ ΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ" του Δήμου Θηβαίων.
11. Δομή "ΚΑΒΑΛΑΣ", στο στρατόπεδο "ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ" στη θέση "ΠΕΡΙΓΙΑΛΙ" του Δήμου Καβάλας.
12. Δομή "ΚΑΤΣΙΚΑ", στην Δημοτική Κοινότητα Κατσικά του Δήμου Ιωαννιτών.
13. Δομή "ΚΑΤΩ ΜΗΛΙΑΣ", στην Τοπική Κοινότητα Μηλιάς του Δήμου Κατερίνης.
14. Δομή "ΚΥΛΛΗΝΗΣ", στην Τοπική Κοινότητα Μυρσίνης του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης.
15. Δομή "ΛΑΓΚΑΔΙΚΙΩΝ", στο στρατόπεδο "ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ" του Δήμου Λαγκαδά.
16. Δομή "ΚΟΥΤΣΟΧΕΡΟΥ", στο στρατόπεδο "ΕΥΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΥ" του Δήμου Λαρισαίων.
17. Δομή "ΛΑΥΡΙΟΥ", στη θέση "ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ" του Δήμου Λαυρεωτικής.
18. Δομή "ΜΑΛΑΚΑΣΑΣ", στο στρατόπεδο "ΓΕΡΑΚΙΝΗ" του Δήμου Ωρωπού.
19. Δομή "ΟΙΝΟΦΥΤΩΝ", στη θέση "ΠΑΛΑΙΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ" του Δήμου Τανάγρας.
20. Δομή "ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ", στη θέση "ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ" του Δήμου Παιονίας.
21. Δομή "ΡΙΤΣΩΝΑΣ", στην Περιφερειακή Οδό Χαλ- κίδας-Θηβών του Δήμου Χαλκιδέων.
22. Δομή "ΣΕΡΡΩΝ", στη θέση "ΠΡΩΗΝ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ" του Δήμου Σερρών ς.
23. Δομή "ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ", στη θέση "ΠΡΟΒΛΗΤΑ 4" του Δήμου Χαϊδαρίου.
24. Δομή "ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ", στο στρατόπεδο "ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΑΚΗ" του Δήμου Ζηρού.
25. Δομή "ΓΡΕΒΕΝΩΝ", σε ξενοδοχεία του Δήμου Γρεβενών.
26. Δομή "ΠΥΡΓΟΥ", στη θέση "ΞΕΝΩΝΕΣ ΠΥΡΓΟΥ" του Δήμου Πύργου.
27. Δομή "ΚΟΡΙΝΘΟΥ", στο στρατόπεδο "ΚΑΛΟΓΕΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗ" του Δήμου Κορινθίων.
28. Δομή "ΣΙΝΤΙΚΗΣ", στη θέση "ΚΛΕΙΔΙ" του Δήμου Σιντικής.

8 σχόλια:

kakos04 είπε...

Χρόνια πολλά . Το είδα και εγώ το πρωί .Εντελώς τυχαία άμα το ψάξετε στο google maps είναι όλα σε κομβικά σημεία , δίπλα σε βασικούς δρόμους - εθνικές οδούς - υψώματα και περιμετρικά οικισμών και πόλεων (όπου χρειάζεται 2 κ 3 δομές κοντά για επάρκεια στρατιωτών του εχθρού για δύναμη πυρός. Ε ρε παλούκωμα που θέλουν . Όλο το δημόσιο τα ξύνει εκτός από τους πινεζαδόρους του χάρτη αυτού. Δούλευαν χτες αυτοί .

Κανένα σχόλιο και για αυτό και τι πιστεύεις :
http://bostopel.blogspot.com/2020/03/blog-post.html

Τότε ανοίξτε την πρώτη Απριλίου τις τηλεοράσρεις σας, για να τα ακούσετε από στόματος Ντόναλντ Τραμπ. Όπως μεταδίδεται στα δυο πρώτα βίντεο τής αναρτήσεως, από την πρώτη μέχρι την δεκάτη Απριλίου θα πέσει το διαδίκτυο, ενώσω οι τηλεοπτικοί και οι ραδιοφονικοί σταθμοί θα έχουν σταματήσει να μεταδίδουν. Θα έχει ανασταλεί και η έκδοση τών εφημερίδων.
   Στους δέκτες τηλεοράσεως θα εμφανίζεται αποκλειστικά ο Ντόλαντ Τραμπ και ιθύνοντες των Q ANON, οι οποίοι θα ενημερώνουν για τα εγκλήματα τών σατανολατρών και την σύλληψη πλείστων όσων μιασμάτων τού βαθέους κράτους, που απεργάζοντο τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, όπως και για την επερχόμενη αδυσόπητη καταδίκη τους.
   Στην Γερμανία έχουν καταφθάσει εκατοντάδες άρματα και χιλιάδες στρατιώτες από τις ΗΠΑ για την αποκατάσταση του καθεστώτος τών συμμάχων, την απομάκρυνση τής "πολιτικής" λινάτσας τού καροτσάκια και τών συνενόχων τους, την διάλυση του εκτρώματος της ΕΟΚ, την κατάργηση τού συφιλιδικού ευρώ και την πάταξη τών εξεγέρσεων που έχει σχεδιαστεί με τζιχάντια και τα σκυλολόγια τού σόρος.
   Ταυτοχρόνως μια δύναμη, αποτελούμενη από μισό εκατομμύριο άψογα εκπαιδευμένους Ρώσους στρατιώτες έχει ετοιμαστεί να επέμβη με βάση το ισχύον συμμαχικό δίκαιο, εάν αυτό χρειαστεί.

ΑΡΡ. είπε...



Τί λέει ο άνθρωπος.
Κυριολεκτικώς πληροφοριακός σεισμός και άλλως πως πρόσκρουσις ενημερωτικού κομήτου.
Ολίγου έδει πεπτωκέναι συγκλονισθείς εκ του καναπέως μου!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΝΙΚΟΛΑΣ : .Εντελώς τυχαία άμα το ψάξετε στο google maps είναι όλα σε κομβικά σημεία , δίπλα σε βασικούς δρόμους - εθνικές οδούς - υψώματα και περιμετρικά οικισμών και πόλεων (όπου χρειάζεται 2 κ 3 δομές κοντά για επάρκεια στρατιωτών του εχθρού για δύναμη πυρός.

Ακριβώς αγαπητέ Νικολά...και το ίδιο λέγαμε εδώ και καιρό και εμείς στο ιστολόγιο.Λέγαμε ΕΔΩ :
http://zeys-elaynon.blogspot.com/2020/03/436.html

" Θα κόψουν το ρεύμα και θα προσπαθήσουν να κόψουν τις ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ και τις συγκοινωνίες....π.χ αν ρίξουν τα διόδια στην Μαλακάσα τελείωσε δεν φεύγει μετά κανείς από την Αθήνα."..!
Στην Μαλακάσα φυσικά δημιουργούν καινούργια Δομή-Πόλη Μουσουλμανική για να έχουνε τον ΠΛΗΡΗ έλεγχο των Αθηναίων και της Αθήνας, ποιος μπαίνει και ποιός βγαίνει δηλαδή.....θα κόψουν την Ελλάδα στην μέση , αν ξεσηκωθούν τα όρκς.

Στήν θέση "Κλειδί" διάλεξαν αυτήν την θέση στο Ρούπελ διότι είναι ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟΣ ΓΡΑΜΜΗ...και γιατί κάποια στιγμή όταν θα ξεκινήσει ο Γ' Βαλκανικός Πόλεμος θα μπούν στο παιχνίδι και οι Βούλγαροι...και θα πρέπει να υπάρχει μια κοινή εχθρική στρατιά ακριβώς επάνω στα σύνορα που θα επιτεθεί στους Έλληνες απο κοινού. Τα έχουν σκεφτεί ΟΛΑ.!! Μόνο ΤΥΧΑΙΑ δεν είναι η επιλογή όλων αυτών των θέσεων για την δημιουργία μουσουλμανικών τρομοκρατικών θυλάκων .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΝΙΚΟΛΑΣ : Κανένα σχόλιο και για αυτό και τι πιστεύεις :
http://bostopel.blogspot.com/2020/03/blog-post.html

Ότι θα ρίξουν (και όχι θα πέσει) το ίντερνετ αυτό το γνωρίζουμε και το έχουμε γράψει ΕΔΩ στις 18 Μαρτίου 2020 - 7:26 μ.μ.

"Η γενική απαγόρευση κυκλοφορίας, θα είναι η τελευταία απαγόρευση, που θα χρειαστεί να επιβάλλει το διεθνές εξουσιαστικό κατεστημένο.
Το ίντερνετ θα κλείσει μετά, χωρίς προειδοποίηση.Από κει και μετά, η Παγκοσμοποίηση θα είναι γεγονός· ήσυχα, αναίμακτα και παστρικά..... Οι τράπεζες θα έχουν ίντερνετ....εσύ εγώ και οι άλλοι δεν θα έχουμε...η μάζα.!! Το κατάλαβες τώρα;; Το επόμενο βήμα θα είναι να βάλουν χέρι στο διαδίκτυο....Ήδη έχουν αρχίσει και κυκλοφορούν σενάρια, ότι όταν φορτώνει με μεγάλους όγκους, ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.!! θΑ ΠΕΦΤΕΙ...ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΔΟΚΙΜΕΣ. "

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Όσο για το ιστολόγιο που έστειλες δεν θέλω να σχολιάσω. Μου είναι γνωστό το ιστολόγιο...και με ποιους είναι παρεούλα ο ιδιοκτήτης του ιστολογίου. Και μόνο που διάβασα ότι " ΚΑΤΑΦΘΑΝΕΙ ΤΟ ΤΣΑΚΙΣΜΑ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΩΝ " απο τον Τράμπ....γελούσα 2 ώρες.!! χα χα χα

Απο εκεί και μετά σταμάτησα να διαβάζω. Είναι ενημερωμένοι οι Γερμανοί και δεν είμαστε εμείς εδώ.!! Καλό μόνο ως ανέκδοτο. Όλα τα άλλα που διάβασα περί ότι εδώ στην Ελλάδα τα δήθεν πατριωτικά ιστολόγια αναπαράγουν την προπαγάνδα της Κυβέρνησης για τον κορονοιό...είναι όλα αστεία.! Όχι μόνο εμείς εδώ στο ΖΕΥΣ ΕΛΑΥΝΩΝ αλλά και άλλα ιστολόγια έχουν μιλήσει ααπο την πρώτη στιγμή..ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα όπως τα παρουσιάζει η κυβέρνηση και ο φυτευτός κύριος Τσιόρδας.

Για τον Μπίλ Γκέιτς και την .." EVENT 201: Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ" που γράφει στις 21 Μαρτίου του 2020...ΕΜΕΙΣ τα είχαμε ΠΡΩΤΟΓΡΑΨΕΙ ΠΡΙΝ απο όλους εδώ στις 24 Ιανουαρίου του 2020....όταν ακόμα ο κορονοιός υπήρχε ΜΟΝΟ στην Κίνα.
http://zeys-elaynon.blogspot.com/2020/01/bill-gates-thinks-coming-disease-could.html

Και ΕΔΩ λέγαμε για το ότι...ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΧ..

https://zeys-elaynon.blogspot.com/2020/03/blog-post_74.html

Άρα λοιπόν δεν μας είπε κάτι που δεν γνωρίζαμε.!! Αλλά ότι ο Τράμπ θα τσακίσει την Σατανολατρεία και τις ανθρωποθυσίες...χα χα το άλλο με τον Τοτό το ξέρει;;

kakos04 είπε...

Και εδώ γράφει ο αρθρογράφος ότι: Εκτός από τη μάχη κατά του βιολογικού φορέα (le SRAS-nCov-2),οι Ρώσοι στρατιωτικοί ειδήμονες στοχεύουν να καθορίσουν αν ναι ή όχι άλλα χημικές ή βιολογικές εκπομπές θα μπορούσαν να επιδεινώσουν την κατάσταση υγειινής στο βορρά της ιταλικής χερσονήσου. Οι Ρώσοι υποπτεύονται την χρήση μιας επιβαρυντικής χημικής εκπομπής υπό την κάλυψη της πανδημίας.
https://dimpenews.com/2020/03/25/%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%81%cf%8e%cf%83%ce%bf%cf%85%cf%82-%ce%b7-%ce%ba%cf%81%ce%af%cf%83%ce%b7-covid19-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%cf%80%cf%8c%ce%bb%ce%b5%ce%bc%ce%bf%cf%82-%ce%b2%ce%b9%ce%bf%ce%bb/


. Δεν έχω διαβάσει κάτι αντίστοιχο αλλού . Σε περίπτωση που ρίξουν το ίντερνετ πως θα σε διαβάζουμε καμία ιδέα , αν και πιστεύω θα είμαστε απασχολημένοι με άλλα πράγματα. Αλλά οι αναλύσεις σου είναι όαση λογικής.
Πάντως το εις βάρος μας σχέδιο προχωρά οπότε δεν νομίζω ότι οι ΗΠΑ με Τραμπ μας συμπαραστέκονται. Είχες γράψει παλιότερα ότι αν ξαναβγεί ο Τραμπ την έχουμε βάψει ποιο πολύ σε σχέση με το αντίπαλο στρατόπεδο , όταν έχεις χρόνο αν θες μας το αναλύεις .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ Νικόλα...το ότι οι Ρώσσοι στρατιωτικοί ειδήμονες στον βιολογικό ΠΟΛΕΜΟ είναι στην Ιταλία και μάλιστα στο σημείο "Μηδέν" δεν είναι τυχαίο. Ούτε είναι τυχαίο ότι η Ιταλία χτυπήθηκε ΑΚΡΙΒΩΣ στην Λομβαρδία...διότι εκεί έχουν τους περισσότερους νεκρούς.
Η περιοχή της Λομβαρδίας είναι η έδρα του καθολικογεννούς, βιομηχανικού κεφαλαίου της Ιταλίας και της ιταλικής μεγαλοαστικής τάξης, που ΑΝΘΙΣΤΑΤΑΙ στην παγκοσμιοποίηση της Νέας Εποχής.
Και φυσικά είναι το άντρο της Λέγκας η οποία εκπροσωπεί αυτό το κεφάλαιο και αυτήν την τάξη.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Οι Ρώσοι υποπτεύονται την χρήση μιας επιβαρυντικής χημικής εκπομπής υπό την κάλυψη της πανδημίας."

Αυτό ακριβώς συμβαίνει.!! Υπήρξαν περιπτώσεις ασθενών...που μολύνθηκαν ενώ ΔΕΝ είχαν επαφή με κάποιον άλλο μολυσμένο...ούτε είχαν επισκεφθεί μολυσμένη περιοχή. Στην κυριολεξία αρρώστησαν...μυστηριωδώς. Το σκεφτόμουν για μέρες μέχρι που σκέφτηκα ότι ακριβώς αυτή η επιβαρυντική εκπομπή γίνεται με τους ψεκασμούς από τα αεροπλάνα.!! Είναι μια σκέψη μου..που δεν μπορώ ακόμα να την τεκμηριώσω.