ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 21 Μαρτίου 2020

ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΧ..ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.

Γράφει ο Λύκαστρος :

Κύριοι και Κυρίες πολύ απλά, θα λέτε οι μικρότεροι στα εγγόνια σας ότι "επι-ζήσατε" του restart της παγκόσμιας οικονομίας η οποία στους γνωρίζοντες αποτελεί στο σήμερα μια τεράστια βόμβα ισχύος άπειρων μεγατόνων....Ο κοροναϊός είναι η αφορμή και γι' αυτό έχουν συντονιστεί σχεδόν όλοι.
Ο Johnson αντιστέκεται γιατί γνωρίζει πως όποια χώρα δεν σταματήσει την οικονομία της θα είναι μετά πολύ ισχυρότερη δύναμη έναντι πολλών άλλων, αλλά οι πιέσεις που δέχεται είναι μεγάλες και θα δούμε αν αντέξει στην απόφασή του να μην λουκετάρει την Βρεττανία.
Ο Τραμπ ήδη έκανε πίσω ολοταχώς ,κυρίως λόγω των φετινών εκλογών και  δήλωσε πως η ΦΕΜΑ μπήκε κατ' εντολήν σε κατάσταση 1 ( =η ύψιστη ετοιμότητα).
Για να το καταλάβουμε καλύτερα, θέλουν να κάνουν και ήδη κάνουν ένα ελεγχόμενο κραχ (διόρθωση λέγεται κανονικά) και αυτό διότι αν είναι ή αν εξελιχθεί  σε μη ελεγχόμενο, τότε θα πτωχεύσουν και όλοι οι πραγματικά πλούσιοι του πλανήτη και αυτό δεν το θέλουν με τίποτε , όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς.


Ήδη έχουν χαθεί άπειρα χρήματα και θα χαθούν κι άλλα και γι' αυτό η λογική λέει πως τώρα θα το πάνε πιο αργά ... εξ ου και ο Αύγουστος του "κοροναϊού" που δήλωσε ο Τραμπ και φούνταραν τα πάντα. Για να μην πέφτουν λοιπόν οι χαμένοι από τις ταράτσες και τους χάσουν και από αιμοδότες μέσω φορολογίας, αποφάσισαν προφανώς να φτωχοποιηθούν και όλα τα κράτη (ένεκα "κοροναϊού") ούτως ώστε η μετέπειτα ημέρα να είναι για τους πολλούς όμοια ,όπως π.χ. η επόμενη μέρα λήξης ενός γενικού πολέμου, μόνο που εδώ οι καθαρόαιμοι πλούσιοι θα παραμείνουν πλούσιοι και θα αφορά όλους τους άλλους.
Αυτό σε γενικές γραμμές και αν πάτε γραμμή γραμμή στα διαγγέλματα του Κούλη και του Μακρόν θα δείτε πως το λένε και απλά αλλάζουν το αίτιο που ως μη οικονομικής υφής είναι πιο εύπεπτο στους λαούς. Εδώ που τα λέμε όμως, καλύτερα έτσι παρά με έναν παγκόσμιο όπως γινόταν παλαιότερα. 


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

να γινει πολεμος χιλιες φορες καλυτερα να μην μεινει ρουθουνι πανω στη γη να ξεβρωμισει το συμπαν από τα συχαμερα οντα της γης

diaggeleas είπε...

Χαιρετώ, Φίλτατε Λύκαστρε!.... Η Αγγλία έχει τελειώσει και δεν το γνωρίζει; Το γνωρίζει απλά το καθυστερεί όσο μπορεί !.... Θα διαμελισθεί πάραυτα!..... Επίσης ας περιμένουμε λίγο ακόμη το τι θα γίνει τελικά!..... Οι μάχες έχουν αρχίσει!...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ακριβώς αγαπητέ Διαγγελέα ....η Αγγλία το γνωρίζει αλλά προσπαθεί να το καθυστερήσει όσο μπορεί.!! Αλλά δεν γίνεται να ξεφύγει ούτε αυτή ...ναι θα διαμελισθεί και αυτή. Γράφαμε εδώ τον Ιούλιο του 2018
https://zeys-elaynon.blogspot.com/2018/07/from-taking-back-control-to-stockpiling.html

" Και μια προσωπική πρόβλεψη..... Πρέπει να θεωρείται βεβαία, η απόσχιση της Σκωτίας από την Αγγλική Κοινοπολιτεία. "

Οι μάχες έχουν αρχίσει...αλλά στο τέλος θα νικήσουν οι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.