ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020

Ικανοποιημένοι οι Έλληνες από την αντίδραση της κυβέρνησης στον Έβρο

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Ο κάτοικος της χώρας έχει κοντή μνήμη. Ξεχνάνε ότι το 2009 ο άλλοτε υπουρ. Εσωτερικών Π. Παύλοπουλος και νυν Π.τ.Δ. στο ραμαζάνι του 8/2009 είχε καλέσει τους Πακιστανούς (συμμάχους των Τούρκων), να έρθουν στην Ελλάδα... από εκεί προέκυψε και το προσωνύμιο "Πάκις". Πλήθος πολιτικών κατά καιρούς και διαστήματα έχει καλέσει στην Ελλάδα, ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ  μάζες από όλο τον πλανήτη... ενώ ταυτόχρονα ο κάτοικος της χώρας των Ελλήνων, συνεχίζει μέσα στην καθολική αφασία του να τους ψηφίζει, χωρίς μάλιστα να δείχνει τάσεις να το σταματήσει αυτό! Από την πτώση του υπαρκτού σοσιαλισμού το 1991, μέχρι των ημερών μας, ΜΟΝΟ ΤΩΡΑ , προφανώς μετά από παρασκηνιακή εντολή... η κυβέρνηση προσπαθεί να σταματήσει το φαινόμενο της λαθρομετανάστευσης και του λαθροεποικισμού της Ελλάδας. Τις εντολές τις δίνουν άλλοι...πέραν του Ατλαντικού...και όχι οι ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΙ  που νομίζετε ότι κυβερνούν. Όπως και ο Ερνογύφτος την εντολή και την έγκριση για να μας κάνει ντου...θα του την δώσουν  από τα κεντρικά, κείθεν του Ατλαντικού....όποτε και εάν χρειαστεί.

Ικανοποιημένη από την αντίδραση της κυβέρνησης στην όξυνση του μεταναστευτικού ζητήματος στον Έβρο τάσσεται η πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας Alco, η οποία δημοσιεύθηκε στο δελτίο ειδήσεων του «Open». Πιο συγκεκριμένα, το 26% δηλώνει «πολύ ικανοποιημένο» από τα μέτρα της κυβέρνησης και το 36% «αρκετά ικανοποιημένο. Στον αντίποδα, «λίγο ικανοποιημένο» είναι το 12% και «καθόλου ικανοποιημένο» το 21%.

Όσον αφορά τα κλειστά κέντρα μεταναστών στα νησιά του Αιγαίο, το 48% δηλώνει αντίθετο, ενώ υπέρ του μέτρου εκφράζεται το 41%. Την ίδια ώρα, το 60% ξεκαθαρίζει ότι δεν θα αποδεχόταν τη λειτουργία κλειστού κέντρο στην ευρύτερη περιοχή του. Στο μεταξύ, το 50% των Ελλήνων διαθέτει θετική γνώμη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, έναντι του 39%, το οποίο έχει αρνητική γνώμη. Παράλληλα, για τον Αλέξη Τσίπρα, θετικά εκφράζεται το 24% και αρνητικά το 64%.
Στο ερώτημα «ποιον θεωρείται πιο αποτελεσματικό ως πρωθυπουργό, το 46% επιλέξει τον κ. Μητσοτάκη και μόλις το 22% τον κ. Τσίπρα. Το 26% δηλώνει «κανένας από τους δύο». Τέλος, στην πρόθεση ψήφου, η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει 33,6%, ο ΣΥΡΙΖΑ 21,5%, το ΚΙΝΑΛ 5,5%, ΤΟ κκε 5,1%, η Ελληνική Λύση 4,7% και το ΜέΡΑ25 2,1%.
ΠΗΓΗ: SPUTNIK

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

ΑΡΡ. είπε...


Φοβού τους Κουλεούς Εβροφράκτας χαρτοπολέμου εγείροντας
και χρυσοφόρους Μ.Κ.Ο. τε και Δομάς λαθραίων μη καταργούντας.