ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020

ΤΟ ΔΙΑΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΧ , ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΙΝΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΕΜΟ.!


Γράφει ο Λύκαστρος :

O πλανήτης μας έχει ξαναπεράσει από αυτό το στάδιο...τα έχουμε ξαναπεί ΕΔΩ. ...όλα αυτά που βλέπουμε να γίνονται γύρω μας...Το χάραγμα που είναι το €... το σφράγισμα που είναι αρχικά η κάρτα του πολίτη κ.λ.π. ο βιασμός της προσωπικότητας, της θέλησης... ο απόλυτος έλεγχος των λίγων απέναντι των πολλών , κ.λ.π.
Ιστορικά πάντα φτάναμε σε ένα σημείο που ο κόσμος, ο πλανήτης έφτανε στα όρια του..οικονομικά...κοινωνικά...θρησκευτικά και πολιτικά. Και μετά το "κοντέρ" μηδένιζε...μέσα από μια μεγάλη καταστροφή και μετά γινόταν επανεκκίνηση, όμως με διαφορετικούς τρόπους παιχνιδιού...διαφορετικές θρησκείες....πολιτεύματα.!!


Όλο αυτό το "παιχνίδι" με τον κορονοιό....το κλείσιμο όλων των μαγαζιών, υπηρεσιών κλπ σε όλην την Ευρώπη, το κλείσιμο των Αμερικανικών συνόρων που ανακοίνωσε ο πρόεδρος Τραμπ, ουσιαστικά καταστρέφει ολοκληρωτικά την οικονομία χωρίς να ανοίξει μύτη. Συμπέρασμα...πάμε για ένα ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΧ.!!
Το διαφαινόμενο κραχ... θα είναι η εκκίνηση για τον μεγάλο πόλεμο. Ο δε πόλεμος θα είναι η επανεκκίνηση... Είναι άγνωστο αν θα ξεκινήσει λίγο πριν, η λίγο μετά από της εκλογές στις Η.Π.Α.

1 σχόλιο:

Μμ. είπε...


Διο και επιβάλλεταί μας εκτός από ατομικά, ¨διατροφικά¨ κυρίως καταφύγια διατηρείν πλήρη διατηρησίμων τροφών αλλά και σιγαρέτων. Τα τελευταία έσονται υπερπολύτιμα και πανάκριβα και το βασικότερον συναλλακτικόν μαυραγορίτικον είδος για τους επιζήσαντας μερακλήδες του είδους αυτού οίτινες έσονται ουκ ολίγοι.