ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

Κορονοιός – Παγκόσμιο Κράχ -Διάλυση Ε.Ε- Κίνα- Άτλαντική Αυτοκρατορία.



Γράφει ο Λύκαστρος :

Δύο είναι τα μεγάλα οικονομικά προγεφυρώματα της νέας τάξης, που ανέτρεψαν χωρίς πόλεμο αλλά, μέσω της γεωοικονομίας, την γεωπολιτική και γεωστρατηγική μετά τον Β΄Π.Π.... η Κίνα και η Γερμανία (δηλαδή οι ανύπαρκτοι και οι ηττημένοι του Β΄Π.Π.), όπου μέσα από το κέλυφος της Ε.Ε. και του € έστησε το 4ο Ράιχ... επειδή το 4ο Ράιχ ανήκει στην ήπειρο της Ευρώπης, δηλαδή στην κοιτίδα της λευκής φυλής  κ.λ.π.... πρέπει να θεωρείται βέβαιο το τέλος και του 4ου Ράιχ αλλά και της Ε.Ε... όπως έχει.

Μέσα σε αυτό το κλίμα παίζει και το μοντέλο των Ελληνοτουρκικών, που αποτελεί μοχλό πίεσης πολεμικού επεισοδίου από κάποιες δυνάμεις, για χτύπημα στο € και στην Ε.Ε. Κάτι που δεν θέλει η Γερμανία και ο πολιτικός κόσμος στην Ελλάδα, και αντί του πολεμικού επεισοδίου να γίνει με πολιτικό τρόπο παραχώρηση εδαφών εκ μέρους της Ελλάδας.

Με την Κίνα τα πράγματα είναι διαφορετικά... δεν ανήκει στην λευκή φυλή και για αυτό επιλέχθηκε να παίξει έναν σημαντικό ρόλο... ρόλο που θα φέρει στην ιστορία τους αρχαίους Άτλαντες. Αν και η Κίνα θα χτυπηθεί οικονομικά, δεν πρόκειται να πέσει, και αυτό θα σηματοδοτήσει παγκόσμιες εξελίξεις, μιας και θα πρέπει να δημιουργηθεί τάχιστα κάτι άλλο διαφορετικό πέρα του υπάρχοντος συστήματος γεωπολιτικών ισορροπιών, ως αντιστάθμισμα στην Κίνα... η στην νεότερη Ατλαντική (όχι συμμαχία) αλλά αυτοκρατορία.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μία προσεκτικότερη ματιά στα θέματα της Κίνας μπορεί να μας αποκαλύψει σταδιακά το αληθινό πρόσωπο πίσω από το απέραντο κάτεργο (κράτος) της Κίνας.
Η χώρα των δύστυχων φτηνών δούλων του σατανικού κράτους των αδίστακτων ανθρωποφάγων Μογιούλων.

Ε