ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020

ΠΕΡΙ...ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ. ΔΙΟΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ "ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ" ΟΙ ΛΟΛΗΔΕΣ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Σίγουρα υπάρχει μια δυσκολία εκ μέρους του λαού... στην κατανόηση των λέξεων "ατομική ευθύνη", διότι αυτό ήθελαν όσοι κυβέρνησαν την Ελλάδα, τουλάχιστον τα τελευταία 45 χρόνια... Διότι σίγουρα εάν είχαμε κάνει κτήμα μας τις λέξεις "ατομική ευθύνη" ΔΕΝ θα είχαμε αυτό το πολιτικό σύστημα, αυτούς τους πολιτικούς, αυτό το κράτος ως μηχανή, και αυτό το παρόν ως επιλογή ζωής κάποιον άλλων. Είναι γελοίο να ακούς από τα συνήθη ποικιλόμορφα πρακτόρια, αλλά και τους βλάκες... να αναφέρονται στην "ατομική ευθύνη", όταν :

α) οι ίδιοι έζησαν ως παρτάκιδες, και
β) ουδέποτε στον βίο τους έγιναν παράδειγμα προς την "ατομική ευθύνη".

3 σχόλια:

ΑΡΡ. είπε...


Θέλεις ακυρώσαι και γελοιοποιήσαι ιδέες, έννοιες και αξίες;
Απλά θέσατε αυτάς εις το στόμα Έλληνος πολιτικού και πρωθυπουργού της μεταπολιτεύσεως.
Μιλάμε για πλήρη σατανικήν εξαέρωσι εντός δευτερολέπτων.
Γι αυτό άλλωστε είναι μόνο άξιοι οι τυχοδιώκται μισθοφόροι της επαράτου ευρωδημοκρατικής ξενοκρατίας.
Εάν η πολιτική ευθύνη είναι ο Ιησούς, το ιδιοτελές πολιτικόν και οικονομικόν κόστος είναι ο Ιούδας του. Το πρώτον είναι το θείον πρόσχημα, το δεύτερον ο πραγματικός θεός πιστών και απίστων ξεπωλημένων πολιτικών.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Απλά θέσατε αυτάς εις το στόμα Έλληνος πολιτικού και πρωθυπουργού της μεταπολιτεύσεως."

Αγαπητέ μου φίλε πολύ σωστά τα όσα λες...μόνο μια μικρή διόρθωση...πολιτική και πρωθυπουργοί της μεταπολιτεύσεως ναι...αλλά ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.!! Έχουμε να δούμε Έλληνας Κυβερνήτη πρωθυπουργό από εποχής Καποδίστρια.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Για πωλητικούς πρέπει να μιλάμε φίλτατε Αρρ....και οι σημερινοί είναι οι πιο επικίνδυνοι και οι πιο άχρηστοι όλων των εποχών που τώρα τους πήγε το σκατό στη κάλτσα. Άχρηστοι, που 42 χρόνια με τα πασοκια έφαγαν έφαγαν... έφαγαν... περιδρόμιασαν...μίζωσαν... και δεν άφησαν ούτε χαρτί στα δημόσια νοσοκομεία αφού μάλιστα από το 2013 (με ποιόν υπουργό; μα φυσικά με τον Μπουμπούκο έκλεισαν πάνω από 10 και έδιωξαν εκατοντάδες γιατρούς!!!!).

Όταν πριν 2 μήνες δημόσια νοσοκομεία και φορείς φώναζαν ότι έχουν έλλειψη σε ιατρικό προσωπικό ότι δεν έχουν χειρουργούς και καρκινοπαθείς δεν μπορούσαν να εγχειριστούν ή να κάνουν τις θεραπείες τους, τους έγραφαν στα παπάρια τους και προσλάμβαναν ειδικούς φρουρούς!!!!! Κάρμα λέγεται κι εύχομαι τώρα να πάρουν το μακρύτερο από πολλούς μα πολλούς υγειονομικούς και γιατρούς....