ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 15 Μαρτίου 2020

Αρνητικά τα αποτελέσματα των εξετάσεων για κορονοϊό του Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με τον γιατρό του

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Πρώτον γιατί να πιστέψουμε τον προσωπικό γιατρό του Φράντζα;; Και δεύτερον ο Φράντζας είναι ήδη εμβολιασμένος.!! Για αυτό και τα στελέχη της Αμερικανικής κυβέρνησης έλεγαν ότι ο Φράντζας δεν χρειάζεται να υποβληθεί σε εξετάσεις. Αυτοί που δημιούργησαν τον ιό, έχουν έτοιμο και το αντίδοτο του ιού. Δεν αμολάς ελεύθερο στον πλανήτη, έναν τεχνικά τροποποιημένο ιό χωρίς να είσαι σίγουρος ότι μπορείς να τον σταματήσεις.!! Εμβόλιο ΥΠΑΡΧΕΙ...το πότε θα το δώσουνε στο κοινό θα εξαρτηθεί, απο το τι ακριβώς θέλουν να πετύχουν....και ΠΩΣ και με ΠΟΙΟ τρόπο θα πετύχουν τα σχέδια τους. Ο Τραμπ δεν ήρθε να σταματήσει καμία Νέα τάξη Πραγμάτων… ήρθε για να εφαρμόσει την Νέα Τάξη , με άλλο τρόπο...τον τρόπο τον βλέπετε.
Σύμφωνα με τον προσωπικό γιατρό του Αμερικανού προέδρου, ο Ντόναλντ Τραμπ εξετάστηκε για κορονοϊό και διαγνώστηκε πως δεν έχει μολυνθεί από τον ιό.
Αρνητικά βγήκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων για κορονοϊό, στις οποίες υποβλήθηκε ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με τον προσωπικό του γιατρό.
Το τελευταίο 24ωρο υπήρξε ανησυχία για την υγεία του Αμερικανού προέδρου, καθώς αποκαλύφθηκε πως την προηγούμενη εβδομάδα είχε έρθει σε επαφή με δύο άτομα, τα οποία αργότερα διαγνώστηκαν πως έπασχαν από τον κορονοϊό.
 Σύμφωνα με τον προσωπικό γιατρό του Ντόναλντ Τραμπ, Σων Κόνλεϋ, ο Αμερικανός πρόεδρος υποβλήθηκε σε εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων έδειξαν πως ο Τραμπ δεν έχει προσβληθεί από τον ιό.
«Την προηγούμενη νύχτα, ύστερα από μία συζήτηση με τον πρόεδρο σχετικά με την εξέταση για τον Covid-19, αποφάσισε να προχωρήσει. Σήμερα το απόγευμα έλαβα τη διαβεβαίωση πως τα αποτελέσματα των εξετάσεων βγήκαν αρνητικά» δήλωσε ο Κόνλεϋ.
Οι ανησυχίες για την υγεία του Αμερικανού προέδρου ξεκίνησαν όταν ο Αμερικανός Ματ Γκάετζ, μέλος του Κογκρέσου, είχε εντοπισθεί να επιβιβάζεται στο Air Force One, το προεδρικό αεροσκάφος, συνοδεύοντας τον Ντόναλντ Τραμπ, ενώ λίγο αργότερα επέλεξε να παραμείνει σε κατ' οίκον περιορισμό, καθώς είχε έρθει σε επαφή με άτομο που νόσησε από τον κορονοϊό. .
Επιπροσθέτως, την προηγούμενη εβδομάδα, σε συνάντηση με αντιπροσωπεία από τη Βραζιλία, επικεφαλής της οποίας ήταν ο πρόεδρος Ζαιρ Μπολσονάρο, δύο από τα μέλη της αντιπροσωπείας διαγνώστηκαν μερικές ημέρες αργότερα πως είχαν προσβληθεί από τον κορονοϊό.
Αν και στην αρχή στελέχη της αμερικανικής κυβέρνησης διατείνονταν πως ο Ντόναλντ Τραμπ δεν χρειάζεται να υποβληθεί σε εξετάσεις, καθώς οι επαφές του με τους ασθενείς ήταν περιορισμένη, τελικά αποφασίστηκε να εξεταστεί, παρά το γεγονός πως δεν είχε παρουσιάσει κάποιο σύμπτωμα.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: