ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

Rai: Η ιταλική κυβέρνηση απέρριψε το προσχέδιο του κειμένου συμπερασμάτων της Ευρωπαϊκής Συνόδου Κορυφής

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Για άλλη μια φορά επιβεβαιωνόμαστε πλήρως.!! Αυτό που διαβάζουμε στο άρθρο είναι  τα  πρώτα τροχιοδεικτικά πυρά, στην κατεύθυνση της διάσπασης της Ε.Ε. σε 3-4 χαλαρά συνδεδεμένες ζώνες επιρροής, και της συστάσεως μιάς ισχυρής Ευρωμεσογειακής Ένωσης, έχουν ριφθεί. Όταν επέλθει η διάσπαση, εμείς θα ενταχθούμε στο νοτιοευρωπαϊκό τμήμα, που θα εξελιχθεί σε μια μεγάλη, ισχυρή και ενισχυμένη Ευρωμεσογειακή Ένωση. Γράφαμε παλαιότερα ΕΔΩ  :
" Η Ε.Ε. για την ώρα δεν θα διαλυθεί πλήρως, αλλά θα σπάσει σε 3-4 κομμάτια.!! Πάπαλα ευρωζώνη σε 1-2 χρόνια.! Και αυτό γιατί η Ευρωζώνη δεν έχει μέλλον γιατί είναι μια φούσκα που εξυπηρετεί μόνο τη Γερμανία...η οικονομική φούσκα αυτή λοιπόν έχει φτάσει στα όρια της.."
Αυτά τα γράφαμε στις 18 Δεκεμβρίου του 2018...πέσαμε μέσα και στον χρόνο.!!

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιταλικής δημόσιας τηλεόρασης Rai, η κυβέρνηση του Τζουζέπε Κόντε απέρριψε το προσχέδιο του κειμένου συμπερασμάτων της Ευρωπαϊκής Συνόδου Κορυφής.

Αιτία, η αρνητική στάση ορισμένων χωρών μελών, ως προς την ανάγκη υιοθέτησης των ευρωομολόγων, για την αντιμετώπιση της κρίσης του κορονοϊού.
«Μέσα σε δέκα μέρες η Ένωση πρέπει να βρει τη λύση. Αν η Ευρώπη βοηθήσει όπως έκανε στο παρελθόν, τότε θα βασιστούμε στις δυνάμεις μας», είπε ο Κόντε, σύμφωνα με την Rai και την εφημερίδα La Repubblica.


ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια: