ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020

Έκτακτο! Μέτρα στις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις για τον κορονοϊό – Κλείνουν στρατιωτικές σχολές, αναβάλλονται οι ασκήσεις

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Είναι που στην Τουρκία έχουν μόνο 10 κρούσματα.!! Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;; χα χα Εμείς τα λέγαμε ΕΔΩ , όταν γράφαμε : ...." Οι πληροφορίες μου από Άγκυρα αναφέρουν ότι πάρα πολλοί ανώτατοι Τούρκοι αξιωματικοί που εργάζονται στο γενικό επιτελείο στρατού καθώς επίσης και πολλοί πιλότοι, εντοπίστηκαν μολυσμένοι με κορονοιό!"
Πριν βγεί ο Ακάρ να κάνει τις ανακοινώσεις του.!! Πως το γνωρίζαμε;; Έχουμε πολύ καλό αιθερικό "δίκτυο" πληροφοριών....και ο "Μεγάλος Μανιτού" μας δίνει πολλές πληροφορίες.!! Όποιος μας ακούει καλώς...όποιος δεν μας ακούει πάλι έχει καλώς....θα έρθει η ώρα που θα την ακούσει.
Τελικά, αφού φούσκωσαν τα μυαλά του κόσμου για μέρες από τις τηλεοράσεις ότι το τουρκικό DNA είναι απρόσβλητο από τον κορονοϊό, η τουρκική κυβέρνηση αποφάσισε να λάβει μέτρα για τον περιορισμό της επέκτασης του φαινομένου.
Πριν από λίγο ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας, Χουλουσί Ακάρ, ανακοίνωσε ότι κλείνουν μέχρι τις 13 Απριλίου όλες οι στρατιωτικές σχολές αξιωματικών και μονίμων υπαξιωματικών και όλα τα σχολεία των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων.
Ο Ακάρ κάλεσε σε σύσκεψη χθες βράδυ τους αρχηγούς των κλάδων των ΤΕΔ και κατέληξαν στις προαναφερθείσες αποφάσεις.
Σύμφωνα με το Πρακτορείο Ανατολή, ο Ακάρ δήλωσε ότι αναβάλλονται όλες οι εθνικές και διεθνείς ασκήσεις.
Επίσης, ακυρώνονται σεμινάρια, εκθέσεις και άλλες δραστηριότητες των ΤΕΔ, ενώ παγώνουν και οι αποστολές στρατιωτικών στο εξωτερικό.

Τέλος, ο Ακάρ δήλωσε ότι οι επιχειρήσεις των ΤΕΔ εκτός των συνόρων της Τουρκίας θα συνεχιστούν κανονικά, ενώ θα υπάρχει αυστηρός έλεγχος στις εισόδους στρατοπέδων και στις στρατιωτικές λέσχες.

ΠΗΓΗ

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

λύκαστρε, συ μπορεί να έχεις τον μανιτού, αλλά πλέον έχεις και σοβαρό ανταγωνιστή στην μαντεψιά και στο προφητηλίκι... το ελλάνιο υπερτζόβενο διόδοτο... το νου σου!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" λύκαστρε, συ μπορεί να έχεις τον μανιτού, αλλά πλέον έχεις και σοβαρό ανταγωνιστή στην μαντεψιά και στο προφητηλίκι... το ελλάνιο υπερτζόβενο διόδοτο... το νου σου!"

χαχαχαχα Ε όχι και ανταγωνιστής.!! Απλά αντιγραφέας μας είναι....εμείς λέγαμε στις 13 Μαρτίου ότι γίνεται τις πουτάνας στον Τουρκικό στρατό, και ειδικά στις ΤΕΔ. Και το ελλάνιο υπερτζόβενο όπως εσύ τον αποκάλεσες βγήκε και μίλησε γενικά ότι οι τούρκοι έχουν πρόβλημα με τον κορονοιό.!!
Εμείς γράψαμε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ από τις 13 Μαρτίου ΠΡΙΝ από όλους και ΠΡΙΝ βγεί ο Ακάρ να μιλήσει ότι :
https://zeys-elaynon.blogspot.com/2020/03/blog-post_25.html

" Οι πληροφορίες μου από Άγκυρα αναφέρουν ότι πάρα πολλοί ανώτατοι Τούρκοι αξιωματικοί που εργάζονται στο γενικό επιτελείο στρατού καθώς επίσης και πολλοί πιλότοι, εντοπίστηκαν μολυσμένοι με κορονοιό! Το τουρκικό ΓΕΣ απαγόρευσε την δημοσίευση οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Ήδη από τα τέλη Φεβρουαρίου, η πόλη Βαν στα ΒΑ της Τουρκίας είναι σε καραντίνα λόγω Κοροναϊού από εισερχόμενους Αφγανούς. Τα κρούσματα πρέπει να είναι 100ανταδες χιλιάδες."

Πες μου τώρα εσύ...που τον είδες τον σοβαρό ανταγωνιστή.!!! χα χα χα Σήμερα ακόμα και ο Αδαλής δημοσίευσε άρθρο που έλεγε αυτό που είχαμε γράψει ΠΡΙΝ από όλους εμείς. Και έχει απόλυτο δίκιο σε αυτό που έγραψε....έτσι έχουν τα πράγματα. Ο Αδαλής προς θεού δεν μας αντιγράφει....απλά έφτασε και αυτός στα ίδια συμπεράσματα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Διάβασε τι γράφει εδώ ο κύριος Αδαλής στο άρθρο με τίτλο .." Είναι πιθανό ο κορονοιός να σπρώξει τον Τράμπ σε πόλεμο;;"

https://slpress.gr/oikonomia/einai-pithano-o-koronoios-na-sproxei-ton-tramp-se-polemo/

Και μετά διάβασε τι έγραψε ο γράφων ΕΔΩ :
https://zeys-elaynon.blogspot.com/2020/03/blog-post_20.html

" Όλο αυτό το "παιχνίδι" με τον κορονοιό....το κλείσιμο όλων των μαγαζιών, υπηρεσιών κλπ σε όλην την Ευρώπη, το κλείσιμο των Αμερικανικών συνόρων που ανακοίνωσε ο πρόεδρος Τραμπ, ουσιαστικά καταστρέφει ολοκληρωτικά την οικονομία χωρίς να ανοίξει μύτη. Συμπέρασμα...πάμε για ένα ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΧ.!!
Το διαφαινόμενο κραχ... θα είναι η εκκίνηση για τον μεγάλο πόλεμο. Ο δε πόλεμος θα είναι η επανεκκίνηση... Είναι άγνωστο αν θα ξεκινήσει λίγο πριν, η λίγο μετά από της εκλογές στις Η.Π.Α."

ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ...ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ.!!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ο Αδαλής δημοσίευσε το άρθρο του ΣΗΜΕΡΑ στις 18 Μαρτίου...και ο γράφων μίλησε για τον μεγάλο πόλεμο που έρχεται στις 16 Μαρτίου.!!
ΠΟΙΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΠΡΩΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ;; ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ...ΠΑΝΤΟΥ.!!

Ανώνυμος είπε...

καλά οκ, είσαι ο καλύτερος... αχ αυτόν τον αδαλή όμως δεν τον μπορώ, έχει κάτι απωθητικό η οψη του... αλήθεια λύκαστρε, δεν είναι βαρετό να τα ξέρεις όλα και να είσαι τόσο μεγάλο κοντρόλ φρηκ;; το απρόβλεπτο είναι η μαγεία της ζωής καλέ...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Δεν ξέρω αν είμαι ο καλύτερος η ο χειρότερος...διαφορετικός από τους άλλους είμαι σίγουρα. Και μια και στο διαδίκτυο μπαίνεις για να διασκεδάσεις όπως είπες...θα σου πω κάτι που αφορά το μέλλον και να το θυμάσαι.

Η γενική απαγόρευση κυκλοφορίας, θα είναι η τελευταία απαγόρευση, που θα χρειαστεί να επιβάλλει το διεθνές εξουσιαστικό κατεστημένο.
Το ίντερνετ θα κλείσει μετά, χωρίς προειδοποίηση.Από κει και μετά, η Παγκοσμοποίηση θα είναι γεγονός· ήσυχα, αναίμακτα και παστρικά.

Ανώνυμος είπε...

αχουύύύύύύ, θα χάσω δλδ τη διασκέδαση μου;; τί κρ[ου]ίμα!! εσυ όμως που κάνεις σοβαρότερα πράματα στο νετ, πώς θα το διαχειριστείς;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" εσυ όμως που κάνεις σοβαρότερα πράματα στο νετ, πώς θα το διαχειριστείς;"

Πολύ καλύτερα από όλους τους υπόλοιπους.!! Όπως δεν είμαι εξαρτημένος από το κινητό μου...έτσι δεν είμαι εξαρτημένος και από το ίντερνετ.

Ανώνυμος είπε...

έλα τώρα βρε χρυσούλι μου, ακόμη και γω που είμαι άσχετη, γνωρίζω ότι αυτό που λες οτι θα γίνει, δε μπορεί να συμβεί για περισσότερο από μερικές ώρες, άντε βαριά βαριά στη χείριστη για μερικές μέρες... διότι αν γίνει καθολικά και παντελώς όπως λες, θα καταρρεύσει καταρχίν το τραπεζικό σύστημα! είναι δυνατόν να λες από τη μία ότι θένε να εξαφανίσουν το ρευστό για να κυριεύσει το πλαστικό και από την άλλη ότι θα ρίξουν το βασικό μέσο με το οποίο θα το εδραιώσουν;;;εντάξει είπαμε, πες τον πρόλογο σου αλλά με ρέγουλα... άσε που αν τελικά γίνει, δε θα είσαι εδώ για να μας πεις: είδατε τότε που σας τα λεγα ΕΔΩ;;;;χαχαχαχαχα!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" , γνωρίζω ότι αυτό που λες οτι θα γίνει, δε μπορεί να συμβεί για περισσότερο από μερικές ώρες, άντε βαριά βαριά στη χείριστη για μερικές μέρες... διότι αν γίνει καθολικά και παντελώς όπως λες, θα καταρρεύσει καταρχίν το τραπεζικό σύστημα! "

Δεν κατάλαβες καλά.!! Οι τράπεζες θα έχουν ίντερνετ....εσύ εγώ και οι άλλοι δεν θα έχουμε...η μάζα.!! Το κατάλαβες τώρα;; Το επόμενο βήμα θα είναι να βάλουν χέρι στο διαδίκτυο....Ήδη έχουν αρχίσει και κυκλοφορούν σενάρια, ότι όταν φορτώνει με μεγάλους όγκους, ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.!! θΑ ΠΕΦΤΕΙ...ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΔΟΚΙΜΕΣ.