ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 24 Ιουλίου 2021

Ποτέ δεν βάζουμε όρους στο παιχνίδι όταν δεν μπορούμε , αντιστρέφουμε τους ήδη υπάρχοντες επιχειρηματολογώντας ή πράττοντας υπέρ μας.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Λοιπόν παίδες ενημερώνω για να μην λένε μετά ότι δεν ήξεραν δεν γνώριζαν.

Οι νομικοί αποφασίσανε να σύρουνε στα δικαστήρια όποιον παραβιάσει το σύνταγμα και τις διεθνείς συμβάσεις . Η δικαιολογία εκτελούσα διαταγές το έλεγε ο νόμος δεν ήξερε ή έκανα την δουλειά μου σε αυτήν την περίπτωση δεν στέκεται. Όταν θα ξέρει ο κάθε νοσηλευτής, ιατρός, εργοδότης μέχρι και ο ανώτερος άρχοντας ότι μπορεί να βρεθεί σε δικαστικές διαμάχες για τέτοιες πρακτικές θα το σκεφτεί δεύτερη φορά.

Ο νόμος λέει να πάτε να σας εμβολιάσουν αλλιώς θα τεθείτε σε αργία άνευ αποδοχών σωστά;; Να πάτε. Να τηρήσετε από την πλευρά σας το γράμμα του νόμου. Μόνο που όταν σας δώσουν το έντυπο συναίνεσης διαγράψτε την φράση συναινώ και συμπληρώστε ήρθα να το κάνω γιατί εξαναγκάζομαι από τον τάδε αλλιώς θα με θέσει σε αργία άνευ αποδοχών" και κρατήστε αντίγραφο έστω και φωτογραφία.

Για να δούμε μετά από αυτό ποιος τρελός θα τολμήσει να σας κάνει το εμβόλιο;; Αν πάλι τον δείτε και αμφιταλαντεύεται ζητήστε του την πλήρη ενημέρωση όπως προβλέπουν οι σχετικές διατάξεις για το σκεύασμα που πρόκειται να σας χορηγήσει μαζί με τα προβλεπόμενα συνοδευτικά έντυπα του φαρμάκου. Στην συνέχεια πιθανότατα θα αρνηθεί να σας το κάνει επιστρέψτε στον εργοδότη σας και ενημερώστε τον για την άρνηση του .Για να δούμε τότε αν θα έχει αρχίδια να σας θέσει σε αργία;;; 

Ο νόμος δεν μπορεί να υποχρεώσει σε συναίνεση απλά αυτή την υποκλέπτουν έντεχνα με το έντυπο που υπογράφετε .Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι που τους αρέσει να ρισκάρουν και να τζογάρουν στην ζωή τους που ενώ εχουν δώσει το παραπάνω έντυπο με την δήλωση ότι τελούν υπό εξαναγκασμό και απειλή να καθίσουν να τους κάνουν την βελονιά . Και τη δουλειά τους δεν θα χάσουν και ίσως κερδίσουν μερικά μηδενικά αποζημίωση μετά από μερικά χρόνια.

Αν αρνηθεί ο ιατρός να βεβαιώσει την άρνηση του ενδεχομένως να υπάρχουν μάρτυρες που θα βεβαιώνουν την προσέλευση σας και την άρνηση του αντίγραφου της δήλωσης σας, ίσως να κληθεί και η αστυνομία να βεβαιώσει το συμβάν το ηλεκτρονικό σας ραντεβού με την ημέρα και ώρα ...  

Ποτέ  δεν βάζουμε όρους στο παιχνίδι όταν δεν μπορούμε , αντιστρέφουμε τους ήδη υπάρχοντες επιχειρηματολογώντας ή πράττοντας υπέρ μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: