ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021

ΚΩΛΟΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΤΕΛΟΣ.!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΚΩΛΟΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΤΕΛΟΣ.!!

Ραγδαίες εξελίξεις - VMRO: Σχηματίζεται νέα κυβέρνηση

Ο Μιτσόσκι δημοσίευσε φωτογραφία στο facebook μαζί με τους αρχηγούς άλλων 3 κομμάτων, μεταξύ των οποίων το αλβανικό Besa & το αριστερό Λέβιτσα. Η ''Μακεδονία'' θα τα καταφέρει, ανέφερε προκλητικά .

Κωλοσυμφωνία των Πρεσπών τέλος.!! Σας το είχαμε πει ΕΔΩ :

ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ. Θα εξαφανιστούν όπως εμφανίστηκαν..χωρίς πολιτισμό..είναι απλά ένα ψέμα...που πρέπει να κάνει..όμως τον κύκλο του. Όπως τα πάντα μέσα στην φύση. Το "μαγείρεμα" της εξαφάνισης τους, ήδη γίνεται....άλλος θα βάλει την "φωτιά", άλλος θα βάλει το "τσουκάλι", άλλος την "κουτάλα". Το 2019 είναι η προετοιμασία ..του τι θα δούμε το 2020-21..

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω θα συναντήσει τον Κρόνο ..εκεί θα είναι και ο Δίας και ο Άρης το φιτίλι..μέχρι το 2024..ο Πλούτωνας θα βγάλει όλη την σαπίλα της πολιτικής..μετά θα πάει στο Υδροχόο..το 2023..θα είναι το δύσκολο για την Ελλάδα...αλλαγές πολλές..έρχονται ριζικές...Με την είσοδο του Πλούτωνα στον Υδροχόο θα χυθεί αίμα στα Βαλκάνια.!!

Τα άστρα λένε πάντα την αλήθεια , αρκεί να μπορείς να τα αποκωδικοποιήσεις. Όλα αυτά όμως δεν θα γίνουν δίχως να χυθεί αίμα. Από το 2018 ΕΔΩ προειδοποιούσαμε να μην "ανοίξουν το Κουτί της Πανδώρας".

ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΚΑΤΙ....ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ. ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ. 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βλέπω την Τουρκία να παίρνει τα μισά Σκόπια ως "όμορη χώρα". Όπως και με το Λιβυκό δηλαδή...

Ανώνυμος είπε...

Ναί, αλλά εγώ φοβάμαι μη φάνε ξύλο αυτοί οι φτωχοί άνθρωποι, διότι ο Μπάϊντεν είπε ότι θα δείρει όποιον παραβιάζει τη συμφωνία των Πρεσπών!

Λες να τους κάνει ντά-ντά-ντά;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Ναί, αλλά εγώ φοβάμαι μη φάνε ξύλο αυτοί οι φτωχοί άνθρωποι, διότι ο Μπάϊντεν είπε ότι θα δείρει όποιον παραβιάζει τη συμφωνία των Πρεσπών!"

Τελείωσες;;!! Είναι γνωστό τι προσπαθείς να μας πεις. Σημασία δεν έχει τι θα πει ο Μπάιντεν και ο κάθε Μπάιντεν...αλλά τι θα πούμε ΕΜΕΙΣ.!!

Ότι θα πέσει πολύ ξύλο το μόνο σίγουρο...τώρα το ποιος θα το φάει είναι άλλο θέμα, και ίσως γίνει πίσω από τις κουρτίνες της δημοσιότητας.