ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022

Χρειάστηκαν μόνο δεκατέσσερις ημέρες στα λεγόμενα "main-stream media" για να σας πουν αυτά που σας λέγαμε εμείς ΠΡΙΝ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ένας λόγος που μας διαβάζουν αρκετοί (άσχετα αν δεν σχολιάζουν) σε όλον τον κόσμο είναι επειδή, συνήθως, αναφέρω πραγματικές, ειδήσεις πολύ ΠΡΙΝ από τα "μέσα κύριας ροής",  τα γνωστά σας ΜΜΕ. Για την ακρίβεια ΔΕΝ έχω δει κανένα ΜΜΕ να αναφέρει μια είδηση 14 μέρες η ακόμα περισσότερο χρονικά ΠΡΙΝ συμβεί το γεγονός.

Να ενημερώσουν τον κόσμο βρε αδερφέ  για το ΤΙ θα γίνει, ΠΡΙΝ γίνει κάτι. Στις 18 Νοεμβρίου ΕΔΩ , λέγαμε " Ένας ρωσικός πυρηνικά ικανός πύραυλος κρουζ X-55 καταρρίφθηκε από την αεράμυνα της Ουκρανίας πάνω από την πρωτεύουσα του Κιέβου χθές." . Χθές στις  1 Δεκεμβρίου 2022, το BBC βγαίνει και αναφέρει: " Πόλεμος στην Ουκρανία: Το Κίεβο παρουσιάζει εικονικό πύραυλο με πυρηνική ικανότητα που εκτοξεύτηκε από τη Ρωσία". Αυτήν  την είδηση του BBC μπορείτε να την δείτε ΕΔΩ .

Χρειάστηκαν μόνο δεκατέσσερις ημέρες στα λεγόμενα "main-stream media" για να σας φέρουν μια ποιο φτιασιδωμένη εκδοχή της ιστορίας μας. Για αυτό και μας διαβάζουν πολλοί σε όλον τον κόσμο...γιατί είμαστε αληθινοί.!

3 σχόλια:

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

O yes αλλα δεν μιλανε οι πουστηδες εστω ενα μικρο σχολιο.
Ο Μητσοτακουλας σε διαβαζει αραγε?

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλησπέρα φίλε ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ. Που χάθηκες πουλόπομ;; Δεν ξέβρω αν ο Μητσοτάκουλας με διαβάζει, αλλά σίγουρα άτομα από το τιμ του .

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Παντα σε διαβαζω χρονο δεν εχω με τη δουλεια.
Αφου διαβασω ολους τους αλλους σε αφηνω τελευταιο σαν το γλυκο ασ πουμε η σαν την ωρα που κοιτας την πυξιδα γιατι δεν βρισκεις τον δρομο.
Μπαινουμε στα δυσκολα σαν εθνος αλλα και ατομικα,για να δουμε εχει πλακα η ζωη.