ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

Μιλάμε οι άνθρωποι είναι άνιωθοι.Όσοι θα βρίσκονται μέσα σε LCS, θα είναι τυχεροί εάν οι γονείς τους βρουν το σώμα τους.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Μιλάμε οι άνθρωποι είναι άνιωθοι. Θα "αντιμετωπίσει" η LCS με hellfire των 8km και 57mm bofors των 10km τα τούρκικα USV με νέας γενιάς αντιπλοϊκούς των 40km.

Και επειδή μπορεί κάποιος να με ρωτήσει : Καλά ρε μάστορα θα ποιός είπε ότι θα έρθουν με hellfire;;

Θα πάρει την απάντηση... Γιατί θα έρθουν με spike;; Απ' αυτούς που καθυστερούν ήδη λόγω Χαμάς;; Ή θα τα φορτώσουμε με 20 harpoon;; Παίδες ο πόλεμος έχει αλλάξει. Όσοι θα βρίσκονται μέσα σε LCS, θα είναι τυχεροί εάν οι γονείς τους βρουν το σώμα τους. Τόσο απλό και τόσο σκληρό.

Βάλτε ρε άνιωθοι και 16 nsm κιόλας σε ένα πλοίο που δεν μπορεί να προστατέψει τον εαυτό του από τίποτα και αρκεί 2 uav να αφήσουν συνδυαστικά μερικές βόμβες ανεμοπορίας.Έχουμε και μια άλλη καλή ιδέα ονοματοδοσίας για τον Μίμη aka LCS. Μετά την ψήφιση του gay νομοσχεδίου μας έθεσαν ως όρο οι Αμερικάνοι για την παραχώρηση των LCS να ονομαστούν LGS: Literal Gay Ships.

Υ.Γ Μας το είπε άλλωστε και ο Πομπέο ότι πρέπει να έχουμε "μικρό στρατιωτικό αποτύπωμα". Σου λέει τι τα θέτε τα όπλα;; Σάμπως θα σας αφήσουμε να κάνετε και κάτι με αυτά;; Στην Ουκρανία πάλι θα σας βάλουμε να τα στείλετε.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πες τα στο καραφλα που κατι φθλλαδες του ευλογουν τα γενια οτι ειναι τιτανοτεραστιος και θα μας λυτρωσει. αυτος θα παρει και τα κλειδια. ειδη οι πρκουαδες μας εγκαταλειπουν.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς οι πεινασμένες ελίτ θέλουν να μας φορτώσουν ένα πλοίο που θα κάθεται στον βυθό όμορφα , κρίνοντας πόσα πλοία έχουν χάσει οι Ρώσοι από drone & περιφερόμενα πυρομαχικά δεν τολμούν να βγάλουν τα πλοία από το λιμάνι στην μαύρη θάλασσα , με τους αυτοκτονικούς στολίσκους και τα αυτοκτονικά ιπτάμενα σμήνη της Τουρκίας δεν έχουν μέλλον πολλά πλοία και στο Αιγαίο χωρίς να είναι άρτια σχεδιασμένα . Μόνο για αφοπλισμό και θυσία των ναυτών μας το θέλουν . Δεν ξέρω στην αρχαία Ελλάδα αν ο χορηγός ενός πλοίου ή ο εισηγητής ήταν υποχρεωμένος να πλέει με το πλοίο , μόνο αυτό θα μας σώσει . Διαβάζω ότι έγιναν σκόνη και θρύψαλα τα πυρομαχικά που έφυγαν από τις Κεχριές στην Ουκρανία ισχύει ? όπως και ότι πήγαν για συντήρηση και τελικά στην Ουκρανία 30 scalp ισχύει επίσης ?
Κάνε και ένα άρθρο για την προδοσία με την πυρκάλ , την μετακομίζουν σε μικρό χώρο για να ανενεργοποιήσουν τις γραμμές παραγωγής για διάφορα βλήματα , να είμαστε και άσφαιροι σαν στρατός την ώρα της κρίσης , γαμώ τα σόγια τους ομαδικό ξεκλήρισμα θέλουν αντί για επενδύσεις εδώ θέλουν μίζες από την Σλοβακία .

kakos04

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Διαβάζω ότι έγιναν σκόνη και θρύψαλα τα πυρομαχικά που έφυγαν από τις Κεχριές στην Ουκρανία ισχύει ? όπως και ότι πήγαν για συντήρηση και τελικά στην Ουκρανία 30 scalp ισχύει επίσης ?"

Καλημέρα φίλε Κακέ. Ισχύουν όλα αυτά που γράφεις. Όσο για τα πυρομαχικά που λένε στους άνιωθους ότι τα στέλνουν επειδή δήθεν λήγουν....να τους πούμε ότι τα πυρομαχικά δεν λήγουν.Σκέψου ότι η αεροπορία έχει ακόμα bren με 0,303 british των οποίων οι παρτίδες των πυρομαχικων είναι πολλές δεκαετίες πίσω ή τα 7,62*51 και βλέπουμε παρτίδες των 70s και 80’s.

Για σκεφτείτε γιατί όταν βρίσκουν βόμβες απομεινάρια του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου στέλνουν πυροτεχνουργούς για να τις ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΟΥΝ με ελεγχόμενη έκρηξη...αφού όπως λένε τα πυρομαχικά λήγουν μετά από κάποιο χρονικό διάστημα;;

ΘΚ είπε...

Αυτοί δεν είναι καθόλου άνιωθοι.
Άνιωθοι είμαστε εμείς ... που τους βλέπουμε να σκάβουν τον λάκκο μας.