ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024

Έχω μια πολύ καλή ιδέα να τους προτείνω...10 FDI με σημαιάκι LM στην πρύμνη.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Το έχουμε πει πολλές φορές στο παρελθόν. Το πρόβλημα της FDI είναι ότι δεν βρίσκεται στο κατάλογο της LM, αλλιώς θα είχαμε ξεκινήσει με 10αρα παραγγελία. Οι Γάλλοι όμως που μας διαβάζουν ας μην πτοούνται από τις κυβερνητικές μαλακίες. Να κατέβουν και αυτοί με πρόταση για εγχώρια ναυπήγηση 7 FDI.

Έχω μια πολύ καλή ιδέα να τους προτείνω...10 FDI με σημαιάκι LM στην πρύμνη.

Και μια μικρή υπενθύμιση για τους κλόουν που γράφουν και ξαναγράφουν για εμπροσθοβαρείς πληρωμές. Τα τελευταία Rafale (μαζί με τα όπλα τους) θα παραληφθούν εντός του 2024. Η πρώτη FDI θα παραδοθεί το 2025 αν όλα πάνε βάσει του σχεδιασμού, μόλις 3 χρόνια μετά τις υπογραφές.

Αντίθετα η αγορά των F35, που δεν αποπληρώνεται εμπροσθοβαρώς, έχει βάλει στο πάγο κάθε πρόγραμμα του ΠΝ, ΣΞ, ενώ πλήρως επιχειρησιακή μοίρα θα έχουμε το 2030+. Επίσης τα όπλα αγνοούνται, όπως και στην περίπτωση των F16. Λεπτομέρειες. Θα αγοραστούν σε δεύτερο χρόνο λογικά (αν αγοραστούν τελικά).

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχα

Είπα να τους "τρολλαρουμε" λίγο,μα εσύ του έβγαλες τα ματια.......
Το σίγουρο πάντως είναι πως πρέπει να αξιοποιηθεί στα μέγιστα το διαπραγματευτικό χαρτί της τεταρτης FDI για άμεσα αποτελέσματα.........
Θα ήταν θεού έργο πάντως να κατασκευάσουμε γαλλικά πολεμικά πλοία στα ναυπηγεία μας όπως πρότεινα και σε παλαιότερο σχόλιο......

Απλός ανώνυμος σχολιαστής