ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Που τα κονόμησε η Δύση τόσα "σπίρτα" δεν μπορώ να καταλάβω

 BREAKING: US military is tracking an unidentified high-altitude balloon flying over the western part of the United States

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Πάλι θα στείλουνε τίποτις σούπερ ντούπερ μαχητικά στέλθια τύπου F-35 για να εκτοξεύσει πανάκριβους πυραύλους αξίας 1.500.000 έκαστος  , για να καταρρίψουνε μια καπότα με ήλιον (κοινώς μπαλόνι).

Που τα κονόμησε η Δύση τόσα "σπίρτα" δεν μπορώ να καταλάβω. Όχι τίποτις άλλο αλλά θα αρχίσουμε να μαλώνουμε για το ποιός έχει το εργοστάσιο παραγωγής "σπίρτων"...εμείς η μήπως οι Τζώνηδες;; Να αυτά βλέπει η Κίνα και κρατάει την κοιλιά της από τα γέλια.

Αυτό λέγεται Εισοδισμός και υπονόμευση του εχθρού εκ των έσω.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Προσπάθησα κ.Λύκαστρε το 2015 να πάρω πολιτικό άσυλο στο Βασίλειον της Τα'υ'λάνδης που είχε και χούντα τότε "βοηθάτε ρε παιδιά ήρθαν οι ριζοσπαστικοί αριστεροί",αλλά δεν έπιασε,και ξέμεινα στην αποικία .

Πήγα για λίγες μέρες στην Ηπειρο, για μια οικογενειακή υποχρέωση, και έχω να παρατηρήσω τα εξής:
Κάναμε 1/2 ώρα να βγούμε από το Δαφνί (τον οδικό άξονα, όχι την κλινική), και 2 ώρες σύνολο μέχρι Αντίρριο,κα9 από εκεί άλλες 2 μέχρι Αρτα,όταν πριν λίγα χρόνια, 2 ώρες ήταν μόνο οι στροφές στο Μενίδι ΑΜβρακικού..
Η πόλη όμορφη, αλλά το κάστρο (μέσα στην πόλη) κλειστό δια το κοινό εδώ και χρόνια.
Αυτό όμως που ήθελα βασικά ν'αναφέρω είναι ότι έχει εμφανιστεί μία αρρώστια που χτύπησε τα εσπεριδοειδή σε ποσοστό 40-60% μαζί με τ'αδέσποτα,που δεν αντιμετωπίζετραι παρά με κόψιμο από τη ρίζα,και πάει και για τ'αμπέλια αν δεν κοπούν τα νοσούντα δέντρα....
Αρκετοί παραγωγοί σκέφτονται να αλλάξουν καλλιέργεια, ενώ τα ακτινίδια δεν έχουν προσβληθεί σε μεγάλο ποσοστό, και μάλλον είναι η μόνη καλλιέργεια της περιοχής που δεν θα έχει μείωση παραγωγής ,ενώ πορτοκάλια , μανταρίνια και νεράτζια θα μειωθο΄'υν δραματικά.
Επίσης σ'ότι αφορά το ταξίδι, έχουν βάλει φουρφούρια σε πάρα πολλά σημεία-(τα βουνά της Αράχωβας είναι τίγκα, καθώς και όσα είναι ανάμεσα σε Αντίρριο-Αγρίνιο, αλλά και προς την Τρίπολη), ενώ αρκετά χωράφια έχουν και φωτοβολτα'ι'κά.
Καλό Σαββατοκύριακο,
Ξενοδοχωφ