ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024

Η Δύση μόνη της πυρπόλησε το σπίτι της και πιθανότατα η φωτιά που έβαλε είναι μη ελεγχόμενη.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Το ότι έστω και λίγο καθυστερημένα αναλυτές με δυτικό μόνο τρόπο σκέψης αρχίζουν και βλέπουν τα πράγματα ρεαλιστικά είναι θετικό. Το πόσο φυσικά υπάρχει χρόνος να αποτραπούν οι συνέπειες και τα αποτελέσματα αυτών των πολιτικών είναι άλλο ζήτημα.
 
Η Δύση μόνη της πυρπόλησε το σπίτι της και πιθανότατα η φωτιά που έβαλε είναι μη ελεγχόμενη. Προοδευτική πρωτοπορία και πολιτισμική αυτοκτονία.
 
Ο εθνικός ποιητής της Σκωτίας, Ρόμπερτ Μπέρνς, είχε εύστοχα επισημάνει, ότι τα καλύτερα σχέδια των ποντικών και των ανθρώπων συχνά πηγαίνουν στραβά. Σήμερα στο δυτικό κόσμο οι περισσότεροι πολίτες είναι συνηθισμένοι να αξιολογούν τις διάφορες αποτυχημένες πρωτοβουλίες των ηγετών των χωρών τους, ως καλοπροαίρετες ενέργειες που εξελίχθηκαν άσχημα. 
 
Η οικονομική κατάρρευση του 2008, η υπερβολική αντίδραση στην πανδημία COVID, οι τραγικές πολιτικές της πράσινης ενέργειας και κυρίως η κοινωνική και εκπαιδευτική ατζέντα του woke culture, εκ των υστέρων, μπορούν να θεωρηθούν απλώς ως το ξεδίπλωμα της ανθρώπινης ανοησίας στη διάρκεια του χρόνου. Κατά συνέπεια, είναι κατανοητό πολλοί να αποδέχονται, ότι τα σημερινά σοβαρά προβλήματα του δυτικού κόσμου και της χώρας μας είναι, για άλλη μια φορά, απλώς το αποτυχημένο αποτέλεσμα καλοπροαίρετων (;) πολιτικών.
 
Όλη η Ευρώπη παραληρεί και αυτοκτονεί και μόνον παράδειγμα προς μίμηση δεν είναι.Από τα επίσημα στοιχεία του Ολλανδικού κράτους κατά το 2022 κατέφθασαν στην μικρή αυτή χώρα 403.108 μετανάστες! Διαβάσατε καλά: τετρακόσιες και τρείς χιλιάδες……), αλλοιώνει οριστικά την μορφή της χώρας! Το Ρότερνταμ έχει ήδη Τούρκο Δήμαρχο! Το δε Ολλανδικό κράτος επιτίθεται λυσσωδώς σε όποιον αντιδρά!
 
Υ.Γ Λαθρομετανάστευση όμως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ.!! 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ολα βαινουν μια χαρα, χαλαρα!

θα μπορουσατε να κανετε ενα σχολιασμο για το παρακατω

https://www.tiktok.com/@groupteamlogistics/video/7324343989522517280

ΘΚ είπε...

Μάλλον επιτυχημένο αποτέλεσμα, όμως άλλων εφαρμοστέων πολιτικών (... άλλο τι σου λέω κι' άλλο τι σου κάνω).
Με την εφαρμογή όμως, μας λένε ξεκάθαρα τι θέλουν να κάνουν, για όποιον ακούει βέβαια.
Τα επεισόδια αυτά είναι προετοιμασία, για να μειώσουν τις αντιδράσεις των πληθυσμών, όταν θα τους στρέψουν εναντίον τους.