ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024

Το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας αυτή τη στιγμή δημιουργεί τις υποδομές εντός ΗΠΑ για να επιτεθεί στην Αμερική.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας αυτή τη στιγμή δημιουργεί τις υποδομές εντός ΗΠΑ για να επιτεθεί στην Αμερική.

Στο Reedley, στην Καλιφόρνια, κοντά στο Φρέσνο, οι αρχές βρήκαν ένα μυστικό κινεζικό εργαστήριο βιολογικών όπλων με τουλάχιστον 20 παθογόνους ιούς, συμπεριλαμβανομένου και αυτού για τον Έμπολα, και σχεδόν χίλια ποντίκια που είχαν τροποποιηθεί γενετικά για να μεταδίδουν ασθένειες. Επιπλέον, είναι απίθανο το κινεζικό καθεστώς να έχει μόνο ένα τέτοιο εργαστήριο στην Αμερική.

Οι Κινέζοι πράκτορες, εκτός από το να ταλαιπωρούν τους Αμερικανούς με ασθένειες και να τους πυροβολούν, θα μπορούσαν να βομβαρδίσουν σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, να επιτεθούν σε στρατιωτικές βάσεις, να ξεκινήσουν πυρκαγιές, να δηλητηριάσουν δεξαμενές ή να δημιουργήσουν τρόμο με δεκάδες τρόπους.

Αυτές οι τακτικές προέρχονται κατευθείαν από το Unrestricted Warfare, ένα βιβλίο του 1999 που γράφτηκε από δύο Κινέζους συνταγματάρχες της πολεμικής αεροπορίας και δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά από τον Εκδοτικό Οίκο PLA Literature and Arts στο Πεκίνο. Οι συνταγματάρχες υποστήριξαν ότι η Κίνα μπορεί και πρέπει να εφαρμόσει οποιαδήποτε τακτική για να επιτεθεί στις μέχρι πρόσφατα στρατιωτικά ανώτερες Ηνωμένες Πολιτείες. Τώρα, οι Αμερικανοί μπορούν να δουν πώς το Πεκίνο θέτει σε λειτουργία τις προτάσεις από αυτό το εγχειρίδιο.

Κινέζοι στρατιώτες βρίσκονται ήδη στην Αμερική, όλο και περισσότεροι καταφθάνουν μέρα με τη μέρα και είναι οπλισμένοι.  Βίντεο που αναρτήθηκαν στο X (Twitter) δείχνουν Κινέζους μετανάστες να πυροβολούν με πιστόλια. Στο κάτωθεν βίντεο είναι μια Κινέζα με ένα τουφέκι ελεύθερου σκοπευτή.

牛逼哈哈哈 pic.twitter.com/3awprVX9oR

Ένας από τους "μετανάστες" που βιντεοσκοπήθηκε ήταν στην Αμερική μόνο για τρεις εβδομάδες και έφτασε στη χώρα χωρίς χρήματα και χωρίς ταυτότητα. Αν είχατε μόλις προσγειωθεί κάπου ως μετανάστης χωρίς τίποτα στο όνομά σας, αναμφίβολα θα σας απασχολούσε να βρείτε το επόμενο γεύμα σας, να βρείτε ένα μέρος για να ζήσετε, να βγάλετε τα προς το ζην. Δεν θα ακονίζατε, μέσα σε εβδομάδες από την είσοδό σας στη νέα σας πατρίδα, τις ικανότητές σας για να σκοτώσετε. Δεν θα σκεφτόσασταν να σκοτώσετε εκτός και αν... αυτό ήταν που πήγατε να κάνετε.

Υ.Γ Το ίδιο ακριβώς γίνεται και στην Ελλάδα. Έχουμε εισβολή ξένων εχθρικών στρατευμάτων κάτω από τον μανδύα του "μετανάστη". Στην φώτο  άνωθεν βλέπεται  έναν Κινέζο "μετανάστη" να κάθεται μπροστά από τη σκηνή του σε έναν καταυλισμό μεταναστών στην αμερικανική πλευρά του συνοριακού τείχους που χωρίζει το Μεξικό από τις ΗΠΑ στη Jacumba, Καλιφόρνια, 6 Δεκεμβρίου 2023.

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μιά σκέψη μου'ρθε στο μυαλό, και την γράφετε στο υστερόγραφο, και μια 2η με την κινέζα βιολόγο που έπιασαν στον Καναδά όπου δούλευε, παράλληλα με το εργαστήριο της Γιουχάν, και την είχε αναφέρει ο Τράγκας την 1η χρονιά του Κοβιντ........
Ευτυχώς που θα περάσει το νομοσχέδιο ¨ΛΟΑΤΚΙ+ με ψήφους που φτάνουν για ν'αλλάξει το σύνταγμα χωρίς αναθεωρητική Βολή,και θα'χουμε ένα κατόρθωμα να λέμε στα παδιγιά μας
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ