ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024

Καποιος κάτι του είπε, και κάτι...άκουσε.!!!! Καλύτερα να κάνει τον χαζό η τον μουγγό όπως οι άλλοι.

 https://pbs.twimg.com/media/GXMgLhcXcAAPalQ?format=jpg&name=large 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ο αρχηγός της Πολεμικής Αεροπορίας έδωσε συνέντευξη  εφ όλης της ύλης και ανάμεσα στο σέρφινγκ στο σύμπαν μιας παράλληλης πραγματικότητας και δηλώσεις του τύπου "καλά ε το εργαλείο τα σπάει" έκανε και την παραπάνω δήλωση. 

Για μια προμήθεια που την περιγράφει ως σίγουρη όχι μόνο στο πρώτο σκέλος αλλά και στην οψιον,ύψους 8 δις δεν ξέρει όμως ποια έκδοση ακριβώς του F-35 θα προμηθευτεί. Γράφει : "εκεί φαίνεται πως πάμε" και"όπως άκουσα πάμε σ εαυτόν τον τύπο" .!!!!

Αυτός ο τύπος λοιπόν είναι ο αρχηγός της Π.Α. Κάποιος του είπε τι αεροπλάνο θα πάρει και αυτός άκουσε.!!!! Ανδρείκελο... Καλύτερα να κάνει τον χαζό η τον μουγγό όπως οι άλλοι. Παρά να μας σερβίρει πίπες.

Στο μεταξύ αν ο ΑΓΕΝ δώσει καμία συνέντευξη, παίζει η διάρκειά της να είναι 5 λεπτά, μιας και δεν προχωρά τίποτα (έχουμε μείνει στις 3 FDI από το 2021) και δεν είναι ασόβαρος σαν τον πολιτικό του προϊστάμενο να λέει παραμύθια για Ατζέντα 2030 και ισχυρότερες ΕΔ στην ιστορία.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα , δεν πρόλαβα χτες να σχολιάσω που διάβασα την συνέντευξη του , μια απορία έχω που ζούνε . Μας δίνουν οι Αμερικλάνοι jassm κτλ μήπως ? και γιατί δεν τα παίρνετε τόσο καιρό ρε μάγκα , ή στα μουλωχτά μερικά από το Ισραήλ που είναι πιστοποιημένα στα F16 και το παπαρίζετε . Αρχηγός ΓΕΑ και να μην λέει ότι θα πέσει έξω η αεροπορία με τα φόλα35 οικονομικά που για να είχε στρατιωτικό αποτύπωμα θέλουμε τουλάχιστον 80 (και ξεκλείδωτα) αντί για 60 rafale και όλα τα f16 σε viper μαζί με τα άφαντα βλήματα κρούσης και τα άφαντα 500 drone που θα έπρεπε να έχουμε για περιπολίες κτλ με τα 10δις . Θα θα θα καρεκλίτσα και κανένα ανάστημα , στον πόλεμο θα το υψώσουν ? όταν τώρα δεν μπορούν να που όχι στα bitcoin της LM ? Το σύστημα πάσχει από μασώνους και yes men και ο κορμός των ΕΔ έπρεπε να τους αποβάλει .

kakos04

ΥΓ εξοπλίζεστε γιατί τα ταλέντα δεν εξοπλίζονται και δεν περιμένουν πόλεμο (θα μας επιστρέψει η Ουκρανία τις οβίδες να πολεμήσουμε ε? )