ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΙΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΤΩΝ ΒΟΜΒΗΤΩΝ ΚΑΙ WALKI-TALKI ΤΗΣ ΧΕΖΜΠΟΛΑΧ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΝΕΞΉΓΗΤΕΣ ΕΚΡΉΞΕΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ ΣΕ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΙΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΤΩΝ ΒΟΜΒΗΤΩΝ ΚΑΙ WALKI-TALKI ΤΗΣ ΧΕΖΜΠΟΛΑΧ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΝΕΞΉΓΗΤΕΣ ΕΚΡΉΞΕΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ ΣΕ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ

Η υπόθεση της τοποθέτησης από πράκτορες μη ανιχνεύσιμων μικρoεκρηκτικών σε ηλεκτρονικές συσκευές made in Iran που διακινήθηκαν μέσω της Μόσχας στον Λίβανο, για να ανατινάξουν ως καμικάζι-drones τους χειριστές τους, ξεπερνάει τα όρια και της πιο προχωρημένης επιστημονικής φαντασίας. 
 
Εκτός από το τρομερά πολύπλοκο μιας τέτοιας επιχείρησης, το είδος του εκρηκτικού που μπορεί να σκοτώσει άνθρωπο ζυγίζοντας μερικά μικρογραμμάρια, κάνει αυτήν την υπόθεση που πουλάνε τώρα τα ΜΜΕ ΑΔΥΝΑΤΗ.
 
Έτσι οι υποψίες στρέφονται σε κάτι άλλο, ιδιαίτερα πολύ πιο ανησυχητικό:
 
✔️Στις μπαταρίες λιθίου που χρησιμοποιούν όλες αυτές οι συσκευές. 
 
Είναι πολύ γνωστή στην βιβλιογραφία η περίεργη συμπεριφορά ενός φυσικού ισοτόπου του Li, που εκτός των γνωστών νόμων της φυσικής, είναι το κύριο ύποπτο και για μια σειρά άλλες ανεξήγητες εκρήξεις μπαταριών αεροσκαφών της Boing, που επαναλαμβάνονται από το 2009, ή για αυτοαναφλέξεις αυτοκινήτων Tesla.. Όταν το εν λόγω ισότοπα βρεθεί κάτω από ορισμένες συνθήκες, προκαλεί εκρήξεις!
 
Αυτές οι συνθήκες μπορούν να δημιουργηθούν ελεγχόμενα μόνο από λογισμικό, που είναι σχετικά εύκολο να φορτωθεί στο λογισμικό φόρτωσης/εκφόρτωσης των μπαταριών ως μια μορφή predator σε αυτές τις συσκευές από κάποιον πράκτορα. 
 
Και να πυροδοτήσει μετά από μακριά το Li μέσω μιας ραδιοσυχνότητας!
 
Αν κατάφεραν οι μυστικές υπηρεσίες και εργαστήρια του Ισραήλ να ερμηνεύσουν τον πιο πάνω μηχανισμό και να ελέγξουν την έκρηξη του Li (με μια ραδιοσυχνότητα εμβέλειας που φτάνει μέχρι και το Ηράκλειο της Κρήτης για να πάρει φωτιά και ένα powerbank ηλεκτρονικού τσιγάρου μέσα σε ένα αεροπλάνο σχεδόν ταυτόχρονα με τις εκρήξεις στον Λίβανο), τότε τα πράγματα γίνονται πολύ ανησυχητικά και για την ασφάλεια όλων των μεταφορών!
 
Εκτός από τα δισεκατομμύρια μπαταριών Li που κυκλοφορούν μέσα σε φορητές συσκευές, όπως κινητά τηλέφωνα κλπ, και που μπορούν να μετατραπούν σε βόμβες, το ίδιο ισχύει και για τις μπαταρίες των ηλεκτρικών αυτοκινήτων! 
 
Ως εκ τούτου, η σοβαρή επιστημονική ερμηνεία αυτών των εκρήξεων είναι επιτακτική και μας αφορά όλους/ες.
 
Τεκμηρίωση ΕΔΩ.. 
 
Τεκμηρίωση για πιο διαβαστερούς/ες ΕΔΩ... 
 
Πως γίνεται μια έκρηξη Li από μια ραδιοσυχνότητα ΕΔΩ...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: