ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2024

Υπάρχουν πολλά "γραμμάτια" απ’ ότι φαίνεται στην πιάτσα (αν με εννοείτε)...

 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Έβγαλε η MRB μια δημοσκόπηση. Αν κάποιος παρατηρήσει τα νούμερα και έχει επαφή με την καθημερινότητα καταλαβαίνει ότι οι άνθρωποι πουλάνε σανό και εμείς τον αναμασάμε.Με 29% αδιευκρίνιστη ψήφο, κάνω και εγώ δημοσκόπηση…
 
Αδιαφορώ για τα υπόλοιπα για να πάω στο ψητό.
 
Στόχος της δημοσκόπησης δεν ήταν να μας δείξει την “εθνική εικόνα” που έτσι κι αλλιώς σχεδόν αποτυπώθηκε επίσημα στις ευρωεκλογές, μόλις πριν 2 μήνες. Στόχος ήταν το ΠΑΣΟΚ και η διαμόρφωση τάσης νικητή υπέρ του Ανδρουλάκη.Για όποιον καταλαβαίνει λίγο από αυτόν τον χώρο, είναι φανερό ότι ο Δούκας δεν χάνει (με τα σημερινά δεδομένα, παρότι στην πολιτική δεν ξέρεις τι εκπλήξεις μπορούν να συμβούν).
 
Όμως ΣΗΜΕΡΑ δεν χάνει.
Και η MRB θέλει να μας πει ότι ο Ανδρουλάκης προηγείται.
Κι εμείς να το πιστέψουμε.
 
Και να μην σκεφτούμε ότι ένας σαν τον Δούκα που είναι ο πιθανότερος νικητής θα έχει με τις υπάρχουσες συγκυρίες την δυναμική να κοντράρει στα ίσια τον παραπαίοντα Μητσοτάκη, αφού στα μάτια κάποιων θα είναι μια (έστω και ανεμική) καλύτερη επιλογή από τον "άριστο"...
 
Και για να δέσει το γλυκό της εντελώς στημένης "δημοσκόπησης", να σου και τρίτη η Διαμαντοπούλου με 18% που ανάθεμα κι αν πιάσει το 12 με τους ελάχιστους Σημιτικούς που έχουν απομείνει και την ανύπαρκτη συμπάθεια που έχει στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ που ξέρουν ότι μόνο από σύμπτωση δεν είναι μέλος της σημερινής κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.
 
Υπάρχουν πολλά "γραμμάτια" απ’ ότι φαίνεται στην πιάτσα (αν με εννοείτε)...

 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα , γελάει και η κουτσή Μαρία με τα στατιστικά που βγάζουν και είναι εντελώς αντίθετα με το μπινελίκι που πέφτει πανελληνίως . Και κλασικά οι πιο άμπαλοι πρώτοι . Αυτές δεν είναι δημοσκοπήσεις αλλά δημοσιεύσεις επηρεασμού της δημόσιας σφαίρας για να μην φαίνονται οι παπάντζες μετά .
Είδα και αυτό μόλις
Drone με θερμίτη «ψήνει» έναν λόχο Ουκρανών στρατιωτών
https://esxatianasxesi.blogspot.com/2024/09/drone.html . Νέες επιλογές προστασίας και επίθεσης , και τι θα κάνει η φωτιά σε ευαίσθητες-εύφλεκτες εγκαταστάσεις .

kakos04

Ανώνυμος είπε...

Είδα και αυτό
https://www.defence-point.gr/news/top-gun-academy-gia-kamikaze-drones
εμείς , ένα στρατόπεδο για αστυνομία-πυροσβεστική-λιμενικό-ένοπλες δυνάμεις πίστα και πεδίο αντίληψης της ζημιάς που θα κάνουν πέρα από την εξάσκηση ?

Καλημέρες σε όλους

kakos04