ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024

ΠΛΗΡΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ

 Πολεμικό Συμβούλιο Ισραήλ: «Έχουμε έτοιμο σχέδιο» - Το χρονοδιάγραμμα της απάντησης στο Ιράν 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΠΛΗΡΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ

Υποβλήθηκαν απόρρητες πληροφορίες...Χθες, οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις (IDF) παρουσίασαν στον Αμερικανό Στρατηγό Kurilla, αρχηγό της CENTCOM, εκτεταμένες προετοιμασίες για έναν ολοκληρωτικό πόλεμο κατά της Χεζμπολάχ στον Λίβανο.

Ο Kurilla επισκέφτηκε το αρχηγείο της Βόρειας Διοίκησης των IDF και συνάντησε ανώτερους Ισραηλινούς αξιωματικούς.  

Το σχέδιο των ισραηλινών αμυντικών δυνάμεων στοχεύει κυριολεκτικά σε «ολοκληρωτικό πόλεμο» και, σύμφωνα με τον αμερικανικό στρατό, είναι βέβαιο ότι θα πυροδοτήσει έναν μεγάλο περιφερειακό πόλεμο σε όλη τη Μέση Ανατολή».

Αύριο είναι 11 και σε 7 μέρες θα είναι 17 Σεπτεμβρίου, αυτή η ημερομηνία είναι πολύ σημαδιακή για αυτούς.. Η 17η Σεπτεμβρίου, είναι η επέτειος του θανάτου του Sabbatai Zevi και η ημέρα βάπτισης του Jakob Frank. Ακόμα και οΣτάλιν επέλεξε αυτή τη μέρα για την εισβολή του στην Πολωνία. Κάποια στιγμή, αν δεν συμβεί τίποτα, ο Nathan από τη Γάζα, απόγονος του Netanyahu, θα πρέπει να αποσυρθεί ή θα πρέπει να χαιρετήσει τον Mεσσία του τον περιπατητή. Δέχονται πίεση χρόνου...για να φέρουν τον ψευδομεσσία τους.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα , για να παρουσιάζουν σχέδια επίσημα στους Αμερικάνους η δουλειά είναι τελειωμένη , και την Γάζα θα οικειοποιηθούν και θα ξεκινήσει πάρτι γιατί κανείς άραβας ηγέτης δεν θα μπορεί να σταθεί αν ξεσηκωθούν οι πληθυσμοί τους λόγω Λιβάνου , η απομάκρυνση Αμερικάνων από τον Λίβανο και Ευρωπαίων καλά κρατεί .

kakos04