ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024

ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΥΣΤ....

 ΛΑΜΟΓΙΑ… | zarpanews.gr 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Διαβάζεις το πάρτι που έστησαν τα λαμόγια με τα P3 και δεν σου προξενεί καν εντύπωση. Καμία ρήτρα (στην αμερικάνικη κυβέρνηση/LM) στο πρόγραμμα που καρκινοβατεί από την υπογραφή του αλλά στο μπανανοκράτος έπρεπε να φτάσουμε 2024 για να κινηθεί κάτι.

Βέβαια η πρότερη εμπειρία λέει ότι δεν θα γίνει τίποτα μιας και η "ανεξάρτητη" δικαιοσύνη ελλείψει στοιχείων (ή παραγραφής) θα έχει δεμένα τα χέρια. Αντί να δοθούν τα λεφτά για MEKO mlu ή για την αναβάθμιση των F16, προκρίθηκε από κάποιους το πρόγραμμα των P3, παρακάμπτοντας  κάθε ανάγκη/προγραμματισμό/προτεραιοποίηση των ΕΔ εν μέσω μάλιστα οικονομικής κρίσης. 

Όταν λοιπόν ολοκληρωθεί η "παράσταση" των P3 και μας ενημερώσουν ότι όλα έγιναν σωστά και κατά τον προβλεπόμενο τρόπο, αναζητήστε εισαγγελείς για τις μίζες που πέφτουν (ή θα πέσουν) στα τρέχοντα (ή μελλοντικά) προγράμματα και όλοι γράφουν σχετικά (αλλά κανένας δεν τολμά να πάει να καταθέσει επώνυμα). Υπάρχουν εξάλλου οι θεσμοί και οι διαδικασίες για να βρείτε το δίκιο σας. Τα P3 δείχνουν τον δρόμο. 

Ως επιβράβευση δεσμεύτηκαν για αγορά άοπλων F35 και σε εκσυγχρονισμό των F16 με ασυμβατότητα EW και χωρίς (και πάλι) όπλα. Διαφθορά και σήψη στον ανώτατο βαθμό. Αλήθεια η γένους θηλυκού εκπρόσωπος της LM στην Ελλάδα τι λέει;;

Τα έχουμε πει, τα όπλα θα έρθουν σε δεύτερο χρόνο (αν έρθουν). Μην ρωτάτε πότε ακριβώς, διότι πρόκειται για διαβαθμισμένη πληροφορία. Τώρα για το ASPIS/F16 δεν τίθεται θέμα. Θα βάλουμε καλύτερο και σε καλή τιμή (σε δεύτερο χρόνο και αυτό). Τέλος οι πωλήσεις της LM δόξα τω Θεό να πηγαίνουν καλά και για τις ΑΟΠΛΕΣ ελληνικές δυνάμεις ποιός νοιάζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: