ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024

ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ ΣΤΗΝ ΔΕΘ

LIVE η συνέντευξη Τύπου του Νίκου Παππά στη ΔΕΘ 2024 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ ΣΤΗΝ ΔΕΘ

🔺️Για το αν θα προτείνει να καταργηθεί η παρατράπεζα που έχει στηθεί μέσα στην ΤτΕ (με κάποια Qualco, PWC κλπ) για να αδειοδοτει τους servicers/κοράκια κόκκινων δανείων που "καθαρίζουν" τα τραπεζικά χαρτοφυλάκια με εγγυήσεις και δάνεια από κρατικό χρήμα.
 
🔺️Για το τι θα κάνει για την υπερφορολόγηση των πάντων (και ιδιαίτερα των μικρομεσαίων) μέσω του καρτέλ της ενέργειας που έχει στηθεί περί το Χρηματιστήριο Ενέργειας, απ όπου και τα υπερέσοδα και του φετινού προϋπολογισμού.
 
🔺️Για το πώς προέκυψαν ως θέσεις που είπε ως συλλογικές του κόμματος που εκπροσώπησε. Και πόσες από αυτές προέκυψαν ως αποτέλεσμα επεξεργασίας των 29 θεματικών επιτροπών του ή μετά από συζήτηση με όμορα κόμματα. Και πόσες (και πως) από αυτές εγκρίθηκαν από τα μέλη του ή προέκυψαν από παλιότερες διαβουλεύσεις πίσω από κλειστές πόρτες αφήνοντάς ανοιχτά τα δύο πιο πάνω 🔺️.
 
Οεο
 
Αχάμπαρος και φυσικά ολίγιστος...

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

επίσης δεν μας είπε που έχει βρει τόσο θράσος που παρ'όλο που είναι καταδιακσμένος αμετάκλιτα , συνεχίζει την πολιτική του πορεία σαν να μην τρέχει τίποτα.Την γα'ι'-δούρου τουλάχιστον την αθώωσαν τα αρμόδια όργανα.ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ