ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΘΝΩΣ ΟΙ ΑΠΟΛΕΜΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΗΣ

 ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Συμφωνούμε σε όλα...εκτός του σημείου που αναφέρετε στον Δ.Ιωαννίδη και Ν.Ντερτιλή....ήταν υποχείρια των Άγγλων και υπεύθυνοι για το πραξικόπημα το 1974 στην Κύπρο, με αποτέλεσμα την τραγωδία στο νησί και την κατάληψη του από τους Τούρκους.
ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ: Όσο για τους στρατηγούς του πληκτρολογίου, θα ήθελα να υπενθυμίσω στις στρατιωτικές αυθεντίες ότι το ιστορικό τους δεν είναι καλό. Τα επιτελεία ήταν άθλια το 1897, ανεπαρκέστατα στους Βαλκανικούς (νικήσαμε λόγω μεγάλης έως σημαντικής αριθμητικής υπεροχής, χείριστων Βουλγαρικών επιτελείων και Έλληνα πεζικάριου), ανύπαρκτα στον Α ΠΠ, τραγικά στην Μικρασιατική εκστρατεία. Οργάνωσαν με εγκληματικό τρόπο την εξέχουσα στο Αφιόν Καραχισάρ, κάνοντας όποιο στρατιωτικό λάθος μπορούσε να γίνει. Η ανεπάρκειά τους φάνηκε ακόμη και στην Κύπρο, γελοιοποιήθηκαν στα Ίμια, ενώ αιφνιδιάστηκαν όταν διέρρευσε η Βαριοπούλα. Ας με συγχωρήσουν λοιπόν οι στρατάρχες που δεν εμπιστεύομαι τους Έλληνες επιτελείς, αλλά δεν θέλω να κλάψω κι άλλες χαμένες πατρίδες.
Θα τους εμπιστευτώ όταν θα κάνουν αυτοκριτική, όταν διαβάσουν τον συνάδελφό τους  να αναλύει τις διαχρονικές αδυναμίες του ΕΣ, όταν δώσουν στην Ανώτατη Σχολή Πολέμου τη θέση που της αρμόζει, όταν σταματήσουν να ακολουθούν δόγματα του προπροηγούμενου αιώνα που καθιστούν τον ΕΣ μοναδικότητα στο ΝΑΤΟ και προβληματιστούν λίγο με τις δομές και την οργάνωση των δυτικών και δυτικότροπων στρατών.
Μέχρι τότε η "μοναδικότητά" τους θα με ανησυχεί.
 ΥΓ: ο ΥπΑμ των ΗΠΑ στρατηγός Μακμάστερ είναι βετεράνος και ήρωας του Α ΠτΚόλπου και διευθυντής της TraDoc (Διεύθυνση Εκπαίδευσης και Δόγματος) του USArmy. Όταν ο ΕΣ ιδρύσει αντίστοιχη διεύθυνση με ανάλογη αποστολή, αρμοδιότητες και κύρος, τότε θα αρχίσω να εμπιστεύομαι τον ΕΣ.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Με "πλάκα" τα παράσημα στα απόλεμα στήθη τους οι άκαπνοι στρατηγοί των σημερινών "αόπλων δυνάμεων" της σοδομισμένης μας χώρας, επιδίδονται σε ιντερνετικά ξεκατινιάσματα διασύροντας και το τελευταίο ίχνος αξιοπρεπείας της Ελλάδος σε διεθνές επίπεδο.

     Ξεφωνίζοντας η μία την άλλη, αυτές οι ένστολες και παρασημοφορημένες μισθοφόρες υπάρξεις μας κάνουν να απορούμε που στο διάολο βρήκαν τα παράσημα με τα οποία στολίστηκαν σαν "πρωινατζούδες", ενώ οι Ήρωες Αξιωματικοί του άλλοτε ενδόξου Ελληνικού Στρατού με τα πραγματικά αριστεία ανδρείας που κέρδισαν πολεμώντας στα πεδία των μαχών, όπως ο Ήρωας Στρατηγός Νικόλαος Ντερτιλής, όπως ο Ήρωας Στρατηγός Δημήτριος Ιωαννίδης κλπ κλπ βρίσκονται δολοφονημένοι από αυτούς που παρασημοφόρησαν τις σημερινές "ξεκατινιάστρες".

     Συγκεκριμένα;
                                                Στρατηγός Μ. Κωσταράκος
Με ανάρτησή του σε μέσον κοινωνικής δικτυώσεως ο στρατηγός Μιχάλης Κωσταράκος που είναι προνομιακά τοποθετημένος στις Βρυξέλλες με την οικογένειά του επιτίθεται εναντίον του Γενικού Επιελείου Εθνικής Αμύνης αλλά και του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, επικρίνοντάς το για πλημμελή εκτέλεση καθηκόντων κάτι εξωφρενικό για τα στρατιωτικά «πράγματα» μιας χώρας από ένα κορυφαίο μέλος του στρατού που βρίσκεται στη θέση του Προέδρου της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ε.Ε. Τα «χώνει» δημόσια η απόλεμη στρατηγάρα μιξοκλαίγοντας σα δεκατετράχρονο για την ..."ασφάλειά" του αυτός που υποτίθεται προορίζεται για να πεθάνει στη μάχη:

     «Χτες, το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού απέσυρε μια διμελή Ομάδα Προστασίας μου… οι Ηγεσίες του ΓΕΕΘΑ και του ΓΕΝ αποφάσισαν χωρίς καμία γνώση των συνθηκών και καμία τεκμηρίωση, ότι πρέπει να μειωθεί η προστασία η δικιά μου και της οικογένειάς μου στο Βέλγιο, για να μου “δείξουν εμένα” και να με “ενοχλήσουν” ή να με “τιμωρήσουν” που τους θυμίζω απλά με την ύπαρξή μου ότι πρέπει να εκτελούν τα καθήκοντά τους, ενδεχομένως καλύτερα από ότι το κάνουν.
                                                              Στρατηγός Κ. Ζαζιάς
 Και στην απόλεμη στρατηγάρα απαντά στο ίδιο «ύφος» μια άλλη απόλεμη στρατηγάρα ο Κώστας Ζιαζιάς με δική του ανάρτηση, επίσης, σε μέσο κοινωνικής δικτυώσεως κατηγορώντας τον Κωσταράκο ως «μίζερο, μικρόψυχο, καλοπερασάκια και ιντριγκαδόρο των Βρυξελλών» και του συνιστά «σεβασμό προς την Πατρίδα».

     Κι όλα τούτα, ενώ στις φυλακές της τουρκικής στρατοχωροφυλακής παραμένουν εδώ και πολύ καιρό [και θα παραμείνουν για πάρα πολύ καιρό ακόμη...] δυό μέλη των γραικύλικων "αόπλων δυνάμεων" με τους Τούρκους να ακονίζουν τα καβλιά τους έτοιμοι να "τις" γλεντήσουν κατά πως οι "πρωινατζούδες" επιζητούν...
ΔΙΕΘΝΗΣ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΕΜΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΗΣ
ΔΙΕΘΝΗΣ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ 
ΠΡΟΣ ΤΕΡΨΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ
ΚΡΕΜΑΛΕΣ, ΠΟΛΛΕΣ ΚΡΕΜΑΛΕΣ 
ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ…
ΟΣΟΝΟΥΠΩ.
Τ/χης ε.α. Ι. Γιανν.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με ενοχλεί αφάνταστα που οι κατινο-γαλονάδες δεν έχουν κάνει καμία δήλωση για τους 2 στρατιωτικούς που τους αιχμαλώτισαν οι τούρκοι σε Ελληνικό έδαφος, τους απήγαγαν και τους κρατούν στην φυλακή! Ένας έστω να έχει ευθιξία να παραιτηθεί δεν βρέθηκε;
Από την άλλη για ποιό "στράτευμα" μιλάνε; Γιαυτό που κτίζει συνεχώς hotspot και κάνουν τις φιλιππινέζες στους λαθροεισβολείς; Ποιός συμπαραστάθηκε στους 2 στρατιωτικούς που αρνήθηκαν να γίνουν φιλιππινέζες και τους απέταξαν (νομίζω ένας λοχαγός και μετά μία γυναίκα στρατιωτικός διώχθηκαν);
Ο κωσταράκος από τι κινδυνεύει και θέλει περισσότερη φρουρά; Μήπως η σύζυγος και τα τέκνα έχουν ανάγκη περισσότερων βοηθών να τους κουβαλάνε τα ψώνια;
Α.Α.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητή Α.Α και εμένα με ενοχλεί αφάνταστα, αλλά γνωρίζω ότι Ελλάδα ,και Τουρκία είναι άβουλα υπομόχλια των Αμερικανών αφεντάδων.Αυτοί,τα ελέγχουν,τα χρησιμοποιούν.Όποτε γουστάρουν,τα διαλύουν η τα επανακαθορίζουν.Τα ελλαδικά καί τουρκικά κατεστημένα είναι υποπτέρνεια των αμερικανικών συμφερόντων,σε κάθε επίπεδο.
Μην νομίζεις και ο Τούρκικος στρατός παραμένει κεμαλικός.Καί πλήρως συντονισμένος με αμερικανικές καί νατοικές υπηρεσίες..οπότε η αρπαγή των 2 Ελλήνων στρατιωτικών, όχι μόνο έγινε εν γνώση τους...αλλά και υπο την εποπτεία τους.!!