ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

"ΣΥΝΤΑΓΗ" ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ

Οι πρόωρες εκλογές είναι πολύ κοντά και θα ευνοήσουν συντριπτικά, όπως είναι φυσικό, τα εθνικιστικά-πατριωτικά κόμματα. Και ένα πατριωτικό κοινοβουλευτικό κόμμα το οποίο θα ήθελε πράγματι να φέρει αποτέλεσμα υπέρ του Έθνους, θα πρέπει να ακολουθήσει, υποχρεωτικά, ένα "μονοπάτι" που κατ΄ αρχάς θα του επιτρέψει τη συμμετοχή του σε αυτές.

     Έτσι, θα πρέπει να καταθέσει την απαραίτητη δήλωση σεβασμού του πολιτεύματος όπως προβλέπεται ώστε να του επιτραπεί η συμμετοχή στις εκλογές αλλά παράλληλα και να δεσμεύει την ψήφο των ψηφοφόρων του με τις ακόλουθες και εξ αρχής πέντε εξουσιοδοτήσεις, όπως ακολουθούν:  

     1. ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΗΣ ΠΟΙΝΗΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΤΗΣ ΚΑΤΑΧΡΉΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΉΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ ΜΕ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ ΑΠΟ 1ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1940.
     2. ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΑΜΕΣΗΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ
     3. ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΧΥΟΝΤΟΣ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΛΑΤΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.
     4. ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΑΜΕΣΗΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΗΜΕΙΟΥ 3.
     5. ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗΣ ΟΣΩΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ  ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ.
     Το περιεχόμενο των παραπάνω πέντε εξουσιοδοτήσεων των οποίων το περιεχόμενο είναι "ευνόητο" αποτελούν και την ομόθυμη σημερινή προσδοκία του Ελληνικού λαού, κάτι που εκ των προτέρων εγγυάται την επιτυχή έκβαση του εκλογικού αποτελέσματος. Και, βεβαίως, το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας νομιμοποιεί, επίσης εκ των προτέρων, τα όσα θα ακολουθήσουν και τα οποία δικαιώνονται ως λαϊκή βούληση την οποία κανένας δεν μπορεί να επικρίνει. Κυρίως, εξ αρχής και μέχρι την ολοκλήρωση των "υποσχόμενων" τηρείται η συνταγματική νομιμότητα χωρίς κανένα περιθώριο υποψίας εκτροπής, με ότι αυτό θα μπορούσε να συνεπιφέρει.

     Λίγα λόγια και ...κατανοητά γιατί απ΄όσα ξέρω αυτό το σάιτ διαβάζεται από μερικές χιλιάδες κάθε μέρα, απορίας άξιο δε γιατί τόση ανοησία τόσο στη ΧΑ όσο και στους άλλους πατριωτικούς κομματικούς χώρους που αδυνατούν να σκεφτούν το δεδομένο. Και το γεράκι χρειάζεται εξυπνάδα και ταχύτητα για να ξεσκίσει το θήραμα..

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πιστευεις οτι οι στοες και τα υπογεια εργαστηρια θα αφησουν να γινει κατι τετοιο?

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αυτή την στιγμή που μιλάμε αγαπητέ ανώνυμε....γίνεται μια σύγκρουση μέσα στην Σιών....χτυπιούνται ο Διεθνισμός με τον Εθνικισμό.....οπότε είναι και άλλοι στην μέση.Αυτές οι δύο δυνάμεις, έχουν αναμετρηθεί σε πεδία "μαχών" και σε άλλες χώρες. Εδώ όμως στην Ελλάδα θα παιχτεί ...ο τελικός πόλεμος για το ποιά απο τις δύο θα κυριαρχήσει.Διεθνισμός η Εθνικισμός.

Ανώνυμος είπε...

ΤΣΙΠΡΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ , ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ !