ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΧΘΩΝ

 
Γράφει ο ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Διάβαζα χθες ...." Η κλιματική αλλαγή «τρελαίνει» τον καιρό και τρομάζει: Ρεκόρ ζέστης στο Βορρά, παγετός στο Νότο " ο μισός πλανήτης καίγεται από την ζέστη, και ο άλλος μισός παγώνει από το πολικό κρύο. Η ιστορία πάνω στον πλανήτη γράφεται συνήθως με αίμα, πολλοί πεθαίνουν λίγοι γλυτώνουν. Οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν τι σημαίνει Περιοδικός Κύκλος του Πλανήτη Χθών, ούτε φυσικά είχαν τον χρόνο να μελετήσουν το φαινόμενο, ώστε να γνωρίζουν τους λόγους και τις αιτίες για τις οποίες υφίσταται, ούτε όμως και σε τι εξυπηρετεί τον πλανήτη Χθών.
Τα βιολογικά μυστικά του πλανήτη βρίσκονται καλά κρυμμένα, και μακριά από τα έμβια όντα, που επισκέφθηκαν η ζουν στην επιφάνεια του (υπάρχουν βέβαια και αυτοί που κατοικούν από κάτω.).
Κανένα από αυτά τα έμβια όντα δεν έχει αντιληφθεί ότι η ενεργειακή μάζα του πλανήτη, αυτήν που χρειάζονται για να παραμείνει σταθερός ανάμεσα σε άλλους πλανήτες του Ηλιακού μας Συστήματος , περιέχει περισσότερη αρνητική ηλεκτρομαγνητική ενεργειακή ποσότητα  από ότι θετική , πράγμα που σημαίνει ότι θα έχει προβλήματα ευστάθειας τροχιάς και σταθερότητας μεσημβρινού προσανατολισμού.

Έτσι σε λίγα χρόνια όταν η αρνητική φορτισμένη ενέργεια θα ξεπεράσει κάποια οριακά σημεία-επίπεδα, θα εξαφανιστεί η τάξη του άξονα γύρω από τον οποίο γυρίζει, και το κυριότερο ο πλανήτης δεν θα μπορεί να σταθεί ανάμεσα στους άλλους πλανήτες , καθώς επίσης και η απόσταση που θα έχει από τον ήλιο. Η απόσταση αυτή έχει ζωτική σημασία για τον πλανήτη Χθών. Η οποιαδήποτε αυξομείωση της , θα έχει τραγικά αποτελέσματα. Έτσι είτε πλησιάσει τον ήλιο ο οποίος θα τον ελκύσει πιο κοντά του και θα τον απορροφήσει εξαφανίζοντας τον μέσα στην διάπυρη μάζα του, είτε αν απομακρυνθεί από τον ήλιο προς τις ,προς τις εξωτερικές περιοχές του πλανητικού μας συστήματος, θα μπορούσε να προσελκυστεί από την μάζα ενός μεγαλύτερου πλανήτη, με άμεσο αποτέλεσμα πρόσκρουση και διάλυση του όγκου του, που θα μετατρεπόταν σε πετραδάκια διασκορπισμένα τόσο πάνω στα εδάφη του μεγάλου πλανήτη, όσο και σε τροχιά χιλιάδων διασπαρμένων βράχων, γύρω από αυτόν. Θα έχετε ακούσει  γιά τις Τρωϊκές Πέτρες, ή Πλαγκτές  τα απομεινάρια του πλανήτη Ιαπετού που βρίσκονται σε τροχιά 666 χλμ από τον ήλιο.

Για να αποφευχθούν αυτά όλα , ο πλανήτης έχει βιολογικό ένστικτο και μέσα του κρυμμένες ηλεκτρομαγνητικές δυνάμεις , που δρουν προληπτικά με σκοπό την τάξη και την αποκατάσταση της Πλανητικής Ενεργειακής Τάξης. Αυτό που κάνει ο πλανήτης είναι η έγκαιρη μεταφορά μεγάλων θετικών ηλεκτρομαγνητικών φορτίων από το γύρω πλανητικό περιβάλλον , και την απαλλαγή του πλανήτη από τα περιττά αρνητικά ηλεκτρομαγνητικά φορτία. Ο πλανήτης Χθών το έχει ξανακάνει κατά το απώτατο παρελθόν , και αυτή η διαδικασία επαναλαμβάνεται σε έναν τακτικό περιοδικό πλανητικό κύκλο, με συγκεκριμένες περιστροφές γύρω από τον ήλιο, και μάλιστα με σχετική ακρίβεια, που εξαρτάται από τις μεταβολές και στο υπόλοιπο πλανητικό περιβάλλον.
Η κατάσταση είναι αμφίδρομη, ο πλανήτης Χθών αντιδρά στο εξωτερικό ενεργειακό περιβάλλον, και το εξωτερικό ενεργειακό περιβάλλον , δηλαδή η συνολική ενεργειακή μάζα του πλανητικού συστήματος, επιδρά σε αυτόν, άλλοτε θετικά και άλλοτε αρνητικά.

Έχει φτιαχτεί από κάποιους (....) μια Ουράνια Μηχανική με την οποία ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ το πλανητικό μας σύστημα. Με βάση αυτό το σύστημα , οι ποσότητες του θετικού και του αρνητικού ηλεκτρομαγνητικού πεδίου θα φροντίζουν για την ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ των ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ των ΠΛΑΝΗΤΩΝ μεταξύ τους, την ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΙΝΗΣΗΣ τους γύρω απο τον ήλιο ,τις ΣΥΝΘΗΚΕΣ που θα επικρατούν στην επιφάνεια των πλανητών , στην ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ Η ΟΧΙ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ , και σε πολλά άλλα, τα οποία θα πρέπει να έχουν ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ.
Η ενέργεια όμως είτε θετική, είτε αρνητική κινείται σαν ενεργειακά σύννεφα ανάμεσα στους πλανήτες, σε όλο το μήκος και το πλάτος του πλανητικού συστήματος.
Έτσι οι κατά τόπους αναλογίες αλλάζουν , με αποτέλεσμα να εμφανίζονται διάφορα φαινόμενα.
Υπήρξαν περίοδοι (πριν γίνει κατοικήσιμος) που ο πλανήτης Χθών ήταν ένας παγωμένος λευκός πλανήτης, πλήρως καλυμμένος από την αρνητική ηλεκτρομαγνητική ενέργεια και μάλιστα λίγο μακρύτερα από τον ήλιο. 

Σε άλλη χρονική περίοδο τον είχε πλησιάσει τον ήλιο τόσο κοντά που όταν από την μεγάλη αύξηση της θερμοκρασίας οι πάγοι έλιωσαν, ένα σύννεφο πάχους 100 χιλιομέτρων υδρατμών , είχε καλύψει όλη την εικόνα του πλανήτη Χθών , ενώ κάτω από αυτό μόλις το 3% της στεριάς , οι ψηλές κορυφές των βουνών του , ξεχώριζαν ανάμεσα σε απίστευτες ποσότητες νερού. Όταν οι αναλογίες θετικού και αρνητικού ηλεκτρομαγνητισμού πεδίου , αλλά και η απόσταση από τον ήλιο είναι ιδανικές, τότε και οι συνθήκες ανάπτυξης φυτών, ζώων ,αλλά και αποίκων είναι τέλειες.
Όλα βασίζονται στην ανακατανομή της συνολικής πλανητικής ενέργειας , και όλα βασίζονται στις ενεργειακές ανάγκες του πλανητικού συστήματος, και το μόνο ουράνιο σώμα που διαθέτει μια τέτοια σοβαρή ισχύ , απέναντι σε αυτές είναι ο ήλιος που διαθέτει το 98% της συνολικής συμπυκνωμένης υλικής μάζας όλων των πλανητών που το αποτελούσαν , ενώ παράλληλα είναι ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣ (άρα και Πατέρας για τους Έλληνες) του με ενεργειακές ποσότητες , οι οποίες παράγονται μέσα στην μάζα του και εκτοξεύονται σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανητικού μας συστήματος....για την ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΩΝ...ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ.

20 σχόλια:

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

Εξαιρετικός όπως πάντα!!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ωπ επέστρεψες φιλαράκι;;; Χαίρομαι που θα είσαι πάλι κοντά μας.

Ανώνυμος είπε...

Η Γη τροφοδοτείται από τον πατέρα της ΩΠΗΕΛ Ήλιο πλουσιοπάροχα, ταΐζει όμως από το μερίδιό της εδώ και κάτι αιώνες την αχόρταγη προσφυγοπούλα Τιταία μαζί με τα ολέθρια πλάσματά της τα οποία τιταίνουν διαρκώς από το δένδρο της ζωής της Γης. Ξέρεις πόσες Τιθωραίες υπάρχουν πάνω στον πλανήτη αυτή την στιγμή που αφέλκουν βίαια το δώρο του πατρός Ηλίου για τα ολέθρια έργα τους;
Για ανέβα στην κορυφή του Παρνασσού, να δείς μια παλιά πως την λένε; και έλα να τα ξαναπούμε!!! Οι αρχαιολάτρεις και οι πιστοί της Αρτέμιδος και του Ερμού πάνε και κάνουν γλέντια εκεί πάνω, τρομάρα τους.
Το καινούργιο λησταρχείο είναι τώρα στις 45 μοίρες με κάτι «κερασφόρους» ιερείς τύφλα να χει ο Πάνας. Και ο χορός καλά κρατεί. Τώρα μάλιστα που έχουν στρέψει τον μαγνητικό LHC (Large hadron Collider) προς τον Ήλιο και τον αρμέγουν βίαια για να του κλέψουν κάποια στοιχεία (οι κακές γλώσσες μιλούν για σωματίδια χρυσού) τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα.
Θα φάνε όμως το κεφάλι τους πολύ άσχημα πάλι.
Ο κοσμάκης στην Ευρώπη θα πληρώσει την νύμφη με την διάσπαρτη φλόγα που θα ξεπηδήσει απ’ εκεί όταν αρχίσει και ελαύνει πάλι ο Ζευς.

ΕΡΙΩΠΑΣ

ΑΘΗΝΑ είπε...


To the town where there was plenty
They brought plunder, swords and flame
When they left the town was empty
Children would never play again
...............................
...............................

They come to claim the emerald
Without it they could not leave

https://youtu.be/NtWIjmyqjBk

ΑΘΗΝΑ είπε...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ: Θα έχετε ακούσει γιά τις Τρωϊκές Πέτρες, ή Πλαγκτές τα απομεινάρια του πλανήτη Ιαπετού που βρίσκονται σε τροχιά 666 χλμ από τον ήλιο.

Eννοεις τις συμπληγαδες..την Σκυλα και την Χαρυβδη.

Τον Ιαπετο εννοουσε λοιπον , ο ΕΡΙΩΠΑΣ οταν εγραψε για τον πλανητη που κατεστρεψαν οι Τιττανες;
Ηταν στο δικο μας Ηλιακο συστημα , η στη Γαλαξιακη γειτονια; ..δεν βρηκα τιποτε γιαυτον.

Σκυλα ή Σκυλλα σημαινει και αιχμαλωσια
και η Χαρυβδη
μπορούσε να μετατρέπει το στενό πέρασμα σε μια τεράστια δινη,
αλλαζοντας την ροη των υδατων,
τρεις φορές τη μέρα ρουφούσε το νερό και τρεις φορές το ξανάβγαζε με φοβερή ταχύτητα.
Αυτο ,μας περιγραφει ενα μαγνητικο πηγαδι ροων και εκροων ,ή μια πυλη , που η παλιρροικη της λειτουργια καθιστα σχεδον αδυνατη την χρηση της ...μεχρι και τα περιστερια του Δια δυσκολευονται να περασουν!
Κατι φυλουν η κατι φυλακιζουν.

666 χιλ. ;;;;;;;
Tωρα σε τι να μετατρεψουμε τα χιλιομετρα...γιατι ετσι ουτε στην Πατρα δεν φτανουμε!
Ή πρεπει να το δουμε σαν αριθμητικη αξια;;











Ανώνυμος είπε...

Εντάξει συμβαίνουν κάτι τέτοια και στις καλύτερς οικογένειες, θα έλεγα.
Πιστεύω ότι ο Λύκαστρος μάλλον ήθελε να πει ότι σε απόσταση 666.000.000 χιλιόμετρα από τον Ήλιο βρίσκονται οι Τρωϊκές και οι Ελληνικές Πέτρες, που μαρτυρούν την ύπαρξη ένος Ηλιακού συστήματος (Ήλιος + Πλανήτες) το οποίο κατέληξε με τραγικό τρόπο στην ανακύκλωση.

Οι αρχαίοι Έλληνες συγγραφείς μιλούσαν για την Διακεκαυμένη Ζώνη...στην οποία έδιναν και άλλα πολλά ονόματα.

ΕΡΙΩΠΑΣ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

EΡΙΩΠΑΣ : Πιστεύω ότι ο Λύκαστρος μάλλον ήθελε να πει ότι σε απόσταση 666.000.000

λΥΚΑΣΤΡΟΣ : Ακριβώς αυτό εννοούσα αλλά βλέπεις η νύστα η κούραση και η αϋπνία με έκαναν να "φάω" τα μηδενικά. !!
Πεινούσα ως φαίνεται...χα χα χα

ΑΘΗΝΑ είπε...

ΕΡΙΩΠΑΣ: ο Λύκαστρος μάλλον ήθελε να πει ότι σε απόσταση 666.000.000 χιλιόμετρα

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ: Ακριβώς αυτό εννοούσα...

AΘΗΝΑ : Xαχαχα....εγω λεω να τα μετατρεψουμε σε LY ή σε AU καλυτερα....θα ειμαστε πιο κοντα στη "Διακεκαυμένη Ζώνη" !

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΑΘΗΝΑ : AΘΗΝΑ : Xαχαχα....εγω λεω να τα μετατρεψουμε σε LY ή σε AU καλυτερα....θα ειμαστε πιο κοντα στη "Διακεκαυμένη Ζώνη" !

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ : Aθηνούλα εξπλέιν του μη πλίζ!! Τι είναι αυτά που θα μετατρέψουμε για να είμαστε πιο κοντά στην "Διακεκαυμένη Ζώνη";;; Θα σας βάλω μαζί με τον αγαπητό Ερίωπα να παίζετε σταυρόλεξο χο χο χο.

ΑΘΗΝΑ είπε...


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ : εξπλέιν του μη πλίζ!!

ΑΘΗΝΑ :Eζ σιμπλ εζ δατ...
LY =light years & AU = astronomical units .
Σταυρολεξα με τον ΕΡΙΩΠΑ ; χμμ αν ειναι Σκανδιναυικα ,γιατι οχι ! :)

Ανώνυμος είπε...

An Astronomical Unit (AU) is the average distance between Earth and the Sun, which is about 93 million miles or 150 million kilometers. Astronomical units are usually used to measure distances within our Solar System.

Το LY είναι ...Λύκαστρα, χαχαχα... εκτός και αν διαφωνείς!!!

ΕΡΙΩΠΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και την γλώσσα του Ιησού και να πούμε 1260 ημέρες αντί των AU. Διότι έτη φωτός τουλάχιστον σε αυτή την περίπτωση δεν μπορεί να χρησιμοποιηθούν.

ΕΡΙΩΠΑΣ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΕΡΙΩΠΑΣ : Το LY είναι ...Λύκαστρα, χαχαχα... εκτός και αν διαφωνείς!!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ : χαχαχα όχι δεν διαφωνώ καθόλου, έτσι έχουν τα πράγματα...διότι
ΛΥΚΑΣΤΡΑ ΕΣΤΙ = 1567
ΣΤΑθΕΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΚ=1567 (Η σταθερά του Πλανκ, αναφερόμενη ως h, είναι μία φυσική σταθερά που χρησιμοποιείται για να περιγράψει το μέγεθος των κβάντα. Παίζει κεντρικό ρόλο στή θεωρία της κβαντικής μηχανικής...h=Πλανκ.e=hν αυτή η εξίσωση οδήγησε στην κβαντική φυσική.e=ενέργεια "ν=συχνότητα.)

Η ΓΛΑΥΚΩΠΙΣ ΘΕΑ=1567 ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Είδες τι ωρααία "δένει" το γλυκό;;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΑΘΗΝΑ : Σταυρολεξα με τον ΕΡΙΩΠΑ ; χμμ αν ειναι Σκανδιναυικα ,γιατι οχι ! :)

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ : Να δεις που ο ΕΡΙΩΠΑΣ αλλού θα σε στείλει μόλις το δει... και θα ψαχνόμαστε για μέρες πάλι. xαχα

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΕΡΙΩΠΑΣ :Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και την γλώσσα του Ιησού και να πούμε 1260 ημέρες αντί των AU. Διότι έτη φωτός τουλάχιστον σε αυτή την περίπτωση δεν μπορεί να χρησιμοποιηθούν.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ : Ωωωω ναι οι 1260 ημέρες από έναν χαμένο δίδυμο Ήλιο...που η τροχιά του είχε διάρκεια έτους 1260 ημέρες,γύρω από τον δικό μας ήλιο.

Ανώνυμος είπε...

Περί 1260 ημερών.
Αυτά βεβαίως τα γνώριζαν πολύ καλά οι αρχαίοι Έλληνες. Θυμάται κανείς που και πως είχαν αναφερθεί σε αυτό το θέμα;

ΕΡΙΩΠΑΣ

ΑΘΗΝΑ είπε...

ΕΡΙΩΠΑΣ :Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και την γλώσσα του Ιησού και να πούμε 1260 ημέρες ...

«Καὶ δώσω τοῖς δυσὶ μάρτυσί μου, καὶ προφητεύσουσιν ἡμέρας χιλίας διακοσίας ἑξήκοντα, περιβεβλημένοι σάκκους. οὗτοί εἰσιν αἱ δύο ἐλαῖαι καὶ αἱ δύο λυχνίαι αἱ ἐνώπιον τοῦ Κυρίου τῆς γῆς ἑστῶσαι. καὶ εἴ τις αὐτοὺς θέλει ἀδικῆσαι, πῦρ ἐκπορεύεται ἐκ τοῦ στόματος αὐτῶν καὶ κατεσθίει τοὺς ἐχθροὺς αὐτῶν· καὶ εἴ τις θέλει αὐτοὺς ἀδικῆσαι, οὕτω δεῖ αὐτὸν ἀποκτανθῆναι».
(Ἀποκ. ια΄, 3-5)

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ : ..οι 1260 ημέρες από έναν χαμένο δίδυμο Ήλιο...που η τροχιά του είχε διάρκεια έτους 1260 ημέρες,γύρω από τον δικό μας ήλιο.

Πως συνδεεται αυτη η πληροφορια με το εδαφιο της Αποκαλυψης;

" αἱ δύο ἐλαῖαι καὶ αἱ δύο λυχνίαι" ειναι οι δυο Ηλιοι;;
Tοτε μιλα για παρελθοντα χρονο...εφοσον ο ενας ηδη εχει χαθει η κλαπει ...

οπως εγραψε ο ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ σε προηγουμρνο αρθρο
"Μπορεί όμως να κλαπεί και να εγκλωβιστεί με τεχνητό τρόπο...όπως και έγινε...
Αυτό ακριβώς έκαναν οι Τιτάνες (666)
ΤΕΙΤΑΝ=666

Σε 'κεινο το αρθρο μιλας για το ΧΡΥΣΟ ΓΕΝΟΣ ...σκεφτομαι οτι δεν ειναι εντελως μεταφορικη η εννοια ,αλλα οτι οντως ειχαν Χρυσο στην συσταση του αιματος ,με τον ιδιο τροπο που οι επομενοι ειχαν Αργυρο και οι "πτωχοτεροι" Σιδηρο .....
και τελικα μπορει ο Χρυσος να μην φτιαχνει μια Ψυχη ομως μπορει,ισως , να την τρεφει με ενα τροπο που δεν αντιλαμβανομαστε τωρα ...


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΑΘΗΝΑ : " αἱ δύο ἐλαῖαι καὶ αἱ δύο λυχνίαι" ειναι οι δυο Ηλιοι;;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ : Aγαπητή Αθηνά εδώ ο Ιωάννης ομιλεί αλληγορικά για δύο ΠΡΟΣΩΠΑ και από αυτά που λέει-γράφει δίνει στον κόσμο ...ξέρεις μπορεί κάποια άτομα μέσα από την γνώση και το ήθος τους να "λάμπουν" ανάμεσα σε άλλους σαν ΗΛΙΟΙ.
Το εδάφιο που ομιλεί για τις 1260 μέρες δηλ 3,5 χρόνια ο Ιησούς είναι αυτό....αλλά ο αγαπητός Ερίωπας μίλησε για..." Αυτά βεβαίως τα γνώριζαν πολύ καλά οι αρχαίοι Έλληνες. Θυμάται κανείς που και πως είχαν αναφερθεί σε αυτό το θέμα;"

Ο Σωκράτης δια στόματος Πλάτωνα είπε... «Πλάτων είπε τήν παιδείαν τοίς ανθρώποις δεύτερον ήλιον είναι» ...Ιω.Στοβαίος.
Μιλάει για ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΛΙΟ....!!!! Ελλήνων βιοτή ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΗΛΙΟΣ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Επίσης αγαπητή Αθηνά στο ίδιο κομμάτι της Αποκάλυψης που έδωσες γράφει :

" καὶ ὅταν τελέσωσι τὴν μαρτυρίαν αὐτῶν, τὸ θηρίον τὸ ἀναβαῖνον ἐκ τῆς ἀβύσσου ποιήσει μετ᾿ αὐτῶν πόλεμον καὶ νικήσει αὐτοὺς καὶ ἀποκτενεῖ αὐτούς."

Δηλαδή το "θηρίο" που ανεβαίνει από την Άβυσσο-Άδη δηλαδή κάτω από την γη, θα μπορούσαμε να το ονομάσουμε και ΚΑΤΑΧΘΟΝΙΟ.!! Ο θάνατος όμως είναι μεταφορικός και όχι πραγματικός-σωματικός, δες το καλύτερα ως μια αντιπαράθεση δυνάμεων.Άλλωστε δεν υπάρχει θάνατος όπως νομίζουν οι άνθρωποι, όλα είναι μια βίαιη μετατροπή της Ενέργειας, και μετάβαση σε άλλο επίπεδο.

Ανώνυμος είπε...

Ανέφερα τις 1260 ημέρες με πρόθεση να παρουσιάσω ένα ισοδύναμο των 666 εκατ. χλμ. ή των 3.6 Αστρονομικών μονάδων (ΑU)'
Ο αριθμός 666 διαιρούμενος με τα 182 εκατ. χλμ (1AU) δίνει 3.6 έτη ή 1260 ημέρες.
Γνωρίζοντας πλέον αυτή την σταθερή περνώ στην προσπάθεια του Ιησού να εξηγήσει στους μαθητές του που τον ρωτούσαν επίμονα (αναφέρεται σε ένα από τα απόκρυφα Ευααγγέλια) τι ακριβώς είναι ο Διάβολος.
Τότε εκείνος του είπε περιμένετε μέχρι να νυχτώσει και θα σας τον δείξω. Πράγματι όταν εμφανίστηκε στον ουρανό ένα πεφταστέρι, δηλαδή ένας μετεωρίτης, γύρισε και δείχνοντάς τον τους είπε. Νά αυτός είναι ο Διάβολος.
Η Ζώνη που υπάρχει σε αυτή την τροχιά είναι γεμάτη πέτρες πλαγκτές από 10 εκατοστά μέχρι 1000χλμ διάμετρο. Είναι οι λεγόμενες Τρωικές Πέτρες και Ελληνικές Πέτρες.

ΕΡΙΩΠΑΣ