ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019

ΝΕΟΜ Η ΝΕΑ ΒΑΒΥΛΩΝΑ.

Γράφει ο ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Η Κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας ανακοίνωσε πλέον και επίσημα , την δημιουργία μιας μεγαλούπολης του Μέλλοντος αξίας 500 δις δολαρίων στο βορειοδυτικό τμήμα της Σ.Αραβίας στην περιοχή Ταμπούκ.
Με συνολική έκταση 26,500 km2 (10.200τ.μ) η νέα πόλη/κράτος θα έει 460χιλιόμετρα ακτογραμμές κατά μήκος της Ερυθράς Θάλασσας και άλλα τόσα στον κόλπο της Ακάμπας.Συγκρίνουν δε το μέγεθος αυτού του νέου Υβριδικού κράτους/πόλης αναφέροντας ότι είναι 33 φορές μεγαλύτερι από αυτό της πόλης της Νέας Υόρκης. Η ίδρυση της πόλης/κράτους (;) ΝΕΟΜ ανακοινώθηκε απο τον πρίγκηπα Mohammad bin Salman στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας στις 24 Οκτωμβρίου 2017 και τότε είχε CEO τον CEO της Ζήμενς.

Τονίζεται επίσης  ότι η φουτουριστική υπερπόλη  θα λειτουργεί ανεξάρτητα από το "υφιστάμενο κυβερνητικό πλαίσιο" με τους δικούς της φορολογικούς και εργατικούς νόμους και ένα "αυτόνομο δικαστικό σύστημα". Με λίγα λόγια ανακοινώνεται η δημιουργία ενός νέου μη συμβατικού κράτους στα πρότυπα μια πολυεθνικής εταιρείας. Συμβατικοί πολίτες, αναφέρουν οι ανακοινώσεις τους, δεν θα είναι δεκτοί ούτε συμβατικές επιχειρήσεις.Το όνομα ΝΕΟΜ είναι οπωσδήποτε γλωσσικό υβρίδιο και όπως οι ίδιοι αναφέρουν προέρχεται από την Ελληνική λέξη Νέο και το Μ το οποίο αυτοί λένε ότι είναι η λέξη Μουσα τα Καμπάλλα, δηλαδή «Συναντώντας τον Μωϋσή». Και όταν λέμε αυτοί, εννοούμε τους Εβραίους οι οποίοι θα είναι και οι επίσημοι διαχειριστές της πολυεθνικής εταιρείας ΝΟΕΜ.
Είναι φανερό ότι δεν πρόκειται για μία πόλη αλλά για ένα κράτος εταιρεία με αρχική έκταση 26.500 τετραγωνικά χιλιόμετρα και με απόλυτη αυτοδιάθεση. Η λέξη Ταμπούκ συνδέεται άμεσα με την Βιβλική  «Γη(ς) Μαδιάμ» κατά την λαϊκή ρήση απόρροια της Βιβλικής καταστροφής που συνέβη  κάποτε εκεί.   
Εκεί λένε ότι πολέμησε ο Μωυσής τους Μαδιανίτες μετά το πέρασμά του στην Αραβική χερσόνησο εξ’ ου και το όνομα που θέλουν να του δώσουν Νέο-Μούσα τα Καμπάλα. Το σίγουρο είναι ότι πίσω απ’ αυτό το όνομα κρύβονται και άλλες έννοιες ανάλογα με τον βαθμό που θέλει κανείς να εμβαθύνει σε αυτό το θέμα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ως άνθρωποι του «Ζευς Ελαύνων»  προηγούμαστε έναντι όλων των άλλων συμβατικών πηγών σε παγκόσμιο επίπεδο κατά  περίπου 5 έτη όσον αφορά την παρουσίαση της είδησης και με αποδεικτικά στοιχεία. Αυτά που παρουσιάζονται τώρα στον διεθνή τύπο εμείς τα παρουσιάσαμε από τις  16 Δεκεμβρίου 2014.!!

Τότε ο Σεβαστός Ερίωπας έγραφε σε κάποιο ιστολόγιο....:


-Ο δεύτερος παγκόσμιος Τυφωνιακός πόλεμος μαίνεται στις υπόγειες σήραγγες εδώ και πολύ καιρό.
Απλά στην επιφάνεια οι άνθρωποι θα βλέπουν καθημερινά τα σύνορα κάποιων χωρών να αλλάζουν σαν σελίδες βιβλίου και δεν θα γνωρίζουν γιατί.
-Η συμμαχία, Κυπριακής Δημοκρατίας, Ισραήλ, Αιγύπτου και Ελλάδος έχει να κάνει με αυτά τα νέα νέα σύνορα. Δυστυχώς η Συρία θα περάσει υποχρεωτικά στην επιρροή του Κρόνου.
Αντιθέτως το Ισραήλ θα αναπτυχθεί Δυτικώς και θα έχει σύνορα με την Μέκκα. Η διαχωριστική γραμμή θα είναι η ευθεία Ιερουσαλήμ-Μέκκα. Με όλα τα παράλια της Ερυθράς θάλασσας υπό τον έλεγχο του Ισραήλ.
Με βάση αυτή την διαχωριστική γραμμή το Ανατολικό κομμάτι θα ανήκει στην κατ’ όνομα μόνο Σ. Αραβία και θα περάσει στον Κρόνο οριστικά, ενώ το δυτικό θα είναι η προέκταση του Ισραήλ και θα ανήκει στον Ιεχωβά.
Η μισή Τουρκία δυτικά από την νοερή γραμμή Λευκωσίας - Βυζαντίου θα περάσει ξανά στους Έλληνες στους οποίους ανήκει οριστικά από καταβολής κόσμου. Δυστυχώς η Τουρκοκρατούμενη περιοχή της Κύπρου θα περάσει στον Κρόνο αν δεν θελήσουν να πολεμήσουν οι Κύπριοι. 
Οι Αιγύπτιοι ήδη έχουν τακτοποιήσει την θέση τους και θα ξαναγίνουν πάλι αυτό που ήταν κάποτε. Η φαρέτρα του Αλλάχ. Έτσι την ονομάζουν οι Τζιχαντιστές οι οποίοι αδίκως ονειρεύονται ότι θα την εντάξουν στην κοινοπολιτεία τους μαζί με την Ελλάδα. Κούνια που τους κούναγε. 
Απλά όσα γίνονται στην επιφάνεια, πόλεμοι, επαναστάσεις, πολιτικές ανοίξεις, είναι για να έχουμε κάτι να λέμε.
Ο πόλεμος αλλού γίνεται. Σιωπηλά......Σςςςςς "


Εδώ το Νέο Κράτος ( με το κόκκινο χρώμα στον χάρτη) το οποίο θα λειτουργεί ως αυτόνομη περιοχή όπως η Washington D.C,  Vatican city, City of London ,   κράτος εταιρεία.Για αυτό και ο Σ.Αραβας πρίγκηπας είπε ότι θα έχει "αυτόνομο δικαστικό σύστημα". Βλέποντας τον χάρτη....καταλαβαίνουμε ότι αυτό το νέο Κράτος-Πόλη είναι ακριβώς δίπλα στο Ισραήλ.!!

 Και εδώ να θυμίσω τι έγραφα εδώ :
Οι ισραηλινοί η μάλλον καλύτερα το Ιερατείο που κρύβεται πίσω από αυτούς (η Παλαιά Άρχουσα Τάξη των Ατλάντων ) ,πάνε για το Μεγάλο Ισραήλ ... όπως αναφέρεται στην Παλαιά Διαθήκη στο κεφ. 15. ιε΄ – 18. ...Η συμμαχία, Κυπριακής Δημοκρατίας, Ισραήλ, Αιγύπτου και Ελλάδος έχει να κάνει με αυτά τα νέα  σύνορα.Θέλουν το  Ισραήλ να αναπτυχθεί Δυτικώς και να έχει σύνορα με την Μέκκα. Η διαχωριστική γραμμή θα είναι η ευθεία Ιερουσαλήμ-Μέκκα. Με όλα τα παράλια της Ερυθράς θάλασσας υπό τον έλεγχο του Ισραήλ."
Το ερώτημα όμως είναι....ότι η Σαουδική Αραβία είναι σε κατάσταση πτώχευσης.!! Που βρήκε όλα αυτά τα δις για να κατασκευάσει την Πόλη-Κράτος;;; Τα υπόλοιπα εν καιρό....δεν είμαστε όλοι αποχαυνωμένοι.Και εδώ θα το ξαναπώ....δεν έχει σημασία ποιος ξεκινάει και γιατί κάτι, αλλά ποιος και πως θα το τελειώσει.!!

" Η μισή Τουρκία δυτικά από την νοερή γραμμή Λευκωσίας - Βυζαντίου θα περάσει ξανά στους Έλληνες στους οποίους ανήκει οριστικά από καταβολής κόσμου. Δυστυχώς η Τουρκοκρατούμενη περιοχή της Κύπρου θα περάσει στον Κρόνο αν δεν θελήσουν να πολεμήσουν οι Κύπριοι. "

Διαβάζοντας αυτό....που γράφτηκε στις 16 Δεκεμβρίου του 2014  αυτόματα μας έρχεται στον νου ο χάρτης που έδωσε στην δημοσιότητα ο Υπουργός Εξωτερικών των Η.Π.Α Πομπέο....που δείχνει την Τουρκία χωρισμένη στα δύο.!!!
 Αν πάρει κανείς έναν χάρακα και τον βάλει περίπου στην γραμμή διχοτόμησης της Τουρκίας έχει την νοερή γραμμή που ξεκινάει απο Βυζάντιο/Κωνσταντινούπολη και φτάνει στην Λευκωσία.!!!
Τα λέγαμε και κανείς τότε δεν τα πίστευε...σιγά σιγά όλα θα γίνουν πραγματικότητα...διότι ο δικός μας ΛΟΓΟΣ  μετράει στο ΣΥΜΠΑΝ.!! 
Συμπληρώνω μια ακόμα φωτογραφία...Το τι κρύβεται πίσω απ’ αυτή την ιστορία είναι άλλα πράγματα.

27 σχόλια:

ΑΘΗΝΑ είπε...

Ειχα την πεποιθηση οτι Κρονιο ιερατιο και Ιεχωβας ηταν στην ιδια πλευρα,με τον Κρονο να προηγειται στην ιεραρχια.
Ομως στην παραπανω αναλυση φαινεται να βρισκονται σε κατασταση αντεκδικησεων, ειναι ετσι;

" -Ο δεύτερος παγκόσμιος Τυφωνιακός πόλεμος μαίνεται στις υπόγειες σήραγγες εδώ και πολύ καιρό."

Aυτο απαντα στην ερωτηση
" Kαι αυτο το "ΥΠΟΧΘΟΝΙΕΣ" σημαινει υπο την Χθονα, η εντος της Χθονος ;;"
Ειναι αληθεια λοιπον (η τουλαχιστον εν μερει) οτι εχουμε διαβασει απο... φανταστική λογοτεχνία.

Οχι μονο υπαρχουν,οχι μονο εχουν κατοικους..αλλα γινονται και μαχες σφοδρες ...αλλα με ποιους πολεμουν ,μ'αυτους που φυλανε τα περασματα;;

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Λύκαστρε, άξιος ο κόπος σου για άλλη μια φορά, και συγχαρητήρια για το έξοχο άρθρο σου το οποίο συνοδεύεται όπως πάντα και από τις …ανάλογες πηγές.

Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι κάποιος μέσα σε εκείνο το φόρουμ θα πίστευε αυτά που έγραφα τότε και ότι θα τα έκανε και άρθρο μετά από 5 χρόνια. Ένα τεκμηριωμένο άρθρο που ξεπερνά παρασάγγας την παρασκευασμένη επικαιρότητα που προσφέρεται αυτό τον καιρό σε όλα τα Ελληνικά Μ.Μ.Ε.

Αν αυτό το εξαίρετο άρθρο γίνει αντικείμενο σχολίων, επίτρεψέ μου να πως κάτι σχετικό με αυτόν τον γεωγραφικό χώρο τον οποίο οι αρχαίοι Έλληνες ονόμαζαν «Ατλάντιον Κόλπον».

Στα Γεωγραφικά του Μαρκιανού Ηρακλεώτου ή «Μαρκιανού Ηρακλεώτου Περιήγησις» αναφέρονται τα εξής:

«Από Αραβικού κόλπου και του μυχού αυτού καλουμένου ΑΤΛΑΝΤΙΟΥ ένθα μάλιστα εστίν, ως προείρηται και το στενώτατον της ηπείρου…
…ούτος δε ο μυχός (το εσώτατο σημείο) γειτνιών τυγχάνει τήτε Αιγύπτω και τη Πετραία καλουμένη Αραβία (νυν Σαουδαραβία) ήτις την λεγομένη Ιουδαία συνάπτει»

Το όνομα βεβαίως ΝΕΟΜ είναι μία δεύτερη και τρίτη καλοφτιαγμένη μάσκα που κρύβει το αληθινό πρόσωπο και ρίχνει στάχτη στα μάτια των Αράβων οι οποίοι διαφορετικά θα ξεσηκωνόντουσαν αν καταλάβαιναν ότι χάνεται ένα κομμάτι από την χώρα τους για να γλυτώσουν την χρεωκοπία.
Το κράτος εταιρεία ΝΕΟΜ θα είναι η Ν Ε Α Μ Ε Μ Φ Ι Σ του 21ου αιώνα αν τελικά προχωρήσουν τα έργα.

Προβλέπω ο Μαδούρο, ο Ζάεφ και ο CIPRA και πολλά άλλα λαμπρά παλικάρια της Νέας Τάξης Πραγμάτων να είναι από τους πρώτους "μη συμβατικούς κατοίκους" του "αγκυροβολίου" της Νέας Μέμφιδος».

ΕΡΙΩΠΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Λίγοι γνωρίζουν ότι η ΜΕΜΦΙΣ ονομάζετο και ΒΑΒΥΛΩΝ.

ΕΡΙΩΠΑΣ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΕΡΙΩΠΑΣ : Λίγοι γνωρίζουν ότι η ΜΕΜΦΙΣ ονομάζετο και ΒΑΒΥΛΩΝ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ : Και αυτό Σεβαστέ Ερίωπα...χα χα το ήξερα χωρίς να μου το πεις. Δεν έδωσα τον τίτλο τυχαία....όταν σκεφτόμουν τι τίτλο να βάλω στο καινούργιο θέμα...κάτι άστραψε μέσα στο μυαλό μου, και μια μικρή φωνή είπε....ΝΕΟΜ ίσον ΒΑΒΥΛΩΝ.!!

Ανώνυμος είπε...


Αγαπητή Αθηνά γράφεις:

" -Ο δεύτερος παγκόσμιος Τυφωνιακός πόλεμος μαίνεται στις υπόγειες σήραγγες εδώ και πολύ καιρό."

Aυτο απαντα στην ερωτηση
" Kαι αυτο το "ΥΠΟΧΘΟΝΙΕΣ" σημαινει υπο την Χθονα, η εντος της Χθονος ;;"
Ειναι αληθεια λοιπον (η τουλαχιστον εν μερει) οτι εχουμε διαβασει απο... φανταστική λογοτεχνία.

Οχι μονο υπαρχουν,οχι μονο εχουν κατοικους..αλλα γινονται και μαχες σφοδρες ...αλλα με ποιους πολεμουν ,μ'αυτους που φυλανε τα περασματα;;


-------------------------------------------------------------------------

Όλα αυτά σχετίζονται με τα υπόγεια ποτάμια ή Αρέθουσες και τα κομβικά σημεία των καταχθονίων Τυφαονίων στα οποία εισήλθε κάποτε ο ΖΕΥΣ ΕΛΑΥΝΩΝ και έβαλε τάξη. Κοινώς τα εσίγησε!!!

ΕΡΙΩΠΑΣ

ΑΘΗΝΑ είπε...

Οι Αρεθουσες ειναι υδατινες πηγαιες ροες ,
,ενω οι Τυφωνιοι κομβοι πυρινοι ποταμοι,
αρα αντιπαλοτητα μεταξυ τους.
Αλλα αν ο Ζευς επεβαλλε την ταξη ,τοτε πως συνεχιζεται η δραση τους ,που κανει τα συνορα των χωρων να αλλαζουν;
Kαι για να εχει μια τετοια εμφανη επιπτωση αυτη η αντιπαλοτητα,πρεπει να συμμετεχουν και επιγειοι σφετεριστες.

Ανώνυμος είπε...

Εχεις υπόψη σου, αγαπητή Αθηνα, για κάποιο κ. Γιάννη που έγραφε ότι θα ανοίξουν τα πηγάδια της Αβύσσου; Κάπως έτσι.
Όταν όλοι νόμιζαν ότι το Θηρίο ήταν στο κλουβί, αυτό έκανε βόλτες στην Αθήνα και στα "Κυπάρα" της Μακεδονίας. ...Εκεί που θα πηγαίναμε όλοι μαζί κατά Ροδόπη μεριά για πίκνικ αλλά για ένα τζουκ μποξ ...είμαστε ακόμη εδώ. Διότι εκστρατεία χωρίς τζουκ μποξ δεν γίνεται. ...Εγώ τουλάχιστον δεν το δέχομαι.

ΕΡΙΩΠΑΣ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ ΕΡΙΩΠΑ τώρα που έγραψες "Πηγάδια της Αβύσσου" θυμήθηκα κάτι που είναι και σχετικό με το θέμα μας.
Την Νήσο Τιράν η Ιωτάβη όπως την ονόμαζαν οι Έλληνες δηλαδή Κιβωτό της Σελήνης.!!

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9D%CE%AE%CF%83%CE%BF%CF%82_%CE%A4%CE%B9%CF%81%CE%AC%CE%BD

Τα νησιά Τιράν πέρασαν από την Αίγυπτο στην ΝΕΟΜ και ο κόσμος δεν πήρε είδηση.Έτσι τα νησιά Τιράν ενσωματώνονται και τυπικώς στο κράτος Ύβρις.Εκεί είναι η θέση κλύσμα (υπόγειο πέρασμα) από το οποίο πέρασαν οι Τυφώνιοι στην μητρόπολή τους. Μέσα από ένα τέτοιο υπόγειο πέρασμα στην περιοχή της νήσου Τιράν πέρασε και ο Μωυσής τον διάσπαρτο λαό του στην Ασία. Μέρες έψαχναν πάνω κάτω την ακτή μέχρι να βρούν το άνοιγμα που γνώριζαν μόνο οι Τυφώνιοι ιερείς της Αραβικής Χερσονήσου.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Είμαι σίγουρος αγαπητοί φίλοι του ιστολογίου, ότι ο ΕΡΙΩΠΑΣ έχει ακόμα πολλά να μας πει και κυρίως για την σκοπιμότητα αυτού του έργου. Προϊδεάζομαι ότι ο ΕΡΙΩΠΑΣ μπορεί να μας αναπτύξει αυτό το τεράστιο θέμα σε βάθος και το οποίο εγώ προσωπικά διακρίνω σαν μία προσυμφωνημένη αρχή της τελικής λύσης των διαφορών μεταξύ των δύο βασιλέων της Σελήνης

ΑΘΗΝΑ είπε...

".. αλλά για ένα τζουκ μποξ ...είμαστε ακόμη εδώ."

Εννοεις την Αρπα του Ορφεα...αρμονικες , εκπομπη αρμονικων..
Ποιος γμωριζει αυτην την Υψιστη Τεχνη ;

ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΑ είπε...

Καλημέρα σας.

Αυτοί λοιπόν υποχθόνιοι,εμείς όχι απλά επί χθόνιοι ,αλλά επουράνιοι.

Αυτοί με το σκοτάδι εμείς με το φως ,και με τον ήλιο να φωτίζει τις καρδιές μας.

Για του λόγου του αληθές

https://photos.google.com/share/AF1QipMX5Mf9vNIxmoOvRePwOF_cZV0lGx5dF_OhLmPXU3TKbWflNogOXHq2an-eEkqaZQ?key=YnQ2dnpDQlBWY2d3dHg2ak5WQko0SE5LQnQ4bEFn

https://photos.google.com/share/AF1QipPKepIrNGHQMzIVx7HWsqcLPg8z7jdQzQWPbKRmcFCqYy3cIE-9vqCu0uBiICH4jQ?key=ekZ4d2lxOXVuMl9hUnJSTXJ2dHhtanpmUmY2ZkhB

Χθεσινές μαγικές στιγμές.

Καφές για να ενεργοποιηθούν τα εγκεφαλικά μας κύτταρα.

Ανώνυμος είπε...

Τι ακριβώς είναι τα Κύπαρα, Ερίωπα;
Μήπως και αυτή η λέξη έχει Βαβυλωνιακή προέλευση;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητή Μακεδόνισα...έγραψες " Καφές για να ενεργοποιηθούν τα εγκεφαλικά μας κύτταρα. "

Μέσα στο μυαλό μου είσαι;;; Και εγώ καφέ πίνω για να ανοίξει το μάτι μου, έκανα και ζημία , έριξα όλη την ζάχαρη κάτω.!!! χα χα χα

ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΑ είπε...

Κακή ζημιά αυτή ,Λύκαστρε .

Είστε ζαβολιάρηδες όμως δεν αφήνετε άνθρωπο να βγει για τσιπουράκια και να αράξει ,συνεχώς βάζετε ασκήσεις -δεν θα πω HOMEWORK - μπορεί ο άνθρωπος μετά από κρασοκατανύξεις να περάσει εξετάσεις ;

Αμάν αποτοξινώνομαι και τα λέμε .
ΥΓ:οι φωτο πάντως δεν είναι κουνημένες.

Αθηνά είπες

".. αλλά για ένα τζουκ μποξ ...είμαστε ακόμη εδώ."

Δεν είμαστε καλά γρήγορα επιστροφή του μουσικού οργάνου στην Αργώ έλεγχος επιβατών ,δραμαμίνες και αναχώρηση.

Είπαμε 50+2

έχουμε τον ιερέα ,τον πλοίαρχο ,τον αντιπλοίαρχο .....θέλουμε άλλους 49 ;

Ανώνυμος είπε...

Άγνωστος σχολιαστής είπε: Τι ακριβώς είναι τα Κύπαρα, Ερίωπα;
Μήπως και αυτή η λέξη έχει Βαβυλωνιακή προέλευση;
17 Φεβρουαρίου 2019 - 10:04 π.μ.
--------------------------------------------------------------

-Κυπάρα εν Σικελία, φίλε σχολιαστή, ήταν η περίεργη πηγή στην Τρινάκρια Σικελία, η λεγόμενη και κρήνη Αρέθουσα. Με αυτόν τον τρόπο την κατέγραψε ο Ησύχιος.
Υπήρχαν συνολικά 7 Αρέθουσες στον κόσμο.
Με την λέξη Κύπαρος και Κυπάρους όμως εννοούσαν τα κοίλα, δηλαδή τα καταχθόνια άνδρα (σπήλαια) από τα οποία αντλούσαν καθαρά νερά στην υποχθόνια αυτοκρατορία..
Μία Αρέθουσα υπάρχει στην Μακεδονία, και μία άλλη στην Συρία ακριβώς κάτω από τα υψώματα Γκολάν. Εκείνη η αρχαία Αρέθουσα δεν ήταν απλή πηγή νερού αλλά κοίλος χώρος μέσα στην γη.
Οι ατέλειωτες μάχες σε αυτή την περιοχή και οι φοβερές συγκρούσεις μεταξύ ΙΣΙΣ, Αμερικανών. Ρώσων, και άλλων 11 παρατάξεων δεν έγιναν χωρίς κάποιο σημαντικό λόγο.
Αν τώρα είσαι αρχαιολάτρης, υποθέτω ότι είσαι άνδρας, η ΚΥΠΑΡΑ είναι η Φοινικική KUBAR, δηλαδή τα Καβείρια Μυστήρια.

ΕΡΙΩΠΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Αθηνά, Μακεδόνισα, Λύκαστρε, ρίχνω άσμα με το ουζάκι.
"Δεν ξανακάνω φυλακή με τον Λυκ' Αστράκη", ...τα συμφωνήσαμε για το τζουκ μπόξ...

https://www.youtube.com/watch?v=QvnK497ZomA

ΕΡΙΩΠΑΣ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΕΡΙΩΠΑΣ : "Δεν ξανακάνω φυλακή με τον Λυκ' Αστράκη", ...τα συμφωνήσαμε για το τζουκ μπόξ...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ : χα χα χα ο μόνος που βλέπω να μπαίνει στην στενή είμαι εγώ, ουδείς άλλος.!! Μαλώνω μέ κάτι κλούβια αυγά και μάλλον θα τα ρίξω κανένα "μπουκέτο" στο τέλος για να έρθουν στα ίσα τους.

" Στη φυλακή με κλείσανε οι δυνατοί του κόσμου Κι έσπασα πόρτες,κλειδωνιές να'ρθω σε 'σένα φως μου "
https://tinyurl.com/y45w6cmg

Ελπίζω να φέρνεις καμμιά σοκολάτα γάλακτος.!! Την μεγάλη όμως εεε!

ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΑ είπε...



Ερίωπα όχι φυλακές λίγα ατοπήματα μόνο.


https://www.youtube.com/watch?v=GF1pnlCunTE

ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΑ είπε...


Και αυτό για την φυλή μας

https://www.youtube.com/watch?v=J9fXQk9KxMU

ΑΘΗΝΑ είπε...



Κι αν βγω απ’ αυτή τη φυλακή .....

Κι ο ήλιος θ’ αποκοιμηθεί μες στα ερείπια της Ολύνθου..

Μπροστα στη πυλη θα σταθω........
θα πω τη λέξη και το γράμμα μπροστά στην πύλη θα σταθώ!

https://youtu.be/a5Hg94DY-Ks

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητή Μακεδόνισα...τέτοια τραγούδια να του στέλνεις του ΕΡΙΩΠΑ να ανοίγει η καρδιά του. Στο λαικό ρεπερτόριο θα βάζεις εσύ μουσική στο Μελωδικόν ηλεκτρονικόν κυτίον (τζουκ-μπόξ) χα χα χα .Ο γράφων θα κάνει άλλο μουσικό πρόγραμμα, να πιάσουμε όλα τα γούστα.

https://tinyurl.com/y4numgbn

"Είμαι γνήσιος Μακεδόνας
βέρος Θεσσαλονικιός
στην φιλία έχω μπέσα
και στον έρωτα πιστός.

Έλα να σε σεργιανίσω
αγκαλιά τα δυο μαζί
δεν θα αφήσουμε κουτούκι
ούτε μαγαζί.

Έλα να σε σεργιανίσω
στις παλιές μου γειτονιές
για να μάθεις πως γλεντάνε
οι μποέμικες καρδιές. "

ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΑ είπε...


Δεν είμαι γνώστης του λαικού ,όμως υπάρχουν εκεί τραγούδια, που είναι διαχρονικά και όταν έχει καλή παρέα, ωραία κρασί ελληνικό, όχι τίποτα ξύδια και αυτά τα ακούω ευχάριστα
Το παρακάτω μου έφτιαξε την μέρα εχθές ελπίζω και την δική σας.

https://www.youtube.com/watch?v=_lyve_egY8o&fbclid=IwAR24w9RRDlZIQ9JQsFWL7AGl0YaURfOrRjX_gq5K2CeYR6jztVRMb7eUa28

Αξιοφωτος είπε...

Το βδελυγμα της Ερημώσεως να έχει σχέση και με τον κόλπο της Υεμένης και την υποθαλάσσια πύλη;

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


ΕΡΙΩΠΑΣ
ο και πάσης ιεράς Ελλάδος μήστωρ αποσυμβολιστής

και

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ
ο αστρικός ιππότης των ερμητικών ερμηνειών άμα τε και των ηλεκτροφωνικών (τσουμποξιδίων) πτήσεων,
(ο μετά ζήλου θεράπων της πατρίδος και άνευ ιππευομένης αστρικής καλαμίδος...)

ΖΗΤΩΣΑΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥΝΤΕΣ
ΕΠ'ΑΓΑΘΩ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ

Υποκλινόμεθα νοερώς,
αυθορμήτως και μη ¨γλυπτικώς.¨

Ο θίασος των αφανών εμβροντήτων θαυμαστών!

Υ.Γ. Ούτω δυνατά και πάντα γερά,
της Ελλάδος χρυσά παιδιά,
μέχρι μας του επανακτήσαι
Πόλιν και μικρασιατικά.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ Αξιόφωτε θα θέλαμε να μας αναπτύξεις λίγο περισσότερο τις σκέψεις σου πριν καταθέσουμε και εμείς την άποψή μας.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αξιότιμε και ευγενικέ μας φίλε ΑΡΡΙΩΝ, σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια. Για μας η παρουσία σου στον Ζευ Ελαύνοντα είναι η μεγαλήτερη τιμή.
Να είσαι πάντα καλά φίλε μου.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Αρρίωνα σκέφτηκες ποτέ ότι μπορεί να μας εμπνέεις εσύ;

Ότι ο λόγος σου, εκ Λόγου Ελληνικού, που αστείρευτα σταλάσσει Ελληνική ψυχή μπορεί να ενεργοποιήθηκε στην πλέον κρίσιμη εποχή για τον Ελληνισμό;

Δευτερώνω αυτά που έγραψε ο Λύκαστρος προσθέτοντας ότι θεωρώ πράματι μεγάλη τιμή μας που συνδιαλέγεσαι μαζί μας.

ΕΡΙΩΠΑΣ