ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

ΚΥΚΛΟΤΡΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ

Γράφει ο ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ:
 Υπάρχουν αρκετά τραγούδια στην ελληνική σκηνή που λένε πράγματα, φτάνει κάποιος να αλλάξει την οπτική της θέασης και του επιπέδου που αντιλαμβάνεται τον ηχητικό λόγο.
 Στην ουσία ο κύβος, ας υποθέσουμε ο γαλαξίας μας, ανάμεσα στα άλλα εμπερικλείει και τον γραμμικό υλικό χρόνο.Τα τέσσερα βασικά γραμμικά γεωμετρικά σχήματα είναι ο κύκλος, το τετράγωνο, το ορθογώνιο και το τρίγωνο.

Σχέδιο του κυκλότρου. Η τροχιά των (θετικών) φορτίων φαίνεται με μπλε, οι κύκλοι με τα κέντρα αναπαριστούν το κάθετο μαγνητικό πεδίο, ενώ τα μαύρα ημικύκλια αναπαριστούν τα ηλεκτρόδια.  










 









 










 Ο Γαλαξίας μας δεν είναι παρά ένα γιγαντιαίο κύκλοτρο.!! Υπάρχει ο όρος «τετραγωνισμός του κύκλου»… ποιες όμως οι σχέσεις τετραγώνου και κύβου και τι γίνεται πέραν από το σπάσιμο των αρμών του γραμμικού υλικού χρόνου και χώρου, όταν υπάρξει και αυτό ως αρχή, ο όρος «κυκλοτρονισμός του κύβου», δηλαδή του γαλαξία;  ΚΥΚΛΟΤΡΟ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επι της ουσιας....ο Γαλαξιας μας είναι ενας κοσμικος επιταχυντης,που με τις κατάλληλες εναλλαγες συχνοτήτων "στελνει" τα" σωματιδια "του εκτος τροπης του κυκλου ....δηλα δη στην Πηγή!
Αυτό προσπαθησαν να πετυχουν με το CERN ....γιατι όμως; ...το συμπαν δεν εκανε καλη δουλεια,και οι εγκάθετοι επιτηρητες επρεπε να βαλλουν το χερακι τους!

Ανεμος

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ Άνεμε....Το πλατωνικό σπήλαιο διέπεται από ποσόστωση τόσο των δεσμοφυλάκων, όσο και των σκλάβων, όπως δε και των «επαναστατών»…
Αυτή η ποσόστωση – συνθήκη, δεν μπορεί να σπάσει λόγο φύσεως, και θέσεως της δομής του σπηλαίου. Αν αλλάξει η δομή του σπηλαίου, θα αλλάξει η ποσόστωση.
Το σπήλαιο μετέχει σε μια μεγαλύτερη ομάδα εκπαιδευτικών γαλαξιακών ασύλων, όσες ψυχές έρχονται εδώ, δεν αξίζουν κάτι καλύτερο από αυτό το οποίο είναι. Αν πάλι κάποιες ψυχές είναι ξεχωριστές, τότε έχουν δρόμο προς την δική τους ολοκλήρωση… μέσα στην ολοκλήρωση τους δεν υφίστανται η αλλαγή της δομής του σπηλαίου, διότι έτσι δεν θα δοθούν ευκαιρίες σε άλλες ψυχές να ολοκληρωθούν.