ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΒΑΡΥΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Γράφει ο ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ:
Θα ξαναγράψουμε πράγματα που έχουν ξαναγραφτεί… η επανάσταση γίνεται πρώτα μέσα μας, αυτή είναι μια κατάσταση χρόνιων διεργασιών που συντελείται αρκετά πριν από το οποιοδήποτε γεγονός που μπορεί να μας επηρεάζει αρνητικά σε προσωπικό επίπεδο. Το πολιτικό σύστημα το οποίο έχουμε δεν αφήνει κανένα τρόπο δράσης στην προσωπικότητα, δηλαδή στο υποψήφιο ηγέτη… αλλά μόνο στις μάζες. Οι μάζες δεν διαθέτουν κανένα ανώτερο όραμα, παρά μόνο το κατώτατο όραμα του εγώ – ατομικισμού, που είναι η ουσία του δυτικού πολιτισμού και του δήθεν δημοκρατικού πολιτεύματος! Όπου μέσου αυτού, έχει δοθεί ισχύ δια της ψήφου, σε βλαμμένους παρτάκηδες, που αν τολμήσεις να αντιπαρατεθείς μαζί τους, έστω και με τον διάλογο, συνασπίζονται σε ένα κοινό μέτωπο εναντίων σου λόγο κατώτερων συχνοτήτων, προσπαθώντας να σου επιβάλλουν την πραγματικότητα τους με διάφορους τρόπους, ένας από τους συνήθεις τρόπους είναι ο καταιγισμός αίολων ενοχών – κατηγοριών, που αν πέσεις στην παγίδα να απαντάς δεν θα έχεις τελειωμό, χάνοντας την ουσία της διαφορετικότητας σου.

 Οι μάζες που είναι τα πολυπληθή ασυνείδητα στρατιωτάκια του συστήματος… δεν θέλουν την διαφορετικότητα, διότι έτσι δεν έχουν την βασική δικαιολογία της πολιτικής και κοινωνικής ύπαρξης τους… ότι όλοι είμαστε ίδιοι!!! Ο «εχθρός» έχει πρόσωπο… οι αγορές είναι κράτη και τράπεζες, βλέπεις Πρωθυπουργούς και Προέδρους τραπεζών… όπου για την ύπαρξη τους βασίζονται στο κατώτερο εγώ των μαζών. Το κατώτερο εγώ είναι κάθε υλική λαμπερή ευμάρεια του κόσμου μας… σπίτια, αυτοκίνητα, οικόπεδα… αυτά έρχονται ευκολότερα στους κρατικούς υπηρέτες αυτού του πολιτικού συστήματος, λόγο κοινωνικής θέσης. Ουδέποτε στην ιστορία υπήρξε κάποια λαϊκή επανάσταση από ανθρώπους που είχαν έστω και μετά δυσκολίας τις όποιες ανέσεις τους!!!

Επί των ημερών μας ουδέποτε στην ιστορία της Ελλάδος, οι κάτοικοι της, είχαν τόσες πολλές υλικές ανέσεις, ευκολίες, και καλοπέραση! Για αυτό όσες κοινωνικές τάξεις έχουν αυτές τις ανέσεις, κάνουν τα πάντα για να μην τις χάσουν! Συνταξιούχοι, δημοτικοί και κρατικοί υπάλληλοι, τραπεζικοί και δημοσιογράφοι είναι οι πρώτες στην τάξη κοινωνικές ομάδες είναι οι πρώτες επιρρεπείς του απάνθρωπου συστήματος! Η ανθρωπότητα έχει ξεμείνει από πολιτικές ιδεολογίες αλλά αυτές ήταν επόμενο να λήξουν, μιας και εξ΄αρχής ήταν πλαστές, όποιος θέλει να έχει ιδέες, η να γίνει ιδέα, δηλαδή Έλληνας, δεν έχει παρά να ακολουθήσει τα νάματα και οράματα των Ελλήνων.. αλλά αυτό είναι κάτι όπου στα πρώτα στάδια του… θέλει και την βαρυτική του, είναι πρώτιστα θέμα εσωτερικής φύσεως!

Δεν υπάρχουν σχόλια: