ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕΝΟ

Γράφει ο ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ:
Διαβάζω αυτές τις τελευταίες μέρες το θέμα και τον θόρυβο που γίνεται με τους 2 Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται από τους τούρκους..οι περισσότερες ειδήσεις-βίντεο-πληροφορίες προέρχονται από τουρκικές πηγές-κανάλια.!!!Δεν θα γίνει ακόμα* κανένας πόλεμος με την Τουρκία, γιατί η Τουρκία ως ενεργούμενο δεν θα έχει αυτή την χρονική στιγμή κανένα όφελος από αυτό τον πόλεμο με την Ελλάδα. Ήδη είναι σε πόλεμο με τους Κούρδους, ποια τα ωφέλη της; Ήδη είναι σε πόλεμο με τους Σύριους, ποια τα ωφέλη της; Έχει κερδίσει κάτι από όλα αυτά, ώστε να θέλει να αναβαθμίσει το ήδη υπάρχων μεγάλο πολεμικό μέτωπο, με έναν ακόμα πόλεμο με την Ελλάδα ; Την αεροπορία τους πλέον την έχουμε, το ναυτικό τους από ανέκαθεν, το ηθικό του στρατού τους είναι στα τάρταρα… κάποιοι περιμένουν πως και πως με τον κώλο  τουρλωμένο τον προφητεύομενο μεγάλο Τούρκο γαμιά....ο τούρκος ουδέποτε ήταν μεγάλος γαμιάς, και πλέον μετά μεγάλης δυσκολίας του σηκώνεται, πάμε παρακάτω.Ο τούρκος "δαγκώνει" όταν αυτοί που βρίσκονται πίσω από αυτόν...του δίνουν την εντολή.

Υπάρχει μόνο επιχείρηση ψυχολογικού πολέμου, με δηλώσεις, φωτογραφίες και βίντεοαυτό είναι κάτι που το θέλει η "Ελληνική" κυβέρνηση και το προωθεί καταλλήλως, (κάτι μου λέει ότι υπάρχει κρυφή συμφωνία για όλα αυτά) αλλά μέχρι εκεί. Μιας και τα πάντα είναι ενέργεια και συχνότητες, ο blogger δεν είναι δημοσιογράφος, αλλά μέσα από το διαδίκτυο μπορεί και λειτουργεί ως δημοσιογράφος επιλέγει τον τρόπο και ποια πληροφορία θα δημοσιεύσει… κάπως έτσι διαμορφώνεται το πεδίο πληροφόρησης. Η φράση «ψευδείς ειδήσεις» δεν ανήκει στις νέες λεξιπλασίες… υπάρχει από αρχαιοτάτων χρόνων, και τοποθετείται στο πεδίο της προπαγάνδας. Συνήθως ως προπαγανδιστικό στρατήγημα χρησιμοποιείται για μερικές ώρες, η ημέρες μιας και το ψεύδος δεν μπορεί να κρατήσει σε μάκρος χρόνου, το ψεύδος και η λήθη ουδέποτε επιβεβαιώνουν τον εαυτό τους.Οπωσδήποτε με το σημερινό διεθνές περιβάλλον, ποιο πιθανό είναι ένα εσωτερικό μέτωπο με τους λαθραίους «νεότερους βασιβουζούκους», παρά ένας διακρατικός πόλεμος μεταξύ Ελλάδος – Τουρκίας… που τόσο ποθούν οι τσιπαρισμένοι – υπνωτισμένοι και προγραμματισμένοι εγκεφαλικά, οπαδοί των αυτόκλητων ερμηνευτών, και επώνυμων μαρτύρων κ.λ.π.

* Οι  Γερμανοί έχουν τον Ο.Τ.Ε. ελέγχοντας και το τμήμα της στρατιωτικής πληροφόρησης, εάν και εφόσον πιστέψουν ότι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα στρατιωτικής εμπλοκής μεταξύ Ελλάδος – Τουρκίας, πριν συμβεί κάτι τέτοιο, πρώτα θα μας βγάλουν από το €, σε ένα έκτακτο και σύντομο eurogrup, με αποτέλεσμα η κυβέρνηση να κηρύξει άμεσα εκλογές.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αλλο που δεν θελουν οι γερμανοι να μας βγαλουν απτο ευρω, και οι αμερικανοι το θελουν. Αρα λες να στησουν ενα επισοδειο με τους τουρκους για να εχουν το αλλοθι;