ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 11 Μαρτίου 2018

ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥΡΚΙΣΜΟΣ

Γράφει ο ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ:

Ας γράψουμε για άλλη μια φορά την γνώμη μας...έτσι εθιμοτυπικά.Ίσως οι διάφοροι αρθρογράφοι και αναλυτές γεωστρατηγικών θεμάτων, αλλά και οι άνθρωποι του πνεύματος....πριν ασχοληθούν με κάποιο θέμα, θα ήταν καλύτερα για να έχουν μια ολική εικόνα της αναφοράς τους, να έχουν μελετήσει επιστήμες και τέχνες όπως....φιλοσοφία-μαθηματικά-αστρονομία-αστροφυσική-φυσική-χημεία-τοπολογία-γεωμετρία-αρχιτεκτονική χώρου-γεωπολιτική (χώρου)-στρατηγική-τέχνη του πολέμου-θρησκειολογία-παραδόσεις των πολιτισμών-μυθολογία.....αλλά πάνω από όλα ΙΣΤΟΡΙΑ.

Ο γράφων δεν είναι φιλόσοφος, αλλά ποτέ δεν σταμάτησα να μελετώ και να ερευνώ προς κηπευτική ψυχής και καλλωπισμό εαυτού.Οπότε μπορώ να καταλάβω ότι οι Τούρκοι δεν θα επιτεθούν σε εμάς η έστω στους αδελφούς Κύπριους με την ανοχή των Η.Π.Α και των Ισραηλινών των Η.Π.Α...οι Τούρκοι θα μας επιτεθούν με την ανοχή και βοήθεια της Γερμανίας (4ο ΡΑΙΧ) και του κράτους του Ισραήλ....και η ΛΥΣΗ ΘΑ ΔΩΘΕΙ ΜΈΣΩ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ Η.Π.Α.
Τα γεγονότα του 1999 στα Ίμια το αποδεικνύουν....ο τότε επίσημος "αντιπρόσωπος" η έστω "απόστολος" της BND στην Ελλάδα εκείνη την περίοδο ευχαρίστησε της Η.Π.Α για την αποκλιμάκωση της κρίσης :

Ο Κοσμάς ο Αιτωλός με τον όρο "Τούρκος" δεν προσδιόριζε την ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ....αλλά το ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ!!! Για παράδειγμα οι Αλβανοί κατά 80% είναι μουσουλμάνοι σουνίτες στο θρήσκευμα.....ομοίως και οι πακιστανοί-Αφγανοί - ακόμα και από το Μπαγκλαντές.

Κατά Κοσμά Αιτωλό λοιπόν (τότε δεν υπήρχε cia) οι τούρκοι ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....απλά οι κάτοικοι της χώρας των Ελλήνων δεν το καταλαβαίνουν, διότι είναι αποβλακωμένοι. Δύο είναι οι ηγέτιδες δυνάμεις στο Σουνιτικό Ισλάμ...στο θρησκευτικό σκέλος η Σ.Αραβία  και η Τουρκία (πίσω απο την Τουρκία είναι η Σαουδαραβία και πίσω απο αυτήν το ιερατείο της Ταηφουν που εδρεύει πάνω στο όρος ταήφ έξω από την Μεκκα.)*. Γεωγραφικά πλησίον της Ρωσίας είναι η Τουρκία και όχι η Σ.Αραβία.
Οι Ρώσοι ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ να επέμβουν στην Τουρκία, διότι τα επεκτατικά σχέδια των Τούρκων μετά απο την Ανατολική Μεσόγειο ....μέσω Η.Π.Α και Αρζεμπαιτζάν, βλέπουν τα Ανατολικά Βαλκάνια ....δηλαδή τον Ρώσικο Καύκασο, τις χώρες όπως Καζακστάν-Τουρκμενιστάν-Ουζμπεκιστάν- Κιργιστάν-Τατζικιστάν κ.λ.π (τα σύνορα της καρδιάς τους που λέει ο Ταγίπ)....μέχρι την Τάκλα Μακάν που κάποτε αποτελούσε την αυτοκρατορία των Μογγόλων του Τουράν (σκότος).

Κατά την Ρώσικη τακτική είναι μάλλον καλύτερο το προλαμβάνειν παρά το θεραπεύειν....όταν η επιστήμη της Ιατρικής συναντά την τέχνη της Γεωπολιτικής. ΚΑΙ Η ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΗ ΛΕΓΕΤΑΙ: ΠΑΝΤΟΥΡΚΙΣΜΟΣ – ΚΡΙΜΑΙΑ – ΤΑΤΑΡΟΙ – BOZKOURT.
 http://www.bozkurtlarfm.com/wp-content/uploads/bozkurt_Resimi1.jpg

* Ταηφούν στην γλώσσα των Βαβυλωνίων σημαίνει αυτοί που μας παρακολουθούν από ψηλά...πάμε πίσω σε μία παλαιότερη εποχή πίσω στην εποχή που ονόμαζαν την Σελήνη Ταηφούν.Μέσω των Τυφωνείων ελέγχουν όλον τον Δυτικό κόσμο....Το βουνό είναι κούφιο με ατέλειωτες εγκαταστάσεις και εκεί έχει την έδρα της η κυβέρνηση και όχι στο Ριάντ.
https://www.youtube.com/watch?v=-PgSRoRdSTs





Δεν υπάρχουν σχόλια: