ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018

Παραιτήθηκε ο υπουργός Αμυνας των ΗΠΑ Τζιμ Μάτις Πηγή: Παραιτήθηκε ο υπουργός Αμυνας των ΗΠΑ Τζιμ Μάτις

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Θυμάστε τι λέγαμε εδώ αλλά και εδώ;;; .." Όσο για τον Μάττις...είναι ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ και ..." Ποιος ασχολείται με το τι λέει ο τελειωμένος ο Μάττις;. Υπόθεση εβδομάδων είναι μέχρι να τον πετάξει ο Τράμπ σαν την τρίχα από το ζυμάρι.Τώρα σε πόσες εβδομάδες δεν ξέρω ακριβώς, αυτό που ξέρω είναι ότι είναι τελειωμένος." .!!
ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ ΠΕΣΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ.!!
 


Ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Τζιμ Μάτις θα αποχωρήσει από το αξίωμά του «στα τέλη του Φεβρουαρίου», γνωστοποίησε -- μέσω Twitter -- ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, μία ημέρα αφού ανακοίνωσε ότι αποσύρει τα αμερικανικά στρατεύματα που ήταν ανεπτυγμένα στη Συρία.
Ο νέος υπουργός Άμυνας «θα ονομαστεί σύντομα», πρόσθεσε ο Τραμπ, κάνοντας λόγο για «τρομερή πρόοδο» τη διετία κατά την οποία ο στρατηγός εν αποστρατεία ήταν επικεφαλής του αμερικανικού Πενταγώνου, ειδικά σε ό,τι αφορά την αγορά νέου εξοπλισμού, και «ευχαριστώντας τον για την υπηρεσία του».

Πάντως ο υπουργός Μάτις, στρατηγός του Σώματος Πεζοναυτών ε.α., διευκρίνισε ότι παραιτείται.
Στην επιστολή της παραίτησής του ο Μάτις επισήμανε πως αποχωρεί ώστε ο Τραμπ να μπορέσει να διορίσει κάποιον οι απόψεις του οποίου είναι εγγύτερες προς τις δικές του.
Ο Μάτις προστίθεται στον μακρύ κατάλογο των κορυφαίων στελεχών της κυβέρνησης του Ρεπουμπλικάνου προέδρου που είτε παραιτήθηκαν, είτε καθαιρέθηκαν, όπως ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Ρεξ Τίλερσον, που ο Τραμπ απέπεμψε -- μέσω Twitter -- τον Μάρτιο.
Κατά το Brookings Institution, οι αντικαταστάσεις, οι καθαιρέσεις και οι παραιτήσεις επί προεδρίας Τραμπ είναι περισσότερες από ό,τι επί των ημερών των τελευταίων πέντε αμερικανών προέδρων.
Η σεναριολογία για το μέλλον του Μάτις εντάθηκε τον Οκτώβριο, όταν ο Τραμπ είχε κρίνει κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο CBS πως ο υπουργός Άμυνας είναι «περίπου Δημοκρατικός» αφήνοντας να εννοηθεί πως πιθανόν θα αποχωρούσε από την κυβέρνησή του.

6 σχόλια:

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

Υπερ-σωστος φιλε! Τα εμαθα πριν απο μια ωρα, λειπω ωρες απο το σπιτι. Θα το αναρτησω αποψε αργα απο εσενα.

Τί ειπαμε?..
ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ!!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ Κώστα που να δεις εγώ πόσες ώρες λείπω από το σπίτι....χα χα χα δεν μου φτάνουν οι 24 ώρες που έχει η ημέρα.

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

Διατύπωσα κάποιες σκέψεις boy. Ρίξε μια ματιά:
https://diodotos-k-t.blogspot.com/2018/12/blog-post_31.html

Αν και τα άρθρα των Moon of Alabama και Τιερί Μεϋσάν σκίζουν!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε Κώστα...όχι μόνο έριξα μια ματιά...αλλά και σου σχολίασα. Πολλές φορές ακόμα και μια μικρή φράση, η λέξη κάνει ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά σε ένα κείμενο.
Στο κείμενο που ανέβασες γράφει ..." Είναι φανερό πλέον πως υπάρχει μία άτυπη συμμαχία Τραμπ-Πούτιν να πατηθεί κάτω αλύπητα, με όσο το δυνατόν προσεκτικές και έξυπνες κινήσεις, το σιωνιστικό θηρίο."

Δεν χρειάζεται να είναι κανείς Εβραίος για να ανήκει στην Σιών. Ούτε ο Τράμπ είναι Εβραίος ούτε και ο Πουτίγκας, και όμως ανήκουν και οι δύο στην ίδια φράξια της Σιών.Βρίσκονται στην ίδια πλευρά του λόφου.
Ο Ντα Βίντσι ήταν ο 12ος Μάγιστρος του Κοινόβιου της Σιών… βεβαίως και ο Ντα Βίντσι δεν ήταν ιουδαίος στο θρήσκευμα και στην καταγωγή.

Είναι ζήτημα εάν στα 1.000 χρόνια ύπαρξης του Κοινοβίου της Σιών υπήρξαν έστω 3ης Μάγιστροι είτε Ιουδαίοι στο θρήσκευμα, είτε Ισραηλίτες στην καταγωγή. Οι περισσότεροι ήταν Φράγκοι… Τεύτονες… Σάξονες…. Λατίνοι κ.λ.π. έχοντες όλοι τους πρόσβαση σε κείμενα ελληνικής γραμματείας που για εμάς θεωρούνται κατεστραμμένα! Όλα τα ιερατεία έχουν πρόσβαση σε κείμενα που δεν είναι για τους πολλούς. Το μεγαλύτερο όμως μέρος όσων πέρασαν από το Κοινόβιο της Σιών ΔΕΝ ήταν ούτε Ιουδαίοι στο θρήσκευμα, ούτε Ισραηλίτες στην καταγωγή!

Προσωπικά ο γράφων ήθελε και θέλω πάντα ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΕΝΤΡΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΣΙΩΝ.
Θέλω να μην υπάρχει μετά την σύγκρουση κανένας δυνατός απο τους δύο...διότι είτε ο ένας πόλος εξουσίας, είτε ο άλλος...αν βγει νικητής και δυνατός από την σύγκρουση....ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ.

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

Είχα έξοδο boy.
Τώρα μόλις βρήκα χρόνο να απαντήσω στο τελευταίο σχόλιό σου στον Διόδοτο.
https://diodotos-k-t.blogspot.com/2018/12/blog-post_31.html

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Πολύ καλά έκανες φίλε Κώστα και είχες έξοδο...εμείς εδώ ανταλλάσσαμε στιχάκια με τον Αγαπητό μου ΑΡΡΙΩΝ.

https://tinyurl.com/y79d739h