ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018

ΣΚΗΝΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΣΕΧΩΣ

Γράφει ο ΑΡΡΙΩΝ :

Μεταπολιτευτική κόπρος, δίκην εκείνης
της του μυθικού Αυγείου, λέγεται αυτή.
Δια χειρός Κωνσταντίνου του Μικρού,
του τρισκαταράτου, κιναιδάρχου, Κυπροθύτου
συνταγματικώς εγκαινιασθείσα κατ’αρχάς
και της αναδόχου κόρης αυτού κομμουνοαριστεράς.
Αναρχία, σήψις, ανομία, έγκλημα και προδοσία,
και ακολασία πλήρης έκτοτε βασιλεύει εν Ελλάδι παντού
παιδεία, στρατός, αστυνομία, διάλυσις, του χαμού!


Κοίτα, νεολαίε μου, και φρίξον παρατηρών
τον καθρέφτη του μέλλοντος κόσμου σου που θα ζήσης:
ανεργία, εθνική λεηλασία, επαγγελματική εξορία.
Τι σημαίνει τώρα αυτό;
Σημαίνει ότι εάν, πολιτικώς και εθνικώς, δεν καταξιωθής,
καμιά ζωή δεν έχεις και ελπίδα
εξόριστος ως και ως απών στην ίδια σου την πατρίδα.

Μίσθαρνοι ξένοι πράκτορες μισέλληνες, ή απλά μη Έλληνες,
οι υμέτεροι ελληνόφωνοι πολιτικοί.
Μα πως ετόλμησαν;
Με τι αριστερά ποτά της μάγισσας Κίρκης
μας αποπλάνησαν ελληνοκτονικά;
Πρώτης κατηγορίας πολίτες οι αθρόως
αλλόφυλοι και αλλόθρησκοι λαθροεισβολείς
και τελευταίας εμείς οι πατριώτες γηγενείς!
Οι πρώτοι, δωρεάν και αφορολόγητα, μισθούς και κατοικίες
και οι δεύτεροι φόρους μόνο, ένφια και αγγαρείες;
Και οι μεν επιδόματα δια το μείναι και πολλαπλασιασθήναι,
οι δε βανδαλισμοί, ανεργία, αγαμία, μετανάστευσις
για το γενοκτονηθήναι;
Ποιος νοιάζεται, εάν εσύ δεν νοιαστής;

Γίναμε αίφνης ξένοι στον τόπο μας και υπό διωγμόν χωρίς αιτία,
σφαγμένοι μένει ευρεθήναι ένα πρωί με την λαθροληστοκρατία.
Δημοκρατία λέγετ’αυτό ή ξενόδουλος δημ-ι-οκρατία;

Μισούν όπως λένε τον ελληνοπατριωτισμόν δήθεν ως εθνικισμόν
αλλά αγαπούν του κάθε γείτονος εχθρού του έθνους αλυτρωτισμόν.

Έλληνα, σκέψου, έφθασε ο κόμπος πλέον εις το χτένι
απ’την αδιαφορία και μοιρολατρία την δική σου
και τους ξενόδουλους πολιτικούς σου εκπροσώπους προδομένη
η πατρίς, πολιτικώς και δημογραφικώς, φθίνει, σβήνει, πεθαίνει…
Τάχα ανελογίσθης που και πως θα ζήσουν, - εάν θα ζήσουν- τα παιδιά σου
Κι αν θα σε καταριώνται όσο ζουν για τα πολιτικά εγκλήματά σου;

Πρόσεχε λοιπόν στο εξής τι θα ψηφίσης
γιατί απ’την ψήφο σου, εθνική ή μη, που θα δώσης
κρίνεται ου μόνον της πατρίδος σου το μέλλον
αλλά και το τι ψυχή θα παραδώσης.
Πρόσχε μήπως όπου πας, αιώνια θα σε κυνηγούν
της αγίας Ελλάδος και των ουρανών οι φοβερές κατάρες
για το επειδή στον κόσμο ετούτο εψήφιζες
όλο άρες μάρες κουκουνάρες,

ευρωκομμουναριστερές, νεοταξικές
άρες μάρες κουκουνάρες!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η καταστροφή της ελληνικής βιομηχανίας έγινε με τα τοκογλυφικά επιτόκια της εποχής του « τρισκαταράτου, κιναιδάρχου» με υπουργό τον έβερτ, (ο πατέρας του οποίου μετά τον πόλεμο ελληνοποίησε κατά χιλιάδες ομοεθνείς του). Για όσους δεν γνωρίζουν λεπτομέρειες το άρθρο είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικό:
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ – ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΛΑΠΗΣΑΝ – ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΤΗΚΑΝ – ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΕΥΡΕΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ – Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΠΥΡΑΥΛΟΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ!http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/12/blog-post_44.html#ixzz5YVs8YPba
Στην συνέχεια ο τουρκαλβανός παπούλιας έκανε άρση του εμπόλεμου με την αλβανία επί του μιμή-παπανδρέου, αφήνοντας έρμαιους στην τύχη τους τους Βορειοηπειρώτες.
Το τελικό ξεπούλημα έγινε από ψευτό- παπανδρέου με λεφτά υπάρχουν και πρώτη φορά φασιστερά…
Α.Α.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητή Α.Α πολύ σωστά όλα αυτά που μας λέτε, και συμφωνώ.Μόνο να συμπληρώσω....ποιος θυμάται την ΠΥΡΚΑΛ που ήταν ιδιωτική από ιδρύσεως της το 1874 μέχρι την κρατικοποίηση της επί σοσιαλιστών το 1982; Όπως και την Ολυμπιακή η την Λάρκο;;
https://tinyurl.com/y7y297bm
https://tinyurl.com/y7mk5fly

ΔΕΝ ήταν κρατικές εταιρείες, ιδιώτες έκαναν αυτές τις επενδύσεις.
Η δεκαετία του 1980 ήταν μια δεκαετία στην οποία το κράτος αγόραζε ή κρατικοποιούσε, με το καλό ή αναγκαστικά, οποιαδήποτε εταιρεία ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ, είτε παρήγαγε FN (ΠΥΡΚΑΛ) είτε ...ζάχαρη (ΕΒΖ).
Νομίζουμε ότι όλες αυτές οι εταιρείες ήταν κρατικές, ενώ ήταν ιδιωτικές επί δεκαετίες και ανθούσαν. Οι ιδιώτες λοιπόν ΕΚΑΝΑΝ τέτοιες επενδύσεις στην Ελλάδα επί δεκαετίες.
Κάποια στιγμή οι ελλαδίτες θεώρησαν ότι αυτό ήταν λάθος και έπρεπε να κάνει τα πάντα το κράτος, από πυρομαχικά μέχρι τσιμέντο και ζάχαρη. Αυτή είναι μια άλλη κουβέντα με γνωστή κατάληξη.Το κράτος αυτό δήμευσε ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

Από την εκκλησία το μεγαλύτερο (ίσως και το καλύτερο) νοσοκομείο των Βαλκανίων, χτισμένο με λεφτά των πιστών σε έκταση της εκκλησίας και με μία πτέρυγα πληρωμένη από εφοπλιστή υπό τον όρο να νοσηλεύονται δωρεάν οι Έλληνες ναυτικοί. Το 1983, στα 100 χρόνια του, κρατικοποιήθηκε (χωρίς να είναι προβληματικό). Αποτέλεσμα σήμερα, δεν έχει γάζες, ΑΛΛΑ δεν απολύθηκαν οι κηπουροί που διορίστηκαν (το νοσοκομείο δεν έχει κήπο)...για τον "ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ" μιλάω.

Παρόμοια ιστορία κι ο Άγιος Σάββας (όλοι οι ''Άγιοι'' εν ολίγοις)...και το νοσοκομείο ''Έλενα (Βενιζέλου)''.ΟΛΑ κρατικοποιήθηκαν την δεκαετία του 1980.
Τα αποτελέσματα γνωστά.Από ζάχαρη, μέχρι πυρομαχικά, μέχρι συνταξιοδοτικά ταμεία, μέχρι αεροπορικές εταιρείες, μέχρι τσιμέντα, μέχρι νικέλιο, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΒΑΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ,απο αυτο το ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Επίσης αγαπητή Α.Α έχω ένα κακό ελάττωμα....θυμάμαι η γνωρίζω πράγματα τα οποία η όρθια στρουθοκάμηλος που κατοικεί στην χώρα των Ελλήνων, ΔΕΝ θέλει να θυμάται...η όντως δεν θυμάται διότι έχει μνήμη χρυσόψαρου.!!
Ποιος θυμάται ότι ο πρώην Υπ. Ναυτιλίας Α. Γεωργιάδης πώλησε την μαρίνα Μυτιλήνης σε ΤΟΥΡΚΟ επιχειρηματία... και ότι έχει πωληθεί ακόμα η μαρίνα στο Φλοίσβο... και αρκετά αργότερα επί κυβερνήσεως Α. Σαμαρά ξεπουλήθηκε και ο Αστέρας Βουλιαγμένης σε ΤΟΥΡΚΙΚΟ όμιλο;;

Και θα έρθουν όλα αυτά τα πολιτικά ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ σήμερα να μου μιλήσουν εμένα περί ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ;;; Ουστ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ....ΜΑΥΡΟΙ-ΜΠΛΕ-ΚΟΚΚΙΝΟΙ-ΠΡΑΖΙΝΟΙ-ΡΟΖ-ΛΑΜΕ-ΦΩΣΦΟΡΙΖΕ.!!

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς είναι τόσο μεγάλη η λίστα με τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει οι κυβερνήσεις τα τελευταία 40 χρόνια που αν τα ανέφερα θα ήταν σχόλιο -σεντόνι!
Ποιός δεν θυμάται ότι η σοσιαλμανία του "η Κύπρος κείται μακράν" δήμευσε την περιουσία του Ανδρεάδη,γιατί δεν τον στήριζε πολιτικά; Παρόλο που δικαιώθηκε ο Ανδρεάδης από τα ευρωπαϊκά δικαστήρια, δεν του επεστράφη τίποτα!
Επί "επάρατης" 7ετίας κτίστηκαν σε οικόπεδο 60 στρεμμάτων συγκροτήματα για νοσοκομειακή περίθαλψη και αποκατάσταση αναπήρων με γήπεδα και πισίνες (4 εσωτερικές και εξωτερικές)! Σήμερα υπολειτουργεί, με 3 κτίρια μόνον, που το 1 μόνο λειτουργεί ως νοσοκομείο και από τις 4 πισίνες δεν λειτουργεί καμία!!!
Όσο για τον Αστέρα, αν ήταν μόνον ένα ξενοδοχείο θα λέγαμε μικρό το κακό, όμως το χειρότερο είναι ότι είναι πολλής μεγάλης έκτασης και η θέση του είναι πλεονεκτική, απέναντι από Αίγινα και Σαλαμίνα και ελέγχει όλο τον Σαρωνικό, μέχρι απέναντι τον Πόρο και τα Μέθανα! Το χείριστο δε, είναι ότι υπήρχε ναός του Απόλλωνα, ο οποίος δεν θα μπορεί να είναι επισκέψιμος και την τύχη του θα την αποφασίσει ο τούρκος!!!!!!!!!!!
Α.Α.