ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

Η ΝΕΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΑΘΗΝΑΙΩΝ (ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ) ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΙΝΟ-ΑΤΛΑΝΤΕΣ (ΚΙΤΡΙΝΗ ΦΥΛΗ).



Γράφει ο Μαύρος Αετός :

Υπάρχουν μεγάλα συμφέροντα που συγκρούονται μεταξύ τους... σε νέο ατλαντικό επίπεδο τοπικής σύγκρουσης, μεταξύ Η.Π.Α. και Ευρώπης, συγκρούονται τα συμφέροντα των νικητών του Αγγλικού Στέμματος, με τους ηττημένους Γερμανούς δύο παγκόσμιων πολέμων. Εκεί θα χάσουν και πάλι οι Γερμανοί λόγο Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, όπου ελέγχονται πολλά πράγματα.
Δεν  είναι τυχαία τα μόλις πρόσφατα γεγονότα, της Ιταλίας, της Γαλλίας, και το ατύχημα της Καγκελάριου Γερμανίας στην Αργεντινή, η Μέρκελ πρέπει να φύγει τώρα, όχι αύριο... το δεύτερο μεγάλο επίπεδο παγκόσμιας σύγκρουσης άγεται στον παλαιό ατλαντικό πόλεμο μεταξύ Αθηναίων (λευκής φυλής) και Σίνων - Ατλάντων (κίτρινης φυλής), και αποτελεί ένα νέο δεδομένο στην εποχή μας, που όμως πατάει επάνω στην αρχαία τραγωδία.

Για πρώτη φορά μετά από 300 χρόνια Αγγλοσαξονικής πλανητικής πολιτικής κυριαρχίας, οι διεθνείς εβραιοχαζάροι  τραπεζίτες λειτουργούν ως Δούρειος Ίππος για τα πλανητικά συμφέροντα της Κίνας... αυτή η σύγκρουση είναι τεραστίων διαστάσεων σε όλα τα επίπεδα. Μόνο το σύμφωνο του Ο.Η.Ε. για την παράνομη μετανάστευση που θέλουν "κάποιοι" να υπογραφεί...φτάνει! Αλήθεια;... Αφού η Κίνα είναι πλούσια χώρα, γιατί οι παράνομοι μετανάστες δεν πάνε Κίνα και έρχονται Ελλάδα; Γιατί δεν πάνε Σ. Αραβία;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δεν σταματαει αυτη η δουλεια εδω κατω πρεπει να γινει low level format στον πλανητη και σε καποια αλλα πργματα που συντηρουν την αρρωστεια και την μαλακια οσων εμπλεκονται στο θεμα

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ 4 Δεκεμβρίου 2018 - 7:52 μ.μ.

Στο τέλος θα γίνει το HIGH level format στον πλανήτη και θα ησυχάσουν όλοι...μια και καλή.!! Όταν θα έρθει ο καυτός άνεμος και θα τα σαρώσει όλα....το κοντέρ μετά θα χτυπήσει ΜΗΔΕΝ....ούτε χωροχρόνος ούτε τίποτε.Όταν θα ανοίξει η Πύλη του Ήλιου....θα πάνε όλοι στον πυρήνα του μέχρι να πουν αστραπή. Το low level format στον πλανήτη έχει ξαναγίνει κατά το παρελθών και η ανθρωπότητα μυαλό δεν έβαλε.