ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018

«Βόμβα» στρατηγού Φράγκου για Σόρος: Χρηματίζει βουλευτές για να ψηφίσουν «Ναι» στις Πρέσπες

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Ένας ανάξιος να φέρει τη στολή, απευθύνεται σε έναν ανάξιο να φέρει το όνομα.Όταν ήταν εν ενεργεία στεκόταν σούζα μπροστά στον ηλίθιο τον Τζέφρυ και δεν έβγαζε άχνα. Τότε σε ήθελα να κάνεις τον μάγκα και να τους μπουζουριάσεις, όχι τώρα που το πας να πολιτευτείς για να αρμέξεις με την σειρά σου και εσύ την αγελάδα. Μυρίστηκες ψοφίμι. Δεν σου φτάνουν τα μπικικίνια που παίρνει η ΜΚΟ της κόρης σου από τον Σόρρος;; Λίγα της δίνει και θύμωσες;; Άντε τράβα παραπέρα, που θες να μας εγκωμιάσεις και τον τότε ΥΠΕΞ/πράκτορα της CIA, του ινδάλματος σου του Παπαντρέα.Όταν η κόρη σου έκανε εκπομπές στην ΕΡΤ με επιδότηση από τον Σόρρος τότε ήταν καλά εε;;
Έχει και κολλητό δίπλα του τον Καλόγερο, που έχει τυπογραφείο στα Σκόπια και που μαζί με τα παιδικά βιβλία τυπώνει και βιβλία των Σκοπιανών. Θέλει και να βάλει υποψηφιότητα για Δήμαρχος στην Θεσσαλονίκη....Ουστ κοπρίτες. Το ότι πολλοί χρηματίζονται από το κέντρο εξουσίας στο οποίο ανήκει ο Σόρρος, είναι γνωστό. Αναρωτιέμαι όμως, πόσοι χρηματίζονται από το άλλο κέντρο εξουσίας που πουλάει πατριωτισμό και εθνικισμό;
Με αφορμή την κριτική που ασκεί στον Παντελή Καψή για ένα άρθρο του αναφορικά με το Μακεδονικό, ο Στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος ρίχνει βόμβα μεγατόνων για τις πρακτικές Σόρος στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα ο... κ. Φράγκος, προτρέπει τον δημοσιογράφο «να κάνει έρευνα και να κατακεραυνώσει τους βουλευτές που χρηματίζονται από τον Σόρος προκείμενου να ψηφίσουν στη Βουλή το Προσύμφωνο των Πρεσπών».

«Στο άρθρο του Παντελή Καψή (H Μεταφυσική του Μακεδονικού στο raeder.gr) υιού του αείμνηστου Γιάννη Καψή ΥΠΕΞ επι σειρά ετών του Ανδρέα Παπανδρέου και συμβούλου στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων αυτός βυσσοδομεί..

Τον προκαλώ να μελετήσει τον Πρόεδρο της Βουλγαρίας και την πρώην βουλευτή και Εισαγγελέα κυρία Χρυσούλας Γιαταγάνα για αργυρώνητους βουλευτές!!
Το θεωρώ αδιανόητο γνωστοί επώνυμοι και υψηλά αμειβόμενοι δημοσιογράφοι να έχουν μπει σε παρόμοιο πειρασμό επι αμοιβή απο γνωστούς εχθρούς της πατρίδος τύπου Σόρος..

Εκτιμώ ότι ο κύριος Παντελης Καψης να ακούσει τις θέσεις του Ανδρέα Παπανδρέου, για τον κίνδυνο εκχώρηση του ονόματος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στους Σκοπιανούς των Ζαεφ,Δημητρώφ και Γκρουεφσκι τέκνα απογόνων των πρωταγωνιστών του άδικου αιματοβαμμένου Εμφυλίου, που και αυτοί εκχωρούσαν Θράκη και Μακεδονία με συμφωνία στο Λαιμό των Πρεσπών το 1948(ΚΚΕ) σε Σλάβους..

Δεν άκουσε τη δήλωση του νυν ηγέτη του ΚΚΕ κυρίου Κουτσούμπα που κατηγορηματικά δηλώνει ΟΧΙ στην συμφωνία των Πρεσπών αναγνωρίζοντας το μέγα λάθος της τότε ηγεσίας του κόμματος του…

Μετά από αυτό τον προτρέπω να κάνει έρευνα που το λένε «ρεπορτάζ» στη γλώσσα τους οι δημοσιογράφοι και να κατακεραυνώσει τους βουλευτές που χρηματίζονται απο τον Σόρος προκείμενου να ψηφίσουν στη Βουλή το Προσύμφωνο των Πρεσπών, για να δύναται να ανάβει κερί στο μνήμα του Ελληνοψυχου πατέρα του Γιάννη Καψή». 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εχουμε πειξει στις κουραδες

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ 30 Δεκεμβρίου 2018 - 1:32 μ.μ.

Η πλάκα είναι ότι βγαίνουν και μιλάνε αυτοί που δεν έχουν το δικαίωμα να μιλάνε.!!Έχουν χάσει το δικαίωμα να μιλάνε και καλά θα κάνουν να καταλάβουν ότι ο σανός μας τελείωσε.!! Οι σανοφάγοι έχουν αρχίσει και ξυπνάνε σιγά σιγά στην χώρα των Ελλήνων...και αυτό γιατί άρχισαν να νοιώθουν το λεπίδι στο λαιμό τους.!!

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


Όντως ο Τσίπερ ήτο το τελευταίο χαρτί (σκ..ό) του ωργανωμένου διεθνιστικού κακού. Το Κούλι εστί απλώς το υστερόγραφο (απόσ...ο) αυτού. Η τελεία εθνική απογύμνωσις της αριστεροδεξιοκομμουνιστικής κατάντιας.
Μόλις του νυν ο κόσμος αρχίζει σωτηρίως συνειδητοποιείν ότι η ψευδοδημοκρατική διεθνιστική αριστερά και η ομογάλακτος κοσμοπολίτικη φιλελέ δεξιά είνε εν και το αυτό, είναι η διχαστική διακομματική συμπαιγνία της 200 ετών συμπληρούσης ελληνικής ευρωτουρκογερμανοδουλίας ως συνέχειας της των 400 ετών οθωμανοδουλίας.

Ειρήκαμεν ότι η αναλογία είνε: Είς λαμπαδόφωτος, εκατό λαμπαδοφόροι (επιδεκτικοί μεταλαμπαδεύσεως), χίλιοι αλαμπάδοτοι...

Μείνατε ουν κορυφαίοι και στερροί επί των πατρίων επάλξεων.
Ο καιρός του θερισμού εγγύς.