ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020

2 Χ lockdowns + 1 πτωχευτικός = ?

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

2 Χ lockdowns + 1 πτωχευτικός = ?

Ας δώσουμε ένα παράδειγμα: Ας υποθέσουμε ότι έχουμε ένα μαγαζί εστίασης που το κλείνουν. Πόσοι έχουν πρόβλημα από το κλείσιμο.;; 

1 Η ίδια η επιχείρηση.

2. Οι υπαλληλοι αυτής. 

3. Οι οικογένειες των υπαλλήλων αυτής .

4. Οι κάθε επιχείρηση που έχουν πελάτες τους παραπάνω. 

5. Οι προμηθευτές της επιχείρησης που εν προκειμένω μπορεί να είναι προμηθευτές τροφίμων, προμηθευτές χαρτικών και είδη καθαρισμού, λογιστές, δικηγόροι. Για όλους αυτούς ισχύουν τα ίδια από το 1 και το 5. Καταλαβαίνετε που μπορεί να φτάσει το ντόμινο σε άγνωστο αριθμό. Τέλος αυτός ο άγνωστος αριθμός πλήττει το δημόσιο κι τα ασφαλιστικά ταμεία ... Αυτό το παράδειγμα είναι από μια επιχείρηση που μπορεί να είναι χιλιάδες όμοιες σε μια χώρα. Καληνύχτα σας

Υ.Γ Κανονικά θα έπρεπε  με το νέο lockdown να ζητήσουμε απο Τραμπ  και Μπάιντεν να μας πληρώσουν τα έξοδα μέχρι το καλοκαίρι. Εννοώ  σ΄εμάς του ιδιωτικού τομέα, γιατί στους άλλους του δημοσίου τα έχουμε πληρώσει εμείς !

5 σχόλια:

ΜΙΧΑΛΗΣ είπε...

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΣΚΥΛΟΣ ΓΙΑ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ, ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΣ - 24ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ.

ΤΙΜΕΣ ΛΟΓΙΚΕΣ. ΤΗΛ - 13033, ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Εννοώ σ΄εμάς του ιδιωτικού τομέα, γιατί στους άλλους του δημοσίου τα έχουμε πληρώσει εμείς !

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ Δ.Υ.

ΥΓ. ΜΙΧΑΛΗ ΩΡΑΙΟ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ .


χρηστος

ΜΙΧΑΛΗΣ είπε...

Να σημειώσουμε επίσης ότι τα περιοριστικά μέτρα ΔΕΝ ισχύουν :

Α) Για τους Ρομά

Β) Για τους αλλοδαπούς

Γ) Για τους αριστερούς/αναρχοκομμουνιστές δημοκράτες

Οι παραπάνω κατηγορίες μπορούν να κυκλοφορούν και να συναθροίζονται όποτε και όπου επιθυμούν χωρίς μάσκες και τήρηση αποστάσεων.

Και αυτό διότι η Ελλάς είναι χώρα ανεκτική και δημοκρατική, ενώ τα περιοριστικά μέτρα αφορούν τους ρατσιστές και προνομιούχους Έλληνες το γένος, οι οποίοι καταπιέζουν τις παραπάνω κατηγορίες Α, Β και Γ.

Επίσης διευκρινίζεται ότι, εκτός από τα φαρμακεία και τα σούπερ μάρκετ, παραμένουν ανοικτά ΚΑΙ τα σύνορα της χώρας για την απρόσκοπτη είσοδο των μωαμεθανών πολιτιστικών μπολιαστών μας.

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΦΙΛΕ ΜΙΧΑΛΗ...ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ.

ΑΡΡΙΩΝ. είπε...


Μια κουβέντα, μεγάλη κουβέντα, είπε ο νομπελίστας ποιητής Γ. Σεφέρης (Νύχτες στην Ακρόπολι) διπλωμάτης ών και διατελέσας πρεσβευτής εν Κύπρω την εποχή της προδοσίας της συνθήκης της Ζυρίχης 1960 (σφηκοφωλιά δοσιλόγων Καραμανλή-Αβέρωφ-Μητσοτάκη του ιδρυτού της δρακουλοδυναστείας και συγγενούς και συνεχιστού του γερμανοδοσιλογικού Βενιζελισμού.) Πιθανώς εβραιόρριζος κι αυτός όπως όλοι σχεδόν, διαχρονικά, οι νεοέλληνες πολιτικοί, γυναικάδελφος του διατελέσαντος προέδρου ελλ. δημοκρατίας Κ.Τσάτσου, αλλά είχε πατριωτική ελληνική συνείδησι.
Είπε: ¨Κατέστρεψαν κι εφυλάκισαν τον εκτός Ελλάδος ανθούντα μέχρι τότε Ελληνισμό σε μια υποτελή, διεφθαρμένη και γι αυτό μισελληνική Ελλάδα που τρώει τα παιδιά της, και τα κλειδιά της φυλακής της τα πέταξαν στο Αιγαίο.¨ (Τρεις Ελλάδες κατέστρεψε η μικρασιατική προδοσία του 1922, Πόντος, Ιωνία, Κων/πολις, βάλε και τον ελληνισμό της Αιγύπτου επί Νάσερ 1955, και το αποκορύφωμα προδοσία Κύπρου 1974 δίκην Μάτζικερτ, Ρωμανός Διογένης 1074 παντού...)
Πλησιάζομε τώρα στην τελευταία πράξι, την κορύφωσι του ελληνικού εθνικού δράματος. Είτε βουτάμε για τα κλειδιά και μένομε στον πάτο μη έχοντας δυνάμεις για ανάδυσι είτε αναδυόμεθα νικηφόρως μ’ αυτά ανακτώντας μικρασιατικά παράλια ζωτικό χώρο για ελληνικό Αιγαίο και βιώσιμο, ισχυρό και ανεξάρτητο ελλ. κράτος όπως η Τουρκία σήμερα.
Οι διαχρονικοί δοσίλογοι, εθνοπροδότες πολιτικοί πάντως έχουν φροντίσει, από μεταπολίτευσι και μετά, συνωμοτικά, για το πρώτο όπως και το 1922 και το 1974 έχοντας ελέω δημοκρατίας αφελληνίσει, εκπατρίσει και λαθροαντικαταστήσει ειρηνικά, νόμιμα και συστηματικά, τον ελληνικό πληθυσμό (1974-2020)
Αναμένεται και η απόφασις της τύχης και του θεού της Ελλάδος (γεωπολιτικοί συσχετισμοί και συγκυρίαι.) δια την έκβασιν της κρατικής μοίρας του έθνους. Ούτως ή άλλως το κράτος αυτό, από Καποδίστρια και μετά, δεν είχε ποτέ καμιά εθνική τύχη. Ο ένας ζυγός (ευρωατλαντικός) αντεκατέστησε τον άλλο (οθωμανικό) με τα ίδια κοτζαμπασίδικα δοσιλογικά υλικά και οι χειρότεροι καταπιέζουν και εκφυλίζουν τους καλύτερους μέχρι διαλύσεως του κράτους.
Αλλά έστιν και Δίκης οφθαλμός, επειδή τον Έλληνα, τον ευλογημένο υιό του θεού της ανθρωπίνης ιστορίας , που γέννησε, εξανθρώπισε και εξεπολίτισε όλα τα άλλα έθνη ουδείς άλλος λαός μπορεί να τον αντικαταστήσει γι αυτό δεν θα εκλείψει ποτέ.
Απλά το κράτος του αυτό ίσως πρέπει να πεθάνει, - το νοσούν και φλεγμαίνον, όπως θα έλεγε και ο Πλάτων, σώμα του, είναι ανίατο πια - για να πεθάνουν αναγκαστικά και τα καρκινώματα και τα παράσιτα μαζί του που το κατατρώγουν. Και ν’ αναστηθή πάλι το έθνος με το νέο του κεκαθαρμένο υγιές σώμα σ’ ένα νέο ανώτερο κι ευγενικότερο κόσμο..
Γένοιτο και επί τούτω εύ ελπίσωμεν.