ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020

His name is Down....Lock Down.!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ήταν ανοιχτή η TV και άκουσε ο σκύλος το διάγγελμα Μητσοτάκη για το lockdown.
Τον ψάχνω ακόμα.....His name is Down...Lock Down...Και με σύνδρομο DOWN μην σας πω.

Πολύ σύντομα θα βλέπουμε την γερμανική σημαία πίσω από τους χώρους εστίασης στην Θεσσαλονίκη ...Με κάποιο τρόπο εδώ και χρόνια η Γερμανία προσπαθεί να έρθει προς τα κάτω τώρα βρήκε ένα λόγο .Πίσω από το Lock Down κρύβεται μεγάλη γερμανική φίρμα...για αυτούς δουλεύουν οι γερμανόδουλοι των Αθηνών. Και όλο αυτό "κουμπώνει" και με την κωλοσυνθήκη των Πρεσπών.



6 σχόλια:

Χρήστος είπε...

Δυστυχώς φίλε Λ τα πράγματα είναι τραγικά αν δεν ξυπνήσουμε θα πεθάνουμε στον ύπνο μας μετά μουσικής το ροχαλητό μας και με άδειο στομάχι...

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΑ Η ΜΑΣΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ

https://1.bp.blogspot.com/-LPalKGqM7QA/X6BnvoNVfuI/AAAAAAACtA0/B4hh7ZF7Yrc4LjiELQ6_MdjPgGUMuTHVwCLcBGAsYHQ/w640-h238/Themistoklis%2BSymvoulopoulos.jpg




χρηστος

kakos04 είπε...

Καλησπέρα ,από ειδησειογραφία κλειστά επέλεξαν να κρατήσουν τα καταστήματά τους πολλοί ιδιοκτήτες εστιατορίων και καφέ, ειδικά στο κέντρο της Αθήνας, καθώς έκριναν ότι τα όποια έσοδα θα είχαν από τη δραστηριότητα του delivery ή του take away θα ήταν πολύ λιγότερα από τις δαπάνες για τη μερική έστω λειτουργία των επιχειρήσεών τους.
Λίγο διαφορετική, πάντως, είναι η εικόνα στα προάστια της Αθήνας, όπου ακόμη και καταστήματα που πριν δεν διέθεταν delivery ή take away ξεκίνησαν αυτή τη δραστηριότητα, συνεργαζόμενα σε μεγάλο βαθμό με τις εταιρείες efood και Wolt. Μάντεψε ποιοι Γερμανοί τις έχουν πλέον πάρει .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλησπέρα φίλε Νικόλα..σε βρίσκω πολύ ενημερωμένο.!!!Έτσι είναι και όπως έχω ξαναπεί..ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΙΖΝΑ ο καφές.!!!!
Το Κούλι ακολουθεί εντολές των γερμανών, κλείνει τα πάντα τσακίζει την ελληνική οικονομία, για να έρθουν μετά οι γερμανοί φίλοι του και να εξαγοράσουν τα πάντα κοψοχρονιά.!! Το καλοκαίρι στην Χαλκιδική πολλά καταστήματα και αλυσίδες καφέ-ρεστωραν και ξενοδοχείων θα περάσουν στα χέρια γερμανών. Και όπως μαθαίνω και απο φίλους στην Ρόδο..το αντίστοιχο θα γίνει και εκεί.

Η εστίαση έχει να κάνει με τον τουρισμό...το Κούλη καταστρέφοντας την εστίαση...καταστρέφει την βιομηχανία του τουρισμού που έχουμε στην Ελλάδα. Και ήταν το μόνο που είχε απομείνει όρθιο....και στήριζε κατά πολύ μεγάλο ποσοστό το ΑΕΠ της Ελλάδος.Ακόμα και αύριο να άνοιγε την αγορά...για να κλείσουν οι πληγές και να σηκώσουμε κεφάλι θέλουμε...4 χρόνια.!!!

kakos04 είπε...

Φίλε Λύκαστρε , η ζημιά στην Ρόδο ήταν πολλαπλάσια από την υπόλοιπη τουριστική Ελλάδα από ότι μου μεταφέρουν προμηθευτές και πωλητές . Λόγω του προσανατολισμού του νησιού αυστηρά στον τουρισμό και τίποτε άλλο βλακωδώς φέτος δεν είχαν κίνηση καθόλου και καμία εναλλακτική . Εδώ στην Κρήτη ήρθαν αρκετοί τουρίστες στους μεγαλοξενοδόχους αεροπορικώς αν και υποφέρει έμας πολύ η εστίαση που απευθυνόταν στους τουρίστες , στην Ρόδο ακύρωναν και οι πωλητές τις πτήσεις τους λόγω έλλειψης αντικειμένου μετά την πρώτη επίσκεψη στην αρχή της τουριστικής περιόδου . Οι πτωχεύσεις και τα κανόνια θα είναι εκκωφαντικά στην Ρόδο βάσει σχεδίου . Μακάρι να αντέξουν να μην πουλήσουν .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ναι φίλε Νικόλα...τα γνωρίζω για την Ρόδο. Αν δεν τσακίσουν την μεσαία τάξη...παγκοσμιοποίηση δεν μπορούν να κάνουν.!! Η Χαλκιδική δούλεψε κουτσά στραβά με τους Θεσσαλονικεις..η Β.Ελλάδα στήριξε όλα τα τουριστικά μέρη ...ακόμα και η Θάσος δούλεψε , όχι όπως πέρυσι αλλά δούλεψαν. Δούλεψαν δηλαδή με τον εσωτερικό τουρισμό...με τους Έλληνες.

Η Ρόδος όμως ήταν μακριά...ο Έλληνας για να πάει εκεί έπρεπε να πάρει πλοίο η αεροπλάνο...και εκεί ήταν που έγινε η ζημιά, διότι ο άλλος με όλα αυτά που έγιναν και το προηγούμενο λοκ-ντάουν δεν απομακρυνόταν πολύ από το σπίτι την βάση του.