ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 4 Απριλίου 2021

Η Ουκρανία δεν ελέγχει τα στρατεύματα της.!! Κάθε ταξιαρχία έχει επόπτες του ΝΑΤΟ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Το Υπουργείο Άμυνας της Ουκρανίας ετοιμάζεται να γιορτάσει την 72η επέτειο του σχηματισμού του ΝΑΤΟ.Αντίστοιχα μηνύματα την παραμονή της αυριανής ημερομηνίας έχουν αναρτηθεί στην επίσημη σελίδα των Ένοπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στο Facebook. Oι Ουκρανοί θα έπρεπε να ρωτήσουν εμάς τους Έλληνες για το τι εστί ΝΑΤΟ. Θα την πατήσουν πανηγυρικά.

Η Ουκρανία δεν ελέγχει τα στρατεύματα της.!! Κάθε ταξιαρχία έχει επόπτες του ΝΑΤΟ , και οι εντολές έρχονται από πολύ ψηλά.Το ΝΑΤΟ και οι Δυτικοί δεν ενδιαφέρονται για την επιβίωση των Ουκρανών και της χώρας τους. Δεν τους ενδιαφέρει το πως θα αντιδράσει η Ρωσσία , κι αν θα ισοπεδώσει πλήρως την Ουκρανία. Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να σύρουν την Ρωσσία σε ΠΟΛΕΜΟ. Η Ουκρανία θα συνεχίσει να λαμβάνει εντολές για να συνεχίσει την επίθεση , και θα συνεχίσουν να το κάνουν μέχρι η Ρωσσία να τους επιτεθεί.!

Από την άλλη έχουν αφηνιάσει Τούρκοι και Αζέροι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπέρ των Ουκρανών. Μαζί θα το πιείτε το ποτήρι,κάντε λίγο υπομονή ο Άδης ετοιμάζεται για εσάς. Εμείς μπορεί να είμαστε χώρα μέλος του ΝΑΤΟ αλλά δεν θα πρέπει να εμπλακούμε στην όλη ιστορία. Η μόνη συμμετοχή που πρέπει να έχει η χώρα μας, είναι να πάει να προστατέψει τους Έλληνες της Κριμαίας και της Οδησσού. Τα άλλα είναι παιχνίδια στα οποία δεν πρέπει να εμπλέκει ενεργά. Όσο για το ΝΑΤΟ, ακόμη περιμένουμε να δούμε τη γνώμη έχει για την εισβολή και κατάληψη της Κύπρου. Ας διώξει την Τουρκία απο την Κύπρο....όπως κάνει για τους Ρώσσους στην Ουκρανία και μετά το συζητάμε.

Υ.Γ Αυτό που γίνεται τώρα στην Ουκρανία έχει άμμεση σχέση με την Αν. Μεσόγειο. Εκπρόσωπος του στρατού της Ουκρανίας βγαίνει και λέει ότι θα πάρει μέρος σε ασκήσεις με το ΝΑΤΟ στην Αν.Μεσόγειο.

3 σχόλια:

kakos04 είπε...

Δίκιο έχεις αλλά και εμείς είμαστε γεμάτοι τοποτηρητές του ΝΑΤΟ . Το θέμα είναι να τους καλέσουν να απασχοληθούν αλλού :) αυτούς που έχουν εδώ , να έχουμε περιθώρια ελιγμών . Αλλιώς θέλουμε να υπάρχει μια αντίστοιχη order 88 (https://swfanon.fandom.com/wiki/Order_88) σε διάφορα κλιμάκια του στρατού για όταν θα χρειαστεί εδώ το purge προ της απελευθέρωσης .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλησπέρα Νικόλα...ο Ερντογάν τι νομίζεις ότι κάνει με όλες αυτές τις διώξεις και τις φυλακίσεις των ανωτέρων στρατιωτικών της τουρκίας;; Μα φυσικά καθαρίζει το στράτευμα του από τους Νατοικούς αξιωματικούς του. Η τουρκία πλέον παίρνει εντολές από την Κίνα...και οι Κινέζοι θέλουν να ελέγχουν την τουρκία απόλυτα. Οπότε ο Ερντογάν κάνει ένα καλό "καθάρισμα" στο στρατευμά του, για να μην έχει τους ελεγκτές του ΝΑΤΟ να του βάλουν τρικλοποδιά όταν θα έρθει η ώρα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Νικόλα σου έχω είδηση...Έκτακτο, αποκάλυψη, Έλληνας Ναύαρχος πίσω από τους 103 Τούρκους Ναυάρχους και την συνωμοσία κατά του Έρντογάν:

https://www.youtube.com/watch?v=zAtQJ--8cfw&t=19s

χα χα χα χα χα χα

Είναι απίστευτη η ελαφρότητα με την οποία ο ελληνικός τύπος υιοθετεί και αναπαράγει άκριτα το αφήγημα του τουρκικού καθεστώτος περί δήθεν "απειλής πραξικοπήματος"... οκνηρή δημοσιογραφία του καναπέ που παραπληροφορεί...χαμηλότατο επίπεδο και άγνοια. Δημοσιογράφοι παίρνουν συνεντεύξεις από γνωστούς προπαγανδιστές των γειτόνων και τις παρουσιάζουν στα ελληνικά κανάλια. Δηλαδή στην ουσία ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ των τούρκων.