ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 2 Μαΐου 2022

Λαμία: «Έσβησε» πριν γίνει για δεύτερη φορά πατέρας ο 29χρονος ποδοσφαιριστής

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Τι πρωτάκουστο.!!! Και όμως είναι η πρώτη φορά όπου η πολιτική επιλογή μας, έχει αντίκτυπο μόνο σε προσωπικό επίπεδο.... διότι η μέχρι τώρα πολιτικές επιλογές μας, συνήθως είχαν αντίκτυπο σε όλους τους άλλους. Πεθαίνουν οι Έλληνες εμβολιασμένοι και όλοι οι λάθρο ανεμβολίαστοι χαίρουν άκρας υγείας.

 Είχε επιστρέψει πρόσφατα από τη Γερμανία - Οι αγωνιώδεις στιγμές από τη στιγμή που αισθάνθηκε δυσφορία μέχρι την κατάληξή του

Τραγικές στιγμές εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο του Νέου Κρικέλλου, στη Φθιώτιδα, εκεί που ένας νεαρός ποδοσφαιριστής υπέστη ανακοπή και έφυγε από τη ζωή, σκορπώντας θλίψη στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας. Μάλιστα, ο 29χρονος που αγωνιζόταν στον Ηρακλή Ροδίτσας περίμενε να γίνει ξανά πατέρας, καθώς πληροφορίες θέλουν τη σύζυγό του να είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί τους. 

Ο άτυχος ποδοσφαιριστής, ο οποίος εργαζόταν στην περιοχή της Ροδίτσας από τότε που επέστρεψε από την Γερμανία, όπου βρισκόταν για ένα διάστημα, αισθάνθηκε ξαφνικά δυσφορία στη διάρκεια του αγώνα τοπικού του Ηρακλή Ροδίτσας με Δίβρη και πήγε μόνος του στα αποδυτήρια, χάνοντας δευτερόλεπτα μετά τις αισθήσεις του.

Όταν οι συμπαίκτες και οι προπονητές του αντιλήφθηκαν την κατάσταση, κάλεσαν ασθενοφόρο, οι διασώστες προσπάθησαν με ΚΑΡΠΑ να τον επαναφέρουν και εν συνεχεία τον μετέφεραν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπου οι γιατροί στα Επείγοντα για ώρα προσπαθούσαν να τον επαναφέρουν. Δυστυχώς, όμως, ήταν ήδη αργά.

 ΠΗΓΗ

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα , καθημερινές δολοφονίες Ελλήνων που δεν έχουν ακόμα συσχετισθεί με τον δολοφόνο . Κρίμα στο παιδί αλλά όπως λες επιτέλους οι μαλακίες πληρώνονται . Δυστυχώς και πολλοί δικοί μου άνθρωποι είναι υποψήφιοι . Χτες ιεράρχης , ποδοσφαιριστής , γιος βουλευτή (3 υψηλού προφίλ) αλλά δεν ξυπνούν παρόλο που θα το μάθουν . Καλό μήνα σε όλους ...
ΥΓ Οι λάθρο για την ώρα ζουν το όνειρο τους

Δείτε και αυτό με google translate
https://strategika51.org/2022/04/30/la-strategie-de-la-multiplication-des-bulles-dinvincibilite/

kakos04

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Kαλημέρα Νικόλα. Όπως τα λες θα πεθάνει πολύς κόσμος. Πολύ ξαφνικίτιδα Νικόλα μου, και είμαστε ακόμα στο πρώτο μετεμβολιαστικό έτος. Φαντάσου τι θα γίνει σε2-3 χρόνια άπω σήμερα.!!!!

Όσο για τους λαθραίους...η Ευρώπη θα γίνει Ασία...και η Ασία θα γίνει Ευρώπη. Θα φεύγουν μόνοι τους γιατί εδώ όλα θα είναι καμμένη γή.

Ανώνυμος είπε...

Δεν φταίει το εμβόλιο…αφήστε τις χαζομάρες…υπάρχουν ευκολότεροι τρόποι αν θέλεις να κανείς μαζική εξόντωση ….

Αυτά συνέβαιναν και πριν και είναι αποτέλεσμα εξουθένωσης των αθλητών από τις υπερβολικές απαιτήσεις σε αγώνες(τουλάχιστον για αυτούς που αγωνίζονται σε ομάδες που πρωταγωνιστούν σε εθνικο και πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα….πολλοί οι αγώνες δεν αντέχει το ανθρώπινο σώμα)όπως και χρήσης ΑΝΑΒΟΛΙΚΩΝ αν πηγαινες σε ένα γυμναστήριο θα ήξερες πως κυκλοφορούν οι ουσίες για πλάκα….!!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Δεν φταίει το εμβόλιο…αφήστε τις χαζομάρες…υπάρχουν ευκολότεροι τρόποι αν θέλεις να κανείς μαζική εξόντωση …."

Ναι και επειδή αυτοί δεν είναι χαζοί σαν τον μέσο μαζάνθρωπο ΔΕΝ θα χρησιμοποιήσουν πυρηνικά. Δεν είναι τρελοί να καταστρέψουν τον πλανήτη. Ακόμα δεν έχουν βρει τον τρόπο και ΠΟΥ θα πάνε μετά από εδώ διότι πολύ απλά ,,,εδώ μόνο μπορούν να υπάρξουν. Άλλο πλανήτη ΔΕΝ θα καταστρέψουν εδώ θα μείνουν να φάνε τα σκατά μαζί με τους υπόλοιπους.

Και επειδη το γνωρίζουν αυτό..ο μόνο τρόπος να κάνουν μείωση πληθυσμού είναι με τα εμβόλια που προκαλούν ασθένειες και θανάτους. Με μόλυνση του νερού που πίνεται...αμφιβάλλω αν γνωρίζεις τι ακριβώς κάνει το φθόριο στον άνθρωπο, θα σας βάλουν να τρώτε πλαστικά κρέατα και φαγητά...και έλα μετά εμένα να μου πεις μετά ξανά ότι λέμε χαζομάρες.

Θέλουμε ανθρώπους με διάνοια και όχι σπουδαγμένους με διπλώματα, διότι το άν έχεις σπουδάσει στα καλύτερα και ακριβότερα πανεπιστήμια δεν αποδεικνύεται την διάνοιά σου. Συνήθως οι σπουδαγμένοι στα καλύτερα πανεπιστήμια είναι ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ.ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ.

Και την διάνοια δεν την αποκτά κανείς τρώγοντας πλαστική τροφή και κάνοντας επικίνδυνα εμβόλια στον εαυτό του. Νους υγιής εν σώματι υγιεί έλεγαν οι πρόγονοι μας. Κάτι περισσότερο ήξεραν από εσένα και μένα.

kakos04 είπε...

Καλησπέρα , τυχαίο και αυτό πάλι! , πέφτουν σαν τις μύγες
https://fonien.gr/ypoploiarchos-41-eton-pethane-en-plo-se-ploio-tis-anek-gia-kriti/ . Δεν χρησιμοποιούν μόνο μία μέθοδο εξόντωσης αλλά πολλές , να μην αντιλαμβάνονται οι περισσότεροι το κόλπο .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλησπέρα Νικόλα...πολύ σωστά χρησιμοποιούν περισσότερες από μια μεθόδο εξόντωσης. Αυτή την στιγμή επάνω στον πλανήτη γίνεται ένα τεράστιο πείραμα.

Ξέρεις Νικόλα....Όταν άρχισε η εποχή των Ιχθύων άρχισε να ξηλώνεται η Ρωμαϊκή αυτοκρατορία , και τότε είχαμε τα θρησκευτικά καθεστώτα που ξεκίνησαν να κάνουνε παιχνίδι ...όμως με το που θα μπούμε στην εποχή του Υδροχόου (είμαστε κοντά ξεκινάει με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο) θα έχουμε την δικτατορία της τεχνολογίας και της επιστήμης από το 2026 έως το 2042...εκεί θα έχουμε μια νέα Ιερά Εξέταση άλλα επιστημονικοί τύπου αυτή την φορά.

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα , αν κρίνω από την προηγούμενη Ιερά Εξέταση θα έχουμε δύσκολα χρόνια με το νυν τεχνολογικό επίπεδο . Μεταξύ ημίτρελων εκατομμυριούχων , μεσσιανικών πολιτικών ατόμων , ημιμαθούς πληθυσμού , κακοπρογραμματισμένων AI να μας επιτηρούν , 5G , επιτήρηση και κατάταξη με biomarkers , τρόφιμα & νερό υπο-εξέλιξης και δηλωμένο αποπληθυσμό θέλουμε αντίβαρο για την αντίσταση και οργανωμένο underground . Να μην ξεχάσω την σκόπιμη υπογονιμότητα που καλπάζει ειδικά στον δυτικό κόσμο .
kakos04